Начало Местни избори Столична община гледа на хората от Нови Искър като на втора ръка

Столична община гледа на хората от Нови Искър като на втора ръка

На нас, хората от Нови Искър, в Столична община гледат като на втора ръка хора, заявява кандидатът за кмет на района, издигнат от ВМРО – Българско национално движение, Николай Марков.

Марков иска това отношение да се промени и вярва, че той може накара нещата да се случат. Затова и участва в предизборната битка за кмет на столичния район „Нови Искър“.

Приех да се кандидатирам, защото на района е нужна радикална промяна. Нашият район никога не е бил приоритет на Столична община, казва още той.

Тоя обяснява, че в Нови Искър инвестициите не се случват. Местните жители само плащаме данъци, а нищо не получаваме, възмущава се кандидатът.

Според Марков е необходима промяна на мудната и калпава администрация в района, която не се интересува и не работи за решаване на проблемите на хората.

За здраве и успех в кампанията на кандидатите на ВМРО за община София игуменът на троянския манастир и Велички епископ Сионий отслужи молебен. Той им пожела да пазят патриотизма в сърцата си, да не се поддават на изкушението и да стоят с дела зад думите, които изричат.

Епископът пожела успех лично на кандидата за кмет на район „Нови Искър” Николай Марков, призовавайки го да не се поддава на негативизъм, а да бъде винаги открит и честен мъж.

Николай Георгиев Марков е роден през 1972 година в София. Женен с две деца.  Предприемач със солиден опит в сферата на строителството, търговията и услугите. Деен жител на град Нови Искър. Обществено ангажиран.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

127 години ВМРО!

На 23 октомври 2020 г. се навършват 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО.

Богданов: От нас зависи дали ще има по-строги мерки срещу коронавируса

От нас зависи дали ще има по-строги мерки. Нека да няма отново КПП-та, призова народният представител За да няма...

Смолянските родолюбци отбелязаха празника на Смолян – 108 години Освобождение

Cлeд Бepлинcĸия ĸoнгpec oт 1878 г. Смолян и Cмoлянcĸият ĸpaй ocтaвa пoд тypcĸo влaдичecтвo, нo нe и бългapcĸият дyx нa poдoпчaнинa. Чyждoтo...

Необходими са по-радикални мерки за овладяване на Ковид-19, смята д-р Поповски

Ковид-19 пациент струва между 2000 и 3000 лева на болницата Kовид-19 данните за последното денонощие са: положителни са 16,8%...

Хранителни продукти от първа необходимост раздаде д-р Петрова

Заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост. Те...

Исторически момент за България – кирилицата е българска азбука

Исторически момент за България - кирилицата е българска азбука, поставила основата на славянската книжовност. Около тази формулировка се обединиха...

Нелегалната миграция ще доведе до халифат в Европа, предупреждава Джамбазки

Нелегалната миграция ще доведе до установяване на халифат в Европа. Вие, колеги от лявата част на залата, подкрепяте и продължавате да подкрепяте...

Коментари