Начало По места Съветниците от ВМРО в Русе с призив заседанията на Съвета да не...

Съветниците от ВМРО в Русе с призив заседанията на Съвета да не се влияят от предстоящите парламентарни избори

В рамките на по-малко от един месец ни предстоят три сесии. Едната от тях е може би най-важната в рамките на календарната година – тази, на която ще обсъдим и гласуваме бюджета на Община Русе за 2021 година.

Това се посочва в декларация от името на групата на съветниците от ВМРО в Общински съвет – Русе. Ето какво пишат още войводите от крайдунавския град:

По време на постоянните комисии за настоящата сесия доказахме, че съветници от различните групи в този общински съвет можем да работим конструктивно и в добър диалог по някои от материалите – например по предложението за изменение и допълнение на нашия правилник.

Периодът на трите сесии съвпада с кампанията за предстоящите парламентарни избори. Немалко общински съветници ще бъдат кандидати за народни представители. Уважаеми колеги, от група „Патриотите – ВМРО“ Ви призоваваме по време на работата си в Общински съвет – Русе да спазвате добрия тон и диалог, в работата си като общински съветници да се ръководите единствено и само от интересите на нашата община и да не търсите лична изява само и само да се покажете пред избирателите за предстоящия вот.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари