Начало Избори - 2022 Съпредседателите на ВМРО Джамбазки, Веселинов и Сиди подкрепиха ямболската листа на партията

Съпредседателите на ВМРО Джамбазки, Веселинов и Сиди подкрепиха ямболската листа на партията

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди бяха в Ямбол, за да подкрепят листата на ВМРО в 31 МИР за парламентарните избори на 2 октомври. Заедно с водача на листата Мария Цветкова, кандидатите за народни представители Емил Попов и Доника Панайотова и техни съмишленици посетиха три общини в областта – Ямбол, Елхово и Тунджа.

В центъра на Ямбол разговаряха с граждани за местните проблеми, доходите и трудностите, които изпитват вследствие от високите сметки за ток и скъпите цени на горивата и хранителните продукти.

В Елхово присъстваха на празника на традиционната тракийска баница и  

поговориха с гости на събитието и жители на Елхово за традициите  и ценностите, които са кауза за ВМРО. Основни теми на разговор бяха и високата инфлация и сигурността на гражданите в пограничния район.

Кандидатите и ръководството на ВМРО посетиха граничен пункт Лесово, откъдето минава част от потока от нелегални имигранти от Турция. Там те напомниха, че ВМРО е за нулева нелегална миграция и строг контрол на границата.

Обиколката им в Ямболския регион продължи с посещение в село Генерал Инзово, където уважиха празника на традициите и занаятите. 

В село Маломир бяха посрещнати от кмета от ВМРО Тодор Налбантов, който е един от най-добре работещите кметове в община Тунджа и направи много за развитието на селото. Там поднесоха цветя на паметната плоча на големия български революционер Желю войвода, която преди година ВМРО дари и постави на гроба на героя. 

Съпредседателите на ВМРО Джамбазки, Веселинов и Сиди призоваха ямболии на 2 октомври да гласуват с номер 5 за кандидатите на партията в Ямбол, които са достойни български родолюбци и милеят за родния си град.

Последни Новини

Джамбазки заяви пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка

Пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка. То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления...

Контрера: Преведохме София през тежки кризи, няма да допуснем да изпадне в хаос

ВМРО прояви отговорност към столицата и гласува за бюджет, който да не допусне София да изпадне в хаос. Въпреки...

Русенското село Червена вода бе домакин на седмия Комитски събор

В село Червена вода се проведе седмото издание на традиционния Комитски събор, организиран от ВМРО – Русе, Сдружение за военно-патриотично възпитание на младежта...

Каракачанов: Политическа формула „Орбан“ – това ни трябва в България!

Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 23.09.2023 г.  Кандидатурата на Карлос Контрера...

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Коментари