Начало По места Три села в Добричко за пръв път посетени от народен представител

Три села в Добричко за пръв път посетени от народен представител

В изпълнение на своето обещание народният представител от „Обединени патриоти“ от 8-ми МИР – Добрич Йордан Йорданов продължава срещите си с граждани в населените места в областта, които е посетил и по време на предизборната кампания. Депутатът от ВМРО посети 3 села в община Генерал Тошево – Житен, Пчеларово и Дъбовик. Присъстващите споделиха, че той е първият народен представител, който някога е идвал по тези места.

Две бяха основните теми на срещите. Възрастните хора поставиха проблема с ниските пенсии, като Йордан Йорданов ги запозна с решенията на управляващата коалиция за тяхното увеличаване.

Другата голяма тема бе надвисналата над Добруджа опасност – добива на газ в най-плодородните земи на Европа. Жителите и на трите села изразиха своето притеснение и несъгласие с инвестиционното предложение. Йордан Йорданов припомни, че той лично също е против, както и ВМРО – Добрич, като войводите излязоха с официална декларация срещу добива на газ в региона.

По покана на кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров народният представител посети и добруджанския град. Двамата обсъдиха възможностите на Йордан Йорданов да помогне в качеството си на депутат от областта за решаване на проблема с добива на газ.

Именно този проблем ще бъде акцент в тазгодишното факелно шествие на ВМРО – Добрич. По традиция в края на ноември войводите ще припомнят несправедливостите на Ньойския диктат от 1919 г. Мотото на факелното шествие, което ще премине в петък вечер по центъра на Добрич, този път ще бъде „Добруджа – житница или пустош“.

Източник: „Добрич онлайн

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари