Начало Народно събрание Ученици и учители от Криводол посетиха парламента по покана на Богданов

Ученици и учители от Криводол посетиха парламента по покана на Богданов

Ученици и учители от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Криводол бяха гости на Народното събрание по покана на депутата от „Обединени патриоти“ Красимир Богданов.

Посетителите разгледаха забележителностите и се запознаха с историята на българския парламентаризъм. Те присъстваха на важен момент в пленарната зала, като проследиха дебатите и гласуването на увеличение на пенсиите на възрастните хора.

Председателстващият заседанието Цвета Караянчева, поздрави гостите от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Криводол, а народните представители ги аплодираха.

Богданов, който е възпитаник на същото училище, връчи на децата и учителите подаръци за спомен от посещението им в българския парламент. Той пожела младите хора да се върнат един ден в тази сграда, вече като народни избраници.

По време на посещението си гостите успяха да разговарят и с бившия кмет на Враца и Криводол и настоящ народен представител от Николай Иванов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари