Начало Президентски избори Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

Кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев се срещнаха с граждани във Варна

Нито сантиметър от българската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, докато ние като българи се съпротивляваме и се борим за нашата родина България.

Това заяви пред препълнената филиална зала на Драматичния театър във Варна  Красимир Каракачанов, кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и подкрепен от „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.

Гражданите, които бяха изпълнили залата, не спираха да скандират „Победа“ и „България“, наред с имената на лидерите на Обединени патриоти. На събитието присъстваха лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, както и депутатите Петър Петров, Десислав Чуколов, Георги Ковачев, Емил Димитров и Николай Александров.

Кога пред Вас ще се изправят на крака 13 действащи народни представители, двама от които заместник-председатели на Народното събрание, които да декларират, че за тях България е над всичко и ще отстояват националните интереси въпреки всичко и всеки, запита Ангел Джамбазки, след като бе изпълнен старият химн „Шуми Марица“.

Красимир Каракачанов се обърна към варненци с това, че пред себе си виждат горди българи, които не се спират пред нищо и със силата на волята се борят за Отечеството. Това са всички онези наши съратници – НФСБ, АТАКА, ВМРО, с които създадохме „Обединени патриоти“, това са и нашите съмишленици от „Народен съюз“, изброи той.

Между нас е имало съревнование, имало е конфликти, но ние осъзнахме едно – България е под заплаха и ние нямаме право пред лицето на историята, пред бъдещето на нашите деца, пред бъдещите български поколения да продължаваме да бъдем разединени, категоричен бе Красимир Каракачанов.

В речта си той засегна проблема с миграционната вълна, припомняйки, че според българския Наказателен кодекс нелегалното преминаване на границата е престъпление. Според международната конвенция за бежанците за такива в България биха се считали граждани на съседна страна, която се намира в състояние на война. А такава страна няма, напомни Каракачанов.

Ние нямаме никакво основание да приемаме подобни хора и още по-малко да ги заселваме трайно на територията на България. Защото тези хора водят със себе си и своите роднини – по 2-3 жени, по десетина деца. Това означава демографската криза да се задълбочи. Това означава да направим грешката, която направиха и германците, и французите, и белгийците, които десетилетия допускаха подобни нелегални имигранти-мюсюлмани, които сега са милиони и с бомби и оръжия се опитват да променят светския характер на тези държави, които навремето миролюбиво ги приеха. Ние няма да допуснем това, заяви Каракачанов.

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев заяви, че когато застане редом до президента, той ще изпълнява всичко онова, което днес Обединените патриоти представят като тяхно виждане за разрешаване на проблемите. Когато ни изпратите в президентството, Вие може да сте сигурни в това, че интересите на българския народ ще бъдат отстоявани с твърдост, с характер и любов към България, допълни Нотев.

Едно обединение, една победа, един президент-патриот, една България, едно бъдеще. Да живее България, заяви кратко, но ясно Валентин Касабов.

На петия опит трябва да изберем президент, който е истински българин – не ляв, не десен, не социален или антисоциален, боядисан в червено или синьо. Трябва да изберем президент, носещ един флаг в джоба си – знамето на България, посочи Румен Йончев, чиито думи вдигнаха варненци на крака.

Представете си тримата кандидати – Цецка Цачева, Румен Радев и Красимир Каракачанов да се съберат и седнат заедно и двама от тях да кажат: „Аз защо не отида да правя това, което мога най – добре?“. Радев да отиде да обучава пилоти, г-жа Цачева да се върне да си ръководи парламента и те двамата с ръка на сърцето да кажат „Най-уместният кандидат сред нас – не за ГЕРБ, БСП или Обединени патриоти, а за България, е Красимир Каракачанов“. Ще им ръкопляскаме бурно за тези решения. Аз съм сигурен, че те го знаят това, знаят, че Каракачанов е най-добрият избор за България, но продължават да се съревновават междупартийно. Докато се съревновават партиите, България може да изчезне, закри срещата лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Красимир Каракачанов и Явор Нотев, кандидати за президент и вицепрезидент, издигнати от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, са с № 19 в бюлетината.

Видео >>>

Снимка: Мъжка вокална група Корали“ към Съюз на офицерите и сержантите от резерва и запаса

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Следващото правителство отново ще е фрагментирано

Следващо правителство трябва да бъде излъчено на базата на един национален консенсус Лидерът на ВМРО и бивш министър на...

Сиди: България има нужда от консервативни сили срещу джендър идеологията

Целта е да бъдем преграда срещу всякакви либерални глупости, подчерта политикът Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи нова патриотична...

Кузман Илиев: Кой контролира парите ни?

По същество паричната политика облагодетелства едни за сметка на други Грамотност, знание и осведоменост са базовите темели на...

Каракачанов към Заев: Друже, българите не пасем трева!

Нямате качества на библейски месии (колкото и да Ви лъжат създателите Ви) Друже, аз лично поне 20 пъти...

„Патриоти за София“: Край на безплатното паркиране на депутатите и чиновниците

Махат паркинга за народни представители на площад „Александър Невски“ Групата на Патриотите в Столичния общински съвет подготвя и ще...

Искрен Веселинов: ВМРО иска да създаде отбор от наистина обединени патриоти

Политическата формация отправи покана към партиите, споделящи ценностите ѝ Не беше грешка раздялата ни с НФСБ. Никой от нас...

Доц. Милен Михов: ВМРО предлага формула за обединение, основаващо се на ясни цели

По повод патриотичното обединение, предложено от ВМРО, в „Денят на живо с Наделина Анев“ по Нова нюз гост по темата е доц....

Коментари