Начало Парламентарни избори - 2021 Цигански бос заплашва със саморазправа кандидат-депутат от ВМРО (видео)

Цигански бос заплашва със саморазправа кандидат-депутат от ВМРО (видео)

Кандидат-депутатът от варненската листа на ВМРО – БНД Иво Пазарджиев  бе заплашен с физическа саморазправа от циганския лидер Ради Митевлиев с видео във „Фейсбук“. Откровената агресия на циганския бос, очевидно намиращ се на гурбет в Германия бе разпространено в социалните мрежи и е предизвикана от видеото на кандидат депутата Иво Пазарджиев от варненското село Синдел, където местните жители ежедневно търпят престъпните набези на циганското население. 

Пазарджиев посети преди два дни лично варненското село, където се среща с кмета Плачен Лазаро и жители на селото, лично пострадали от набезите на циганското население там –  кражби, грабежи, тормоз над малцината самотни възрастни  българи, обитаващи варненското село.  

Според статистиката от 1200 души население в селото над 90 процента са цигани. На всеки два дни там има акция на полицията, сочи доклад на пресцентъра на ОД на МВР – Варна. Митевлиев обаче заплашва с циганска революция в отговор на видеото на Иво Пазарджиев с призив за ред и законност в селото. По време на визитата си Иво Пазарджиев се ангажира с осигуряване на мира в селото като лична кауза – постоянно полицейско присъствие , поставяне на камери за видеонаблюдение, както и сезиране на ресорните институции по отношение на замърсяването от горене на нарязани за скрап коли. В отговор на това обаче кандидат-депутатът от ВМРО получи заплахи за „гражданска война“ и „циганска революция“, която щяла да гръмне именно в Синдел.

Във видеото, публикувано в социалните мрежи с призив за масово споделяне, нееднократно се призовава за физическа саморазправа. Циганският „бос“ си позволява да заплашва с циганска революция и гражданска война. Първото топче на циганската революция щяло да гръмне именно във варненското село, където автора на видеото имал роднини и лична няколкогодишна история. Във видеото, публикувано очевидно от личния му автомобил, Митевлиев нарича българите „народ от пачаври“, „боклуци“ и използва широка палитра от обиди и заплахи. На няколко пъти във видеото Митевлиев опитва да прави недодялани препратки към българската история лично към Иво Пазарджиев.

На няколко пъти във видеото въпросният ме пита, къде е бил дядо ми по време на Втората световна война. Без да се чувствам длъжен да му отговарям, но за всички мои приятели искам да припомня, че дядо ми Иван Пазарджиев беше ветеран от войната. Жалко, че вече не е сред живите, тъй като съм убеден, че сам щеше да се справи за секунди с този индивид.

Завършвам с това, че на заплахите за побой над мен ще отговоря на въпросното същество, че го каня да се върне в България, за да се срещнем лично. И нека да знае, че което куче е ухапало Организацията, е побесняло, пише в отговор на видеото Иво Пазарджиев.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари