Начало По места Общинският съветник от ВМРО Явор Якимов дари заплатата си на шуменската болница

Общинският съветник от ВМРО Явор Якимов дари заплатата си на шуменската болница

Шуменската болница получи дарение от Явор Якимов – общински съветник от ВМРО

500 лв. дари на шуменската болница общинският съветник от ВМРО Явор Якимов. По думите му всяка подкрепа в този момент е ценна, било то финансова или доброволческа.

За жалост, като човек в рисковата група, хипертоник съм и с диабет, не мога да помогна физически, казва още в писмо до кмета на община Шумен Якимов.

Заради това реших, че мога да помогна на шуменската болница, дарявайки възнаграждението си като общински съветник за декември, допълва воеводата.

Ето и цялото писмо:

ДО КМЕТА НА ОБЩИНА ШУМЕН

Г-Н ЛЮБОМИР ХРИСТОВ

ДО ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ

ПРИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ШУМЕН

Уважаеми г-н кмет,

Уважаеми колеги,

В настоящия момент община Шумен е в тежка пандемия, а най-голямата болница в нашия град МБАЛ – Шумен има неотложна нужда от помощ.

Всяка подкрепа в този момент е ценна, било то финансова или доброволческа. За жалост, като човек в рисковата група, хипертоник съм и с диабет, не мога да помогна физически. Поради това реших, че мога да помогна, дарявайки възнаграждението си като общински съветник за месец декември 2020 г. в размер на 500 лв. на МБАЛ-Шумен.

Съзнавам, че тези пари не са много, но все пак са нещо и ако Вие ме последвате и дарите, ще дадем пример на останалите жители на гр. Шумен, че сме отговорни хора.

Не приемайте това като популизъм, а като акт, чрез който заедно ще покажем, че без значение от партийната ни принадлежност или политическите ни различия, можем да се обединим в името на обща кауза.

Бъдете здрави!

Явор Цеков Якимов

общински съветник

ВМРО – БНД

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ВМРО промени начина, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 г.

Македония е необходимо да признае, че до 1944 г. там не са живели други освен българи и са говорили на български

Траян Тотев с редица питания за културните паметници в Русе

Областният организатор на ВМРО и общински съветник Траян Тотев отправи редица сигнали и предложения до кмета на Община Русе Пенчо Милков.

Контрера: МОН пак спи! Кой допусна поредната провокация в уроци за деца от 3-и и 4-и клас?

В училище, в онлайн часовете по компютърно моделиране питат кой пол е потребителят на платформата, т.е. ученикът – мъж, жена, небинарен, друг...

Патриотите настояват за приоритетно държавно финансиране на българското филмопроизводство

За отпускането на средства следва да се прилагат прецизни културни критерии, а в контролиращите дейността комисии да се назначават хора, отговарящи на...

Д-р Султанка Петрова: Държавата полага много усилия за младите семейства с деца

Младите семейства с деца получават подкрепа от държавата Държавата полага много усилия, за да подкрепя младите семейства с деца....

Доц. д-р Милен Михов: ВМРО ще се яви на изборите с изпълнени обещания

Изпълнени обещания, защита на българските национални интереси и спокойствие да гледаме избирателите си в очите – така ще отидем на избори

Джамбазки в ЕП: Проектът за TEN-T трябва да бъде преразгледан

Коридор № 8 трябва да се случи, категоричен е българският евродепутат Проектът за изграждането на трансевропейската транспортна мрежа (TEN-T)...

Коментари