Начало Блог Юлиан Ангелов: Безумие е Лозан Панов да пита КС за половете!

Юлиан Ангелов: Безумие е Лозан Панов да пита КС за половете!

Покрай Евровизия всички видяха – Македония се държи като Северна Корея

Каква е работата на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов да пита за половете Конституционния съд, това е безумие!

Така изрази възмущението си в „Денят започва“ по БНТ организационният секретар на ВМРО и водач на листите в 23 МИР София и 26 МИР София област Юлиан Ангелов. По-рано лидерът на партията Красимир Каракачанов излезе с остра позиция по скандала, в която попита Панов него майка ли го е раждала, или трансджендър.

ВМРО никога няма да позволи да се унищожават традиционните семейни ценности на българина, подчерта от своя страна Юлиан Ангелов. Лозан Панов и неговият съд да питат КС дали полът е социален, или биологичен, е безумие, недоумява още кандидат-депутатът на войводите. По думите му в българското общество има на 90% убеденост, че подобна либерална идеология не отговаря на нашите разбирания и не трябва да има узаконяване на еднополовите бракове.

За съжаление, тази идеология и либерални модели се опитват да я прокарват кръгове и представители на десницата, които са по-скоро либерали. Те се мъчат през всеки законопроект да прокарат това безумие, коментира за джендър идеологията Юлиан Ангелов. Именно ВМРО успя да спре Истанбулската конвенция, еднополовите бракове с налагането на понятия като родител „едно“, „две“ и „три“, както и Норвежкия модел за отглеждане на деца. И съм убеден, че българите ще ни подкрепят за това, че наистина защитихме българското семейство и българщината, заключи водачът на листите на ВМРО в 26 МИР София област и в 23 МИР в столицата.

Ангелов коментира и темата за спирачката на Скопие по пътя към Европейския съюз от наша страна. Той изрази надежда, че и останалите политически сили в следващия парламент ще проявят последователност и ще защитят българската позиция, прокарана от ВМРО, а именно – Македония да не види еврочленство, докато демонстрира омраза към българите.

Юлиан Ангелов изведе и последния пример за антибългарското поведение на Скопие със скандала с нейния представител на Евровизия, декларирал български произход и допуснал в клипа си българското знаме.

България не е повдигнала този въпрос, те самите си създадоха скандала с оглед на това, че насаждат омраза към всичко българско. Аз не разбирам как искат да спрат едно момче, което твърди, че има български произход, при положение, че Македония е имала представител на Евровизия с албански произход, възмути се Юлиан Ангелов.

Ако някой е имал съмнение, че не сме прави относно членството на Македония в ЕС, с този случай вече всички се убедиха в правотата ни и че позицията на ВМРО е правилната, заключи Юлиан Ангелов. Той подчерта, че като говори за насаждане на омраза към България има предвид най-вече македонските политици и медиите, тъй като обикновените граждани знаят много добре истината и са приятелски настроени.

Не може една държава в 21 век да се държи като Северна Корея и да иска да влезе в ЕС. Ангелов напомни, че благодарение на ВМРО българската позиция е такава, каквато е. Имаше желание за реверанс, както го направихме за НАТО, но в крайна сметка разумът надделя, отчете още организационният секретар на ВМРО. Мисля, че българските партии по никакъв начин няма да позволят подобна политика да бъде подкрепена. Трийсет години България подкрепяше Македония, никога не е пречела на Македония, но те трябва да уважават българите там – те трябва да могат да живеят свободно и да се изявяват, заяви Юлиан Ангелов.

Водачът на две листи на ВМРО коментира и акцията по залавянето на шпионска група в полза на Русия с участието на хора от Министерството на отбраната. Красимир Каракачанов е единственият министър на отбраната от 30 години насам, който вдигна с 47% доходите на българските военни и модернизира българската армия, констатира Ангелов. Той допълни, че „отговорността“ на Каракачанов се състои в това, че поръча нов тип самолети и нови кораби, модернизира и старите съветски самолети, и те са оборудвани с техника. И от тази гледна точка има какво да шпионират, отбеляза Ангелов. Той уточни, че разработката с участието на Военното разузнаване се прави отдавна със знанието на министъра на отбраната, който е бил през цялото време в течение на акцията срещу шпионите в МО.

Юлиан Ангелов посочи още, че ВМРО не дава просто обещания в сферата на доходите, а поема ангажименти, които изпълнява.

Защото преди четири години поехме ангажимент за минималната пенсия и тя стана 300 лв., а с 35% бяха индексирани всички останали пенсии, заяви той. Заложили сме в програмата си да направим средната пенсия 700 лв., а средната работна заплата да стане 2500 лв. Някой може да каже, че това са големи цифри, но това е нашата задача – да повишим доходите, обобщи организационният секретар на ВМРО.

Видео >>>

България над всичко!
България над всичко!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари