Начало Блог Юлиан Ангелов: ВМРО ще е единствената патриотична партия в следващия парламент

Юлиан Ангелов: ВМРО ще е единствената патриотична партия в следващия парламент

ВМРО отново ще е изненадата на тези избори и ще сме единствената патриотична и родолюбива партия, която ще бъде в следващия парламент.

Това каза по БНТ организационният секретар на партията и водач на листата на ВМРО в 23 МИР София и 26 МИР София област Юлиан Ангелов.

Всички агенции показват над 4% за ВМРО, помним европейските избори, когато агенциите даваха на ВМРО 3-4%, максимум 5, а ВМРО самостоятелно взе 7,3% и вкара двама европейски депутати. Така че, на тези парламентарни избори ВМРО отново ще е изненадата, предрече Ангелов. 

ВМРО ще направи много по-силни резултати от това, което в момента се прогнозира. Още повече, че ВМРО е единствената патриотична и родолюбива партия в България, която ще бъде в следващия парламент и хората с патриотичен вот ще гласуват за нас, за да не си загубят гласа за други от патриотичния спектър, които нямат да влязат, коментира още председателят на предизборния щаб на партията.

Юлиан Ангелов беше категоричен, че самостоятелното явяване на ВМРО не е грешка. Напротив, ние сме длъжни да го направим, защото ВМРО изпълни всички ангажименти, които беше поела пред гражданите. Мисля, че няма друга партия за 30-годишната история на българския преход, която да си е изпълнила всички неща, които е настояла да се случат. С тази позиция, че изпълняваме нашите ангажименти и обещания ние излязохме смело напред самостоятелно, защото вече сме го правили и на европейски, и на местни избори, където повече от два пъти сме си повишавали резултата, аргументира Ангелов решението на партията.

Той посочи, че ВМРО ще води разговори с всички партии освен с ДПС, но отправната точка ще бъде програмата на войводите и нещата, на които ще държат да бъдат изпълнени, ако влязат в управлението. За нас е важно дали ще бъде приета нашата програма и нашите виждания какво трябва да се случи оттук насетне с доходите на гражданите, сигурността им и семейните ценности, обясни той какъв ще бъде подходът на Организацията при евентуални коалиционни разговори.

Юлиан Ангелов изреди направеното през последните четири години за повишението на доходите и очерта надграждането в тази посока, което планират от ВМРО.

Нашата цел за следващите 4 години е да работим за повишаване на доходите, да направим преизчисление на всички пенсии и до края на мандата средната пенсия да е минимум 700 лв. Ние предвиждаме средната заплата да достигне до 2500 лв. Залагаме механизми, с които да се стимулира бизнесът. За целта искаме българската държава да направи Гаранционен фонд, с който да гарантира кредитните задължения на фирмите, да се разсрочат за следващите пет години, за да спокойни фирмите и да работят. ВМРО планира още прагът за регистрация на фирмите по ДДС да се вдигне до 150 хил. лв., да се премахне данък „Дивидент“ и данък „Уикенд“, 100 лв. ваучери за българските граждани, които да похарчат в родните курорти, за да бъде насърчен туризмът. 

ВМРО е № 1 и призовавам всички българи, които искат България да е № 1 на Балканите и в Източна Европа, да живеем по-добре и другите да ни уважават. ВМРО може да гарантира и повече доходи, и повече сигурност, и повече българщина, заключи Юлиан Ангелов.

Видео >>>

България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

Ангел Джамбазки: Европейският подход по темата с членството на България в Шенген е политическа шизофрения

От една страна Европа иска да се пази границата, от друга страна се продължава с политиката на обвиняване на държавите, които имат...

Каракачанов: Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов са главните виновници за случая на македонската граница

Все още има български политици, които са под робството на собствените си страхове и комплекси за малоценност. Още са под робството да...

Групата на Европейските консерватори и реформисти ще проведе изнесено заседание в София

По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за Европа и региона Групата на Европейските консерватори и реформисти...

Джамбазки: Спирането на българи на границата с РСМ е позор и провал за политическата ни класа

Евродепутатът подчерта, че е сезирал колегите си от ЕП за действията на Скопие Недопускането на българи в РСМ е...

ВМРО отбеляза 151 години от рождението на Гоце Делчев (ОБЗОР)

Структурите на ВМРО отбелязаха 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Ето къде и как: Благоевград

Искрен Веселинов: В Македония се зароди истерия, която целеше провокация

Жертва сме на медии в нашата съседка, които налагат антибългарска пропаганда, смята съпредседателят на ВМРО Ескалация на напрежението има....

Съветниците от ВМРО – Русе искат границите между България и Румъния да бъдат отворени за свободно движение на хора и стоки

Общинските съветници от групата на „Патриотите – ВМРО“ внесоха писмено предложение до ОбС - Русе за приемане на декларация в подкрепа Република...

Коментари