Начало Блог Юлиан Ангелов и Кузман Илиев: Служебната власт разпъна чадър над ДПС в...

Юлиан Ангелов и Кузман Илиев: Служебната власт разпъна чадър над ДПС в цялата страна

Само БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ могат да объркат сметките на либералния диктат

Служебната власт разпъва чадър над ДПС, предупредиха „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“. Нееднократно алармирахме президента и служебния кабинет, че по наша информация в цялата страна има един чадър над ДПС, тоест тарторите на ДПС по страната са оставени да правят каквото си искат по гета и махали, заяви в студиото на СКАТ ТВ организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, водач на листата на патриотичната коалиция в 25 МИР София. Той гостува заедно с икономическия анализатор от гражданската квота Кузман Илиев, водач на листата на патриотите в 23 МИР София.

Настояваме да има мерки за това да не бъде позволено на ДПС да купуват гласове. Набелязали сме няколко области, където ще видим гласовете след 11 юли, каза Ангелов и изреди Видин, Монтана, Враца, Кюстендил, Перник и София област, където няма изявен електорат на ДПС. Ако там има хиляди гласове за тази партия, това ще покаже, че служебният кабинет, президентът, министърът на вътрешните работи не са си свършили работата и са оставили ДПС да прави каквото си иска в тези региони, предупреди Юлиан Ангелов, като припомни и за другото „подпиране“ в полза на движението от т.нар. партии на протеста – разкриването на цели 121 секции в Турция.

Двамата патриоти коментираха и вчерашната протестна акция на националистите пред КЕВР, като посочиха, че това е традиционна реакция срещу неоправданото завишаване на цените на тока и парното през годините.

Това е принципна позиция на българските патриоти през всичките тези години, всички формации от патриотичното пространство са правили не само протести, а и са работили по темата как да ограничат монополите в България, заяви Юлиан Ангелов. Той е категоричен, че продължава тенденцията КЕВР да вдига цените на ел. енергията и парното за сметка на гражданите и в полза на монополистите. Протестът е традиция за патриотите. В тези мътни времена на безвластие на служебния кабинет КЕВДР явно са решили да обслужват интересите на монополистите и да бъде в ущърб на хората увеличението на цената на топлото, добави организационният секретар на ВМРО.

По отношение на КЕВР проблемът е, че те дават празен чек за определени компании да трупат грешки и де факто сметката се плаща точно от потребителите, допълни по темата и Кузман Илиев. Той посочи още, че притеснително расте инфлацията у нас. 

Хората в магазина я усещат като 2,5 на сто ръст, но по-страшна е производствената инфлация, която нараства с 15-20%. Ще видим спестяванията ни да се топят, както и покачването по лихвите в банките, които ще си включат инфлацията в лихвите по вноските, прогнозира икономистът. Той обобщи, че в България в момента има изчакване и въздържане от инвестиции. Бизнесът чака да види кой ще управлява, ще се вдигат ли данъци, администрацията също – казва си „по-леко с проектите, да видим кой ще дойде на власт“. Това е много зле, защото трябва да има икономически растеж, за да излезем от дупката. Да се надяваме, че това безвремие ще свърши след 11 юли, коментира Кузман Илиев.

Именно за да намалят бремето върху бизнеса БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ предлагат отпадането на данък „дивидент“, за да дадат глътка въздух на малките и средните фирми, на които се крепи родната икономика. 

Кузман Илиев за пореден път предупреди, че за България е пагубна налаганата от Брюксел „Зелена сделка“. Тя ще бъде прокарана през т.нар. План за възстановяване и устойчивост, чрез който се наливат едни огромни суми, но не можете да разберете за какво ще се похарчат парите. За саниране, но не и за модернизация на икономиката, отбеляза икономистът. Идеята е тук определени политически формации и икономически субекти да застанат на входа и да участват в целия процес по раздаване на тези пари, прогнозира той. Кузман Илиев предрече хиляди безработни от ключови за страната региони, като Старозагорския, след планираното закриване на ТЕЦ-овете. Ние застрашаваме 45% от нашия енергиен микс, който идва от въглища. Тези хора ги хвърляме на пазара на труда и не знаем какво ще правим с тях. Ставаме изключително неконкурентноспособни, не е ясно какво ще правим с ядрената енергетика и буквално застрашаваме националната си сигурност и икономиката, обобщи Илиев. 

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ са единствената коалиция, която може да обърка сметките на либералния диктат, заяви още той. Ние искаме да запазим това, което имаме, защото стъпваме на раменете на идейни и мисловни великани, надграждаме, но запазвайки това, което сме изградили във времето, другите само рушат и само създават сътресения вътре между нас като нация, добави водачът на листата в 23 МИР. Юлиан Ангелов пък призова българските граждани да гласуват с № 16 на 11 юли, за да я има България, за да бъдат защитени националните интереси, за да можем да се противопоставим на всичко, което се налага от Западния свят за подмяна на модела на обществото и на традициите. За да можем да спрем агресията на Ердоган, да защитим българската историческа истина не само в Македония, а и изобщо на Балканите, заяви водачът на патриотичната листа в 25 МИР. Гласувайте ни доверие, за да повишим доходите на хората, на българските семейства, за по-високи пенсии, защото ние доказахме, че за 4 години всичко, което бяхме поели като ангажимент, го изпълнихме за разлика от всички други, които 30 години са управлявали страната, апелира организационният секретар на ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари