Начало Блог Юлиан Ангелов призова: Не вярвайте на нови кумири

Юлиан Ангелов призова: Не вярвайте на нови кумири

Правителството създаде кризата с Ковид, за да не отидат хората да гласуват!

Преди си мислехме, че двете служебни правителства са просто некомпетентни, че на президента Радев не му стиска да взима мъжки решения, но вече мисля, че нарочно се създава това напрежение, да има разделение и омраза между хората. Българите помежду си сме като война – кой е против ваксините и кой е за. Това е безумие. Има много по-важни теми за българите. Най-вероятно целта е хората тотално да се разочароват и да не отидат да гласуват на 14 ноември.

Това коментира в ефира на България 24 организационният секретар на ВМРО и водач листата с кандидати за народни представители на партията в 23 МИР София Юлиан Ангелов.

Според него това се прави, за да могат партиите, които са на мода в последната половин година, да получат дивидент – да имат повече гласове на изборите и да съставят правителство.

Дали от некомпетентност, дали целенасочено, стигнахме до там в България да има здравна, икономическа и политическа криза. За нас от ВМРО това е недопустимо и призивът ни е лидерите на българските партии да преглътнат личното си его и да намерят общия път, по който трябва да върви България, категоричен е Ангелов.

Той натърти, че ВМРО е може би единствената партия, която не е зависима от чужди интереси – нито от Запад, нито от Изток. Нито сме зависими от олигарси, нито пък от финансирани отвън НПО-та, заяви първият в листата на ВМРО в 23 МИР София.

Той призова:

Време е българите да преосмислят на какво се доверяват. Да не вярват в нови кумири, а да подкрепят българските патриоти, които успяха в предходното правителство да изпълнят 90% от нещата, записани в програмата им.

Юлиан Ангелов обясни защо от ВМРО искат оставката на здравния министър Стойчо Кацаров:

В своята политика двете служебни правителства не направиха нищо, за да предоставят повече информация на гражданите относно пандемията, ваксинацията, предпазните средства. Държавата почти не контролираше в последните 6 месеца дали се спазват противоепидемичните мерки. Всичко бе оставено на самотек.

Когато правителство видя как стотици българи загубиха живота си заради ковид, как стотици семейства ежедневно са засегнати от вируса, изведнъж реши да прави нещо. Но без предварително начертани стъпки и информация за гражданите това доведе до хаос, няма никаква организация. С последните мерки всъщност задължават българите да се ваксинират, посочи още Ангелов.

Вижте цялото интервю във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари