Начало Блог Юлиан Ангелов: Управлението не е самоцел за ВМРО, въпросът е да работим...

Юлиан Ангелов: Управлението не е самоцел за ВМРО, въпросът е да работим за хората

За нас от ВМРО никога не е било самоцел да участваме на всяка цена в управлението. За нас е важно да има определени неща, които да бъдат свършени за хората за 4 години. И когато имаме такава договорка, можем да седнем да разговаряме с всички партии, с изключение на ДПС. Нямаме самоцел да управляваме с този или онзи, въпросът е да работим за хората, а не да гледаме кой да стане министър и кой да участва във властта.

Това заяви организационният секретар на ВМРО и народен представител Юлиан Ангелов в „Денят ON AIR“. 

Юлиан Ангелов посочи, че решението на ВМРО за самостоятелно явяване на парламентарните избори е логично и ще донесе успех.

Мисля, че е правилно решение, защото нашите членове, структурите, Националният съвет, ръководството на ВМРО гласуваха такова решение. Хората имат сигурността, че ВМРО ще се справи, коментира организационният секретар на партията. 

Той даде за пример в подкрепа на думите си силните резултати на ВМРО на евровота, когато спечели две евродепутатски места, както и на местните избори, след които удвои броя на общинските си съветници – вече са 240, и спечели редица кметски места. 

В два поредни избора ВМРО се явяваше самостоятелно и направи по-големи резултати. Нашата цел е да направим много по-добър резултат, подчерта още Ангелов. В крайна сметка решението на ВМРО е за самостоятелно участие и мисля, че това е правилното, защото само ВМРО има реалния шанс да влезе в парламента и да направи висок резултат, бе неговата прогноза относно представянето на патриотичния спектър на изборите. 

Юлиан Ангелов изрази надежда, че няма да има удари под кръста и остър тон в предизборната кампания между довчерашните партньори в Обединени патриоти. Ние не влизахме в това и няма да го направим и занапред, категоричен беше Ангелов. 

Депутатът от ВМРО наблегна и на свършеното от войводите през отминаващия мандат, като заключи:

Коя друга политическа  партия е изпълнила обещанията си за последните 30 г.? Нито една!

Ангелов разкри, че към момента е номиниран за водач на листата на ВМРО в 23 МИР в София, както и за Софийска област. Благодаря на хората, които са ме подкрепили и имат доверие в мен, ще направя всичко от себе си, че хората ще припознаят ВМРО като алтернатива и резултатът ще бъде изненада за останалите политически формации, заяви Ангелов.

Той обобщи, че гражданската квота в листите на ВМРО е около 30%, като някъде достига и повече от 50%. Това са хора, които не са обвързани с ВМРО, но са хора, които искат да работят за българските семейства и българщината, заключи организационният секретар на партията.

Юлиан Ангелов коментира още като положителна стъпка предстоящото отваряне на ресторантите и заведенията от 1 март. По думите му в момента случаите на заболелите от коронавирус нарастват и без да работят ресторантите, така че причината не е в тях. 

Трябва да се намери формулата да работят ресторантите. Нашето виждане е, че трябва да се даде възможност да работят всички бизнеси в България, но трябва да има и контрол за спазването на мерките, каза Ангелов. Но, за съжаление, не можеш да осъществиш контрол във всяка една фирма. Хората да имат съвест и да спазват мерките, апелира депутатът от ВМРО.

Целя разговор вижте във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари