Начало Парламентарни избори - 2021 Патриотите откриха предизборната си кампания във Враца

Патриотите откриха предизборната си кампания във Враца

Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ откри предизборната си кампания във Враца. На събитието в Регионален исторически музей присъстваха водачът на листата Красимир Богданов и кандидатите за народни представители от патриотичната коалицията на ВМРО, Воля и НФСБ за Врачанско. Сред гостите бяха водачът на патриотичната листа в Добрич Слави Нецов, кандидатът за Плевен Петя Диковска и десетки симпатизанти.

Сред водещите приоритети на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са повишаване на доходите,  справедливо преизчисляване на пенсиите, подкрепа на бизнеса, подкрепа на грамотната раждаемост, независима външна политика, недопускане на ДПС и други етнически партии в управлението на България, осигуряване на пълна прозрачност в работата на институциите, и не на последно място прекратяване езика на омразата.

България има нужда от национално помирение, за да се гарантира държавността в името на гражданите, както и от активна политика и програми за завръщане на нашите сънародници от чужбина. Противопоставяне на неоосманизма, нелегалната миграция и опитите на Брюксел да налага чужди идеологии. България има нужда от твърдо отстояване на историческите български интереси в РС Македония. Това, което ще продължим да отстояваме, е защитата на традиционното българско семейство. Конституцията на Република България е категорична, че семейството е съюз между мъж и жена. И затова ние няма да допуснем еднополовите бракове и джендър идеологията в страната ни – каза Красимир Богданов

Своята подкрепа за листата на 6 МИР Враца засвидетелства и Слави Нецов, който поздрави присъстващите и сподели, че с такъв водач като Красимир Богданов БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ могат да имат успех не само във Врачанско, но и в цяла България.

Много се радвам, че трите формации се обединиха, защото ние видяхме, че разединението не прави силата. Общите цели и политики, които от години водят трите партии2 със сигурност ще донесат успех на целият български народ – с тези думи Петя Диковска, кандидат за народен представител от БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в област Плевен, подкрепи врачанската листа.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Ето и листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за 6 МИР – Враца

1.      КРАСИМИР БОГДАНОВ

На 46 години, женен с едно дете. Средно образование завършва в ТСА – Враца. Висше с образователна степен магистър по история завършва във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. От 2001 до 2011 г. е преподавател в СУ „Христо Ботев“ – гр. Враца. Общински съветник и председател на комисията по образование, култура, социална и религиозна политика в гр. Криводол от 2003 до 2007. От 2007 до 2011 е зам.-председател на Общински съвет – Враца, а от 2011 до 2014 – зам.-кмет на Община Враца по образование, култура, спорт и туризъм. От 2014 до 2021 г. е народен представител от Враца в 43-ото и 44-ото Народно събрание, като и в двата парламента е председател на групата за приятелство с Албания. Бил е зам.-ръководител на българската делегация в ПАСЕ. Член на Македонския научен институт – София и на КДК – Враца. Патрон на Програмата за патриотично възпитание в Област Враца, на турнира по мини футбол „Трети март“. Организатор на ежегодната среща във Враца по проблемите на българите в чужбина. Автор на книгата „Забравени герои“.

2.      МАРГАРИТА ОГОЙСКА

Родена в град Враца на 01.04.1947 г. в семейството на адвоката Васил Стефанов Огойски и Лилия Митова Огойска – служител.

Основно и средно образование завършва в родният си град. Висшето си образование във ВИИ „Карл Маркс“, София, специалност „Планиране на народното стопанство“. Има едногодишна специализация по АСУ в същия институт. Работила е в „Химко“ – Враца – проектант на автоматизирани системи за управление, Държавен финансов контрол, Враца – финансов експерт, Пощенска банка и Си Банк – счетоводител, а от 2006 г. работи в системата на аптеки „Марешки“ град Враца. Има един син.

3.      РОБЕРТИНО МАРИНОВ

Роден през 1965 г. Завършва висше образование във ВСУ „Черноризец Храбър“ – специалност „Публична администрация“. Магистър е по „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ от Медицински университет – Пловдив.

1988 – 1989 е помощник-машинист в СО АЕ – Козлодуй. 1989 – 1992 МЗ „Изгрев“ – Оряхово“. 04.05.1992 г. – 10.01.2000 г. зам.-директор на Общинска болница – Оряхово. До 2006 работи в Община Оряхово като директор на Дирекция. В периода 2006 г. – 2012 г. е директор на Дирекция „Социално подпомагане“ – Оряхово. От 2011 до 2017 – общински съветник в Оряхово. От 2017 г. до момента е заместник областен управител на Област Враца. Баща и дядо. Владее отлично руски език.

4.      ЮЛИЯН ТОШЕВ

Завършил ядрена електроника в Техникум по ядрена енергетика „Игор Курчатов“, магистратура „Маркетинг и мениджмънт“ в УНСС, Военна академия „Г. С. Раковски“ – магистратура „Енергийна сигурност“. На 46 г. Женен, с две деца. Месторабота: главен експерт в Управление Инвестиции в АЕЦ „Козлодуй“.

5.      ИВАЙЛО ВАГЕНЩАЙН

Завършил е „Ядрена енергетика“, „Комуникации и електронизация на възобновяеми енергоизточници“ и магистратура „Съдебно-инженерна техническа експертиза и техническа безопасност“. Занимава се с частен бизнес. От 2011 до 2015 г. е общински съветник в Оряхово, като от 2011 до 2013 г. е председател на Общинския съвет. Към настоящия момент е общински съветник от НФСБ в Бургас. Баща е на четири деца.

6.      ЦВЕТЕЛИНА МАРИНОВА

На 21 години от град Враца. Завършила е средното си образование в училище СУ ,, Христо Ботев” в специализирана паралелка – Биология и  ЗО и Химия и ООС. В момента е студентка в Медицински университет – гр. София, специалност „Фармация“.

Владее английски език – ниво B2. Притежава следните сертификати:

сертификат от Академия по вирусология; сертификат от Биомедицински конгрес към МУ – София; сертификат от допълнителни лекции на тема ,,Антибиотици и пробиотици“. Избрана е за ПР от Българската фармацевтична студентска асоциация.

7.      инж. КРАСИМИР ПЕТКОВ

Роден през 1964 г. в гр. Роман. Начално образование завършва в Роман, а средно в Ботевград ТМЕ „Христо Ботев“ – специалност „Експлоатация на автомобили и кари“. Висшето си образование завършва в ВВШСУ „Любен Каравелов“ София – строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Има следдипломна квалификация СА „Димитър Ценов“, Свищов – Мениджмънт на търговската дейност.

Работи в ГУСВ – София от 1983 до 1997. От 1998 до 2007 работи в Община Роман, като заема длъжността началник отдел ТСУ. Два мандата (2007 – 2015) е кмет на община Роман, избран от БСП. От 2016 работи като инженер в строителна фирма. Понастоящем е общински съветник от ВМРО в Роман, председател е на комисията по устройство на територията.

8.      д-р ТИХОМИР ТОДОРОВ

Роден през 1968 г. в гр. Враца на знаковата дата 3 март. Висше образование придобива в Тракийски университет – гр.  Стара Загора, специалност „Ветеринарна медицина“. В момента е практикуващ ветеринарен лекар и собственик на Ветеринарна амбулатория в с. Краводер, общ. Криводол. С управленски опит в областта на отбраната, сигурността и охранителната дейност. Женен е, с един син – студент по медицина в гр. Плевен.

9.      ДЕЯН МИТЕВ

Роден на 13.12.1984 г. в град Бяла Слатина. Завършва средно-специално образование през 2006 г. в Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване ,,Сава Младенов” – гр. Тетевен със специалност „Горско стопанство и дърводобив“.

През 2013 г. завършва висшето си образование в Национален военен университет – гр. Велико Търново със специалност „Защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи“. До този момент е резервист за обл. Враца към военно формирование 26400 гр. Благоевград.

Работил е в община Бяла Слатина в общинска охранителна служба, горски стражар към горско стопанство Враца. В момента работи като технически сътрудник във фирма „Габровофарма 1“ .

10.    КРАСИМИР АНГЕЛОВ

Роден на 17.10.1973 г. в гр. Враца. Основното си образование завършва в с. Згориград. Увлича се по изобразителното изкуство и е приет в Средно специално художествено училище ,,Илия Петров” – гр. София. След завършването на образованието си работи в областта на живописта и иконописта. Участва в десетки самостоятелни и колективни изложби в страната и чужбини. Притежатели на неговите произведения са ценители от цял свят.

Красимир Ангелов е избран за общински съветник в Общински съвет – Враца от листите на ВМРО в три поредни мандата. Активно участва в постоянни и временни комисии, както  и в заседанията на общинския съвет. По негово предложение е приет фондът за асистирана репродукция, както и редица промени в нормативната уредба на общината в интерес на обществеността. Председател е на Постоянната комисия по култура към Общински съвет – Враца за настоящия мандат, както и на Фонд култура за мандат 2015 – 2019 г. Подпомага културно-просветната, както и читалищната дейност в Община Враца.

11.    ПЕТЬО ЦЕКОВ

Роден на 12.06.1970 г в гр. Видин. През 1992 завършва полицейското училище в Пазарджик. През 2002 завършва актьорско майсторство, а през 2013 режисура в ЮЗУ ,,Неофит Рилски” – Благоевград. Изпълнява запомнящи се театрални роли в спектакли на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград и Общински драматичен театър – Видин. Участва в много филмови продукции в България и Великобритания, сред които телевизионните сериали „Стъклен дом”, „Революция Z“, „Фамилията“, „Шменти капели“, „Откраднат живот“, игралният филм „Дякон Левски“ и др. Говори английски, руски и сръбски езици.

12.    МОМЧИЛ ЯНКОВ

Завършил висше образование, магистърска степен – специалност „Политология. Дипломация и национална сигурност“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Най-младият общински съветник в ОбС – Враца. Член на постоянните комисии по Образование; по Екология, земеделие и гори и по Развитие на селата на територията на Община Враца.

Председател на младежката организация на ВМРО – Враца. Зам.-председател на Национален младежки комитет на ВМРО и отговорник за Северозападна България.

Последни Новини

Контрера призова кмета Терзиев да направи 2 май неучебен ден за територията на Столична община

Внасям писмено предложение в СО, съобщава общинският съветник от ВМРО Призивът на зам.-председателя на ВМРО и общински съветник в...

Ангел Джамбазки се срещна с Виктор Орбан и Матеуш Моравецки в Брюксел

Вчера, 16 април 2024 г., българският представител в ЕП Ангел Джамбазки се срещна с доскорошния премиер на Полша Матеуш Моравецки, министър-председателя на...

Министри за шир потреба и масова безотговорност – това е профилът на служебния кабинет!

Предлагаме Кръгла маса и пет национални приоритета за излизане от кризата Берем резултатите от конституционната реформа на Христо Иванов,...

Андрей Слабаков е за изборен образователен ценз

Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП Андрей Слабаков настоя за изборен образователен ценз. Не може...

Каракачанов: Системата на МВР е пробита, националната ни сигурност е застрашена

Проблемът е разграждането на държавността, заяви бившият военен министър  Служебният кабинет се управлява дистанционно, това е правителство на ГЕРБ...

ВМРО внесе сигнал до МЗ с искане за Кризисен щаб за пандемията от кърлежи

Държавата е „пламнала“ от пандемията. Има много ухапани „Сезирам Ви в качеството си на заместник-председател на ВМРО – Българско...

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Нужни са спешни мерки от страна на Столична община За това предупреждава зам.-председателят на ВМРО и общински съветник в...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir