https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Джамбазки: Защо да издържаме граждани на ЧАД и Сиера Леоне -
Начало Последни новини Джамбазки: Защо да издържаме граждани на ЧАД и Сиера Леоне

Джамбазки: Защо да издържаме граждани на ЧАД и Сиера Леоне

На всички пострадали от войната в Сирия се дължи хуманно човешко отношение и грижа, но категорично като държава не сме длъжни да издържаме граждани на ЧАД, Кот д‘Ивоар, Мали, Сиера Леоне и Алжир.

Това мнение изразиха заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки и координаторът за региона Антон Андонов по време на пресконференция в Кърджали.

Остро възразяваме срещу поведението на Турция, която на държавно ниво протежира каналджийството и прехвърля на наша територия около 90 човека на денонощие, въпреки двустранните спогодби и задължения, посочи Джамбазки.

Повече от половината, преминали турско-българската граница, възползвайки се от кризата в Сирия, са африканци. Те са нелегални имигранти, нарушаващи закона, а не бежанци, категоричен бе той.

Според представителите на ВМРО безволевото българско правителство не е поставило достатъчно остро въпроса. Причината е ясна – една трета от управляваща коалиция са представители на протурско управляващата партия ДПС.

Очакват ни години на несигурност, социално напрежение и вълнения, прогнозира Джамбазки. По думите му, ако бежанците биват настанени в пограничните общини, неминуемо ще се промени демографската картина в България.

Той също така припомни и обещанието, което дадоха от партията – ако границата с Турция не бъде затворена и строго охранявана, блокадите ще продължат.

Припомняме, че в Деня на независимостта ВМРО затвори пътя към ГКПП „Капитан Андреево“ в продължение на час, поставяйки ясно искането си за прилагане на националноотговорна държавна политика.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари