Начало Блог Юлиан Ангелов: Случаите на гавра с националното ни достойнство се обясняват с...

Юлиан Ангелов: Случаите на гавра с националното ни достойнство се обясняват с 22 години безродно управление

Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов бе гост във вечерното коментарно предаване „Отзвук от деня“ по Нова българска телевизия, за да говори за протеста на ВМРО пред централата на ДПС и актуални политически теми от последните дни.

ДПС е противоконституционна партия, повтори тезата на ВМРО Ангелов. Тя е опасна за България и според него не е забранена единствено, защото в устава й не пише, че е турска партия. Но за всеки един гражданин е публична тайна, че ДПС прокарва турски интереси, коментира организационният секретар на ВМРО.

Темата Турция и опасността от ислямски фундаментализъм в България минава през ДПС. Свидетели сме, че в районите, където управляват ДПС, те не се противопоставят на радикалния ислям и навлизащите опасни ислямистки секти, разказа още той.

Отказът на съветниците от ДПС в Кърджали да удостоят героя от Балканската война ген. Васил Делов със званието „почетен гражданин“ според Юлиан Ангелов е преднамерен акт, който цели да сплоти предизборно електората на ДПС.

Зачестилите напоследък случаи – гаврата с портретите на исторически личности в Добрич, делото за радикален ислям в Пазарджик, както и случая със скандалното решение на общинските съветници от ДПС в Кърджали – са последователни акции, които уронват нашето национално достойнство, коментира той.

В последните 22 години сме свидетели на едно безродно управление. Управляващите ръководят държавата без мисълта за България, изказа съжаление Ангелов .

Юлиан Ангелов напомни позицията на ВМРО да не се партизира референдумът за „Белене”,  Той заяви, че ВМРО е „за“ изграждането на ядрени мощности в България, за да бъде държавата ни енергиен лидер на Балканите. Ангелов напомни и за чакащия референдум за членството на Турция в ЕС.

На въпрос дали предстои обединение на националистическите партии, секретарят на ВМРО разясни, че отдавна се водят разговори с всички патриотични формации в България за единодействие.

24  октомври 2012

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доц. Михов предаде отговор от МРРБ за спорен терен на потърпевши собственици на търговски обекти в Свищов

Собственици на търговски обекти в спорния терен обявиха на прескоференция, че ако не се намери решение, подготвят протест. Народният...

Готвените промени в Закона срещу домашното насилие могат да доведат до промяна във философията на семейното право!

В закона срещу домашното насилие се въвеждат термини и определения, които могат да предизвикат опасни правни прецеденти Това е...

Богданов: Народното събрание прие на първо четене промени в закона за пчеларството

Народното събрание прие на първо четене промени в Закона за пчеларството, съобщи врачанският депутат Красимир Богданов, цигиран от „Конкурент“.

Красимир Каракачанов: Трябва да се осигури нормален, честен изборен процес

За избори единствено трябва да се осигури нормален, честен изборен процес, в който хората да могат да гласуват. Да им се осигури...

„Патриотите-ВМРО“ в Русе със сигнал за околната среда около Дунав мост

„Патриотите-ВМРО“ в Русе със сигнал за околната среда около Дунав мост Общинските съветници от групата на „Патриотите-ВМРО“ в Русе...

Ученици и младежи проявяват интерес към доброволна казарма

През лятото се очаква първите войници да започнат обучение Ученици и младежи вече имат интерес към шестмесечната доброволна казарма....

Отлична новина: От 2021 г. в Бургас ще отпускат финансова помощ за млади родители

Сред изискванията обаче са уседналост, средно или висше образование, платени здравни осигуровки и липса на дългове, съобщава „Флагман“. От...

Коментари