Начало Турция разбулена Каракачанов: С бежанците Турция работи за ислямизирането ни

Каракачанов: С бежанците Турция работи за ислямизирането ни

Незабавно възстановяване на телените заграждения на границата ни с Турция, повишаване състава и активността на Гранична полиция и създаване на лагери за бежанци на границата, където преди се намираше т.нар. „Бермудски триъгълник“ – Грудово, Елхово и Звездец.

За това призова по време на пресконференция в Плевен председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той разкри пред гражданите, че преминалите 274-километровата граница на България с Турция вече са поне 11 000. От тях 6000 са сирийци, а останалите са алжирци, афганистанци и други африканци.

Каракачанов обяви, че две трети от сирийците, които прииждат, са етнически кюрди, а притеснителното е, че сред тях няма християни. Всички са мюсюлмани, което говори за целенасочени действия на ислямизация, категоричен е той.

Председателят на ВМРО изнесе данни пред плевенчани, че допреди 10 дни на ден през границата ни са минавали по 130-150 човека. 90% от тях са преминали нелегално, а 80% идват без документи за самоличност.
Как тези хора са минали безпрепятствено 1600 километра от Сирия до България през цяла Турция? В подобна полицейска държава това е невъзможно, уверен в той.

Красимир Каракачанов говори и за ситуацията в плевенското село Телиш. Както е известно, той бе поканен лично от кмета Нели Дакова, за да помогне на хората при справяне с проблема с изграждане на имигрантски лагер край селото. Жителите на Телиш обаче са твърдо против да съжителстват с чужденците.

Проблемът на хората в Телиш е проблем на цялата страна и е следствие на неадекватната политика на две поредни правителства. Настоящото също проспа два доклада на специалисти, които обясняваха, че бежанска вълна ще се насочи към страната ни. Хората в Телиш имат право да протестират, категоричен бе той.

Както е известно, председателят на ВМРО пое ангажимент към жителите на Телиш да постави въпрос към вътрешния министър Цветлин Йовчев за това отказало ли се е правителството от изграждане и ползване на имигрантски лагер в бившето ракетно поделение в местността.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Борис Вангелов в „Денят ОН ЕР“ на 24 септември

Народният представител Борис Вангелов ще бъде гост в предаването „Денят ОН ЕР“ по България ОН ЕР на 24 септември 2020 г. (четвъртък)...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

25 септември, 7.30 ч., БНР – Борис Вангелов

Интервю по програма „Хоризонт“ на БНР с депутатата Борис Вангелов може да слушата от 7.30 ч. сутринта на 25 септември, петък.

25 септември (петък), 15.00 ч., Добрич – кампанията „Бъди войник“

Националната информационна кампания „Бъди войник“  през 2020 г. започва от град Добрич Националната информационна кампания на Министерството на отбраната...

ВМРО – Хасково пита: Да очакваме ли скоро да ни събуди моллата?

От местната организация на ВМРО в Хасково излязоха с позиция по повод намерението на Общината да отмени Наредбата, с която се регламентира...

Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем

Цигани са нападнали с мачете млад мъж от Роман, сигнализират от ВМРО. Жертвата е Калин Христов, а ситуацията се развива на 14...

Мария Цветкова зарадва ямболии с прожекция на филми в навечерието на Деня на независимостта

Прожекция на филмите „Леринската операция и Каймакчалан“ и „Тутраканската епопея“ предизвика интереса на жители и гости на Ямбол в навечерието на Деня...

Коментари