Начало Блог Кьорсокак в Дясното

Кьорсокак в Дясното

Текст на председателя на МД – „Вардар“ – Благоевград Станимир Радулов:

Отново са на път да ни измамят и то с играчи които отдавна знаем, че дрънчат на кухо… Десен Реформаторски блок?! Ако погледнем този механичен сбор от партии на първо място се набива в очите ни така наречените „Зелени“, които по всички правила на политическия спектър са били винаги „леви“. Те дори не заслужават коментар освен това, че са чудесен декор за пред Европа на либералите и професионални рекетьори за повечето проекти в Енергетиката.

За ДСБ само споменаването на Иван Костов, който е гуруто в сянка, е финала за тази партия. Аз само искам да попитам г-н Костов какво е учил 3 години в СССР във военно училище там?! Нищо повече не искам да знам за него освен отговор на този въпрос.

Много се радвам, че и парт-образуванието на Касим Дал/Взел „Свобода и достойнство” също е тук. Същият този г-н Дал/Взел се мъдреше до преди две седмици до Ердоган в Анкара докато последния млатеше, биеше и обгазяваше със сълзотворен газ протестиращите в Турция против ислямизацията там. И тази партия („Свобода и достойнство”) с тези хора как ще защитават демократичните ценности, просто не ми е ясно?!

Партията „Синьо единство”. Вероятно става въпрос за група привърженици на ф.к. „Левски“, които не смеят да се покажат на „Герена“, защото ще бъдат разпознати, като фалшиви фенове и ще бъдат набити от истинските.

Там е и „Движение България на гражданите“, от което по време на предизборната кампания чувахме, че разговарят с гражданите, както и че гражданите също си говорят с тях…И така до безкрай!

Никакви формули за излизане от кризата, семпла икономическа програма сякаш преписана от не дотам добър учебник от УНСС. Горките селяни…Напразно очакваха някой да разговаря с тях. На бас се ловя, че светлият образ на Сталинка Георгиева ще изКристализира нейде там начело. И всичко това рекламирано и облечено в „Десни костюми“.

Дясно, дясно, дясно ама пра-баба ми Стефана, която е завършила „Робърт-колеж“ в Цариград, ми казваше: „И котка да си вземеш у дома, от сой да е!“.

За всички е ясно, че това е либерална формация, зад която проблясват зелените очи на г-н Сорос. Ама, какъв сой, а!? И пак същите хора, които ни предадоха през последните двадесетина години. „Проста да падладейш…!“, както казваше една моя позната, избягала от комунизма в Русия…

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари