Начало Европейски парламент Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти.

Това ще рече „Здравей Европа и честита Нова година“. На арабски. Свиквайте.

Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.

Това пише в социалната мрежа евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Ето целия му коментар:

По данни на немската полиция около хиляда „цветнокожи“ (политическа коректност?!) мъже на възраст между 15 и 30 години са се събрали в нощта на 31-ви около катедралата в Кьолн, около 23 часа, и са започнали да нападат на групи от по 20 човека жените, които празнували новогодишната нощ. Те имали неприкрити сексуални желания, опитвали да изнасилват жертвите си и грабили от жените чанти, портмонета и мобилни телефони. Това всичкото пред катедралата в Кьолн, пред очите на хиляди хора. На открито. Явно и показно. Демонстративно.

И това не е информация на клозетни сайтове, които откриват извънземни в макароните и всяват паника. Волфганг Алберс, директор на полицията в Кьолн: „Имало е огромен брой сексуални посегателства и то по изключително брутален начин“. 
Найс, а?

Хайде пак да повторим – над хиляда африканци и араби се организират (всеки, който е събирал над десет човека за каквото и да е било събитие, знае какво означава да събереш хиляда човека), събират се на тълпа около катедралата в Кьолн, в сърцето на Европа, в Германия, в която всички брадати майки с деца искат да отидат, и започват да нападат жени, които празнуват. За да ги изнасилят и ограбят.

Е нали бяха клети сирийски майки с деца? Нали бяха клети бежанци?

Въпросните „цветнокожи“ мъже били от Близкия Изток и Северна Африка. Стига бе, изненадан съм. Голямо откритие, няма що, сякаш някой е очаквал да са от Антарктида. 

Видима и забележителна е наглостта в това, без всяко съмнение, организирано нападение. Пред Кьолнската катедрала – най-голямата готическа катедрала в Западна Европа. Ясен, видим, безспорен символ на християнска Европа. На Нова година. Празнуването на посрещането ѝ е символ на светския начин на живот, на светската държава. На открито, пред очите на хиляди хора.

А сега да видим реакциите на клетите немски либерали на власт. На хората, които поканиха брадатите „майки с деца“ в домовете си. За да могат да поопердашат, поограбят и поизнасилят жените им на новогодишното тържество:

Хайко Маас, федерален министър на правосъдието: „Категорично не приемаме отвратителните нападения. Всички виновни трябва да понесат заслужено наказание. Това е ново измерение на организирана престъпност.”

Браво, молодец, скарай им се. Ще се трогнат, ще видиш.

Хенриете Рекер, кмет на Кьолн: „Това в никакъв случай не може да се толерира, не може да остане без решителната намеса на правовата държава. Не можем да допуснем граждани и гости на Кьолн да се страхуват, че могат да бъдат нападнати.”

Не можело да се толерира „това“. Ти да видиш.

Франк Хенкел, сенатор по вътрешните работи на Берлин: „Непоносимо и ужасно е криминални сексбанди да посягат в страната ни на жени. У нас няма селища, които да са извън закона, нито пространства, където да се посяга на жени и те да се превърнат за тях в недостъпни. Правовата държава е длъжна да се намеси с цялата си строгост и да даде закрила на потърпевшите.“

Верно ли? Селям алейкум.

Ралф Йегер, вътрешен министър на федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия: „Не приемаме групи мъже от Северна Африка да се организират с цел да извършват сексуални нападения срещу беззащитни жени и да ги унижават!“

Хер Йегер не бил приемал, забележете, групи мъже от Северна Африка да се организират с цел да извършват сексуални нападения. И това изказване на вътрешен министър.

И сега черешката на тортата.

Айдън Йозогуз, пълномощничка на федералното правителство по въпросите на интеграцията с ранг на министър: „Възмущават ме нападенията срещу жени в Кьолн. На тези жени сега трябва да се помогне с всички възможни средства. Засега знаем твърде малко за престъпниците, следствието работи на пълни обороти. Всичко трябва да се изясни. Това от една страна го дължим на пострадалите жени, но то е от особена важност, за да не попаднат под тотално подозрение като престъпници бежанците и чужденците.“

Уникална наглост. Уникална. Да не попаднели под подозрение бежанците и чужденците.

Тези цитати са безспорно доказателство за пълната политическа импотентност и шизофрения на пробитата от либерализъм и мулти-култи мисловни фъшкии немска политическа класа. За мозъчния гърч на политическата коректност. За втрещяващо лицемерие.

Тези, които поканиха „цветнокожите“ мъже от Северна Африка и Близкия изток в домовете си, тези, които ги посрещаха с плюшените мечета по гарите, сега били „възмутени“, „не можели да толерират“, „не приемали“ същите, които поканиха, да се организират в тълпи от по хиляда човека и да бият грабят и изнасилват жените им. При това под носа им.

Ами да не ги приемат. Ще им ги накривят фесовете на „цветнокожите“. Направо ги уплашиха. Скоро ще ги карат да снимат изнасилванията, а после ще започнат и тях да изнасилват. Което в някой случаи няма да е точно изнасилване, с оглед на едни други „ценности“, широко разпространени сред западно-европейските политически „лидери“.

Цитатите са от електронната страница на КлубЗ. Издание, което заедно с „Дойче веле“, БХК и „Медиапул“, е основен адвокат на нелегалната имиграция от Близкия изток и Северна Африка в Европа и в България в частност.

Къде е сега Красимир Кънев да нахока тези гадни немски расистки, които не са дали на клетите бежанци, полагащото им се човешко право? Да ни разясни как това тяхно поведение е ярка проява на расизъм, ксенофобия и фашизъм?

Тези три издания са и политическата трибуна, платформа, оправдаваща, рекламираща, мотивираща „бежанските ценности“ – свободна нелегална имиграция в Европа, преселение на всеки на когото му скимне където му скимне, твърдението, че всички тези хора са „клети сирийски майки с деца“. До един.

Авторите и редакторите на тези три медии са основните български глашатаи на либерализма и мултикултурализма, пропагандатори на невярната, лъжлива, извратена теза, че „бежанците“ са беззащитни жертви, които със стъпването на европейския континент започват да пеят „Одата на радостта“.

А сега са изненадани. И ужасени. И не приемат. И са възмутени.

Уви, нищо още не са видели. Каквото си поръчаха, това ще получат. По много. А случилото в Кьолн е само началото.

Здравей, Авропа и честита Нова година. Поръчаното идва.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари