Начало Последни новини Няма да забравим Андрей Монов, няма да забравим Полфрийман

Няма да забравим Андрей Монов, няма да забравим Полфрийман

Поредно национално предателство извърши Българският хелзинкски комитет, осъждайки решението на българския съд да не позволи австралиецът Джок Полфрийман, който уби 20-годишния български студент Андрей Монов и рани още един, да излежи 20 годишната си присъда в родината си.

Позицията на БХК провокира остра реакция от страна на заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки:

Изявлението на БХК, с което се защитават „правата“ на един доказан и осъден убиец да бъде върнат в Австралия и естествено освободен под някакъв предлог там, е част от последователната антибългарска и антинационална политика на тази „соросоидна“ организация.

Буди недоумение отношението на БХК към доказания и осъден убиец Джок Полфрийман. Напомням че същият е осъден за доказано убийство на един български гражданин и опит за убийство на друг. Факти, които убиецът Полфрийман не отрича. Не е известно той да е показвал съжаление или разкаяние за стореното от него. Напротив, демонстрира гордост и задоволство от постъпките си и ги мотивира с политическите си убеждения на анархист.

Застъпничеството на БХК, за „правата“ на Полфрийман да бъде настанен „близо до своите близки и до семейството си, за да може да поддържа колкото е възможно по-тесни контакти с тях“, комбинирано с нулевото съчувствие към семейството на Андрей Монов, за пореден път сваля маската на финансирания от Сорос БХК. Това е антибългарска и антинационална организация, която всячески работи срещу българските национални интереси.

Напомням, че когато преди години българинът от Македония и български гражданин Мирослав Ризински беше осъден заради пробългарската си обществена и политическа позиция, по фалшиво обвинение и хвърлен в скопския зандан „Идризово“, ВМРО направи всичко възможно той поне да бъде прехвърлен в България. Тогава соросоидите, разбира се публично мълчаха.

Изказаното днес от тях съчувствие към убиеца Полфрийман и мерзката грижа за правата му, ме карат да мисля, че соросоидите подкрепят или най-малкото не осъждат извършеното от него престъпление. За мен тази подкрепа за един доказан убиец е израз на морално съучастие. Все едно, че е убил муха. Все едно, че е нормално всякаква чужда измет да избива българите по улиците. Но не е!

Вечна му памет на Андрей. Той винаги ще е с нас. Няма да го забравим.

Няма да забравим и Полфрийман, неговите защитници, оправдатели и съучастници.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари