Начало Uncategorized Сексуална пропаганда и разврат в училищата

Сексуална пропаганда и разврат в училищата

Учебник налага увеличаване на доверието на децата към педофилите. Проводниците на всичко това са едни 2 хиляди организации. Крайната цел е разрушаване на националните бариери. Това са глобалистки напъни за създаване на унифицирана маса. Това пишат редакторите на страницата „Българи.нет“.

Цялата статия за скандалното помагало за учители на подрастващи от 5-ти до 8-ми клас вижте тук:

Честито, български родители – наръчникът по европейски стандарт ще развращава и подтиква децата ви към содомия, естествено с одобрението на МОН. Да, съвсем правилно прочетохте. Това не е учебно помагало, което да разяснява половите отношения. Това е наръчник за развращаване. Ето какво е записано като част от целите на учебното помагало за учители „Азбука за теб и за мен“:

„Първо – работата по тази тема цели да развие чувствителността на учениците към техните еротични преживявания и еротичните преживявания на съучениците им. Второ – развитието на позитивна нагласа към еротичните фантазии и индивидуални практики, свързани със самостоятелното удовлетворяване на еротичните потребности, е друга съществена цел при работата по тази тема…“

По-нататък също четем: „Тази сесия цели участниците:

– да могат емпатийно да влизат в личния свят на различни от тях връстници (с алтернативна сексуалност) и да ги разбират

– да усвояват ценноста на различията и правото на индивидуален избор при търсенето на сексуална идентичност

– да формират позитивни нагласи за приемане на различията в сексуалната идентичност и уменията за толерантно поведение“

Или казано с по-малко думи – да приемат содомията като нещо напълно естествено и дори добро и положително.“

Това са само няколко примера от помагалото с обем от 352 страници. То е изпълнено изцяло с твърдения в духа на господстващите на Запад нови идеологеми на джендър теорията – една псевдо наука, приета под натиск на гей-лобито, чиято единствена цел е превръщане на сексуалните извращения в норма. Много от тези твърдения нямат абсолютно никакво научно основание, други са направо абсурдни и противоречат на действителността, но въпреки това са налагани по чисто политически причини.

Как може шайка педофили да пробие българското училище?

За това алармираха Елена Ваташка, която е председател на Сдружението на футболните привърженици и адвокат Раденко Григоров. Ваташка съобщи първо пред „Българи.нет“, че по този повод са изпратили писмо до главния прокурор Сотир Цацаров. Освен това на 1 ноември ще бъде организиран протест пред Министерството на образованието. Ето какво заявиха двамата:

Ваташка: За нас този учебник съдържа недопустими неща.

Григоров:

Това е едно безпрецедентно издание, което претендира да бъде учебник. Той съдържа ясно изразени криминални елементи – едно средство за въвличане на българските деца в проституция, да се отдават плътски на педофили, тоест да станат жертви на педофилия.

Става дума за „Азбука за теб и за мен“. Това издание обучава учителите как да преподават педофилия и проституция, а е предназначено за деца между 10 и 14 години.

Ще дам пример с една приказка, поместена там. Става дума за сюжет, в който корабният дърводелец предлага на малко момиченце да преспи с него, за да скове лодка (те са попаднали на необитаем остров след корабокрушение).

Това е едно директно внушение, че момичетата могат да получат нещо, ако се отдадат някому. По Наказателния кодекс това се нарича сводничество.

Има и още по-драстични случаи. Възлага се на децата да играят поведенчески роли – на травестит, на гей, на малолетна проститутка и т.н. Това е директно подбудителство и насаждане на поведенчески модели.

Учебникът няма издателство. Авторите са 15 души. В съдържанието има и релевантни раздели, но има и недопустими.

Поместен е списък на „алтернативните сексуални идентичности“. В списъка присъства и педофилията, а това е престъпление par exellence!

Ваташка:

В учебника се налага увеличаване на доверието на децата към педофилите. Вероятно вече има брошури, които се раздават по училищата.

Това е престъпна група, която е лобирала на всички нива в сферата на образованието. Искаме да алармираме родителите на българските деца. Как може една шайка педофили да пробие българското училище?

Този учебник е за прокуратурата. Но за прокуратурата е и онзи високопоставен чиновник, който е допуснал това.

Второто ни възмущение към Министерството на образованието е заради насилственото изучаване на майчин език. Не приемаме и опитите за изваждане на българските класици от учебния материал. Затова на 1 ноември – Денят на народните будители, заедно с други организации ще направим протест, на който ще поискаме оставката на цялото ръководство на министерството“.

Григоров:

Проводниците на всичко това са едни 2 хиляди организации. Крайната цел е разрушаване на националните бариери. Това са глобалистки напъни за създаване на унифицирана маса, която да твърди, че Вазов е милитарист, а Левски – конекрадец.

Последни Новини

Искрен Веселинов: Пенсионната система в България е абсурдна и има нужда от промяна

Съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов изрази позиция във Фейсбук страницата си относно нуждата от промяна на пенсионната система в частта намаляване изискуемия...

Антов: Това, че бомбените заплахи към училища са хибридна руска атака цели да ни държи в страх

Това, че бомбените заплахи към училища са хибридна руска атака цели да ни държи в страх. Пълен цирк се разиграва и това...

Патриотите в СОС: Настояваме за извънредна сесия за сигурността

Причините – кибертероризмът със заплахи за бомбени атентати, нелегалните мигранти и битовата престъпност В столицата на България – София,...

130 години от кончината на Баба Тонка Обретенова

На днешния 27 март отбелязваме 130 години, откакто легендарната българка Баба Тонка Обретенова прекрачва в безсмъртието. Членове и общински съветници от ВМРО...

ВМРО – Две могили почете паметта на войводата Филип Тотю

Членове на ВМРО - Две могили почетоха паметта на войводата Филип Тотю с венец на гроба на легендарния хайдутин и поборник по...

Половината от жените в България раждат първото си дете около 30-годишна възраст, казва д-р Калин Поповски

Половината от жените в България раждат първото си дете около 30-годишна възраст, а някои и по-късно, каза в интервю за БТА акушер-гинекологът...

„Красно село“ е заложник на политическия инат

Изход има, но трябват здрав разум и разговори Общинските съветници от ВМРО внасят предложение до Столичния общински съвет за...

Коментари