https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Столичанин: Скоро ще има убит – или бежанец, или някой от нас -
Начало Uncategorized Столичанин: Скоро ще има убит – или бежанец, или някой от нас

Столичанин: Скоро ще има убит – или бежанец, или някой от нас

Да дойдат политиците от жълтите павета в „Овча купел“ да видят резултатите от собственото си безхаберие. В квартала масово се продават апартаменти, вече никой не иска да живее тук. Съседите се страхуват .

За това предупреди заместник-председателят и общински съветник на ВМРО Ангел Джамбазки по време на организирана от него среща с живеещите до центъра за бежанци в столичния квартал „Овча купел“.

Само преди вечер група бежанци атакували жени на автобусната спирка, искайки им пари, разказа още Джамбазки. Те масово не плащат в магазините и кварталните кръчми, затова собствениците им ги затварят панически. Всичко това се разиграва в столицата на България.

При посещението стана ясно, че хората там не смеят да замръкнат навън заради групите просещи и крадящи сирийци, настанени в бежанския блок.

Ходя със секира по улиците вечер, признава Златко Стоев, който на няколко пъти заварва в двора и къщата си чужденци, които го крадат. Над 30 години живее тук и никой досега не си е позволявал да прекрачи прага на имота му.

Имам орех и ябълка, да речем, че влизат да ядат плодове – гладни са. Но отмъкнаха дърводелските ми машини, просто взимат каквото им попадне, разказа софиянецът.

Всички в квартала са пропищели, но не смеят да излязат на протеста, обясни той. Съседите му се притеснявали, че чужденците ще им запомнят физиономиите и ще им отмъстят. Не могат и да разговарят с тях, защото сирийците не знаят английски.

Драгомир Драганов е от най-потърпевшите жители на „Овча купел“. Преди дни бежанците обстрелвали с камъни къщата му.Налетели на бой след като ги изгонил от двора си. Бяха две деца, а отзад ги пазеше жена, сподели той. Оплакал се на полицията, откъдето не си направили труда да дойдат на място, защото не била тяхна работа. С бежанците се занимавал техният комендант.

Лошо ще стане до дни, казвам Ви, или един от нас ще бъде убит, или един от тях, не скрива гнева си мъжът.

ВМРО вече започна кампания против разкриването на центрове за нелегални имигранти в София. Освен това от партията разкриха приемни в четирите района, в които биват настанявани чужденците. Там гражданите могат да споделят проблемите и притесненията си, както и да задават всякакви въпроси по темата с бежанската криза.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари