Начало Блог Тъжни „антични“ содомити в Дисниленд край Вардар

Тъжни „антични“ содомити в Дисниленд край Вардар

Покрай ескалацията на напрежението в Скопие, след като ВМРО и над 300 българи от Македония и Западните покрайнини почетоха героинята Мара Бунева на 12 януари, във Фейсбук се появи отвратителна гавра с българското знаме.

На снимката, публикувана в групата „Македонија се сака!“, се виждат трима младежи, вероятно част от футболна агитка на тим от Скопие, които са разпънали голям национален флаг и единият от тях го тъпче с обувките си. И тримата вандали, наричащи себе си „Комити Скопие“,  са насочили средни пръсти към българския трибагреник.

Под снимката деятелите съобщават, че знамената, които държат са отнети и вероятно искат да се похвалят, че това се е случило по време на честването, когато едва не се стигна до сблъсъци между местни и гостите. Те призовават скандалният фотос да бъде споделен „за храбростта на Комити“.

ВМРО обаче уверява, че по време на панихидата, при поставянето на плочата на Бунева и поднасянето на цветя пред  нея, никой от българите не е загубил знамето си. Предполага се, че знамената са закупени с нарочната цел да участват в гаврата.

За двата дни, откакто е публикувана във Фейсбук, снимката е събрала около 360 харесвания и 420 коментара, повечето от които осъдителни и гневни. Част от тях гласят: „Реално тези се гаврят със собствените си знамена“ и „Настъпили сте най-святото за нас . КОПАЕТЕ ГРОБ В КОЙТО САМИ ЩЕ ПАДНЕТЕ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!“

ВМРО осъжда остро този акт на оскверняване на един от националните символи на България. По този повод заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки написа текст, който слага на мястото им жалките сърбомани и българомразци.

Текста, публикуван на блога на Джамбазки, можете да прочетете тук. 

В неделя, на 12.01 в Скопие се проведе поредното поклонение пред паметта на българската героиня Мара Бунева. Събраха се поне 450-500 човека, предимно местни българи, в пъти повече от предишни години. Въпреки опитите за провокации, извършени от антиквизирани дпмне-йци и гей-фракцията на един скопски футболен клуб, поклонението и поставянето на поредната паметна плоча на кея премина почти без инциденти и при добър ред.

Логично „античните“ полудяха. Една снимка обикаля мрежата след поклонението пред паметта на българската героиня Мара Бунева. А именно – „героичното“ фото на трима дегенерата, снимани да показват средни пръсти пред шалче и знаме с цветовете на българския трибагреник. Внушението е ясно – обектите на снимката се стараят да им повярваме, че са „пленили“ шалчето и знамето от участници в поклонението в Скопие в неделя. Само че шалчето е футболно, а знамето е копринено и доста голямо, тоест не е знаме, което някой би носил на мач или друго обществено събитие.

Тримата жалкари на снимката носят символите на най-тайната крипно футболна фракция в галактиката, известна, като „Содомити Вардар“. Тайна е, защото се крие. А се крие, защото всеки навсякъде ги бие. А албанците от групировката „Balistet“, привърженици на „Шкендрия“- Тетово, редовно, системно и последователно им лекуват хемороидите. Под път и над път и където ги хванат. Да не говорим за техните чичовци по бащина им Титова линия, именно сърбите, които също им късат шортичките.

Видно от фотото, тримата участници в него биха могли да вземат нещо насила от някого, само ако въпростният „някой“ е умрял. Поне преди седмица. И не само защото изглеждат така, сякаш бащите им са братя на майките им. Македонизмът в антиквистичната му форма, построила скопския Дисниленд, отдавна е признат от световната наука за мозъчно заболяване, причинено от дълго и последователно кръвосмешение, известно като още като „сърбокомунистически антички инцест“. С двама татковци – единият е Тито, другият е известен в античните хомо среди като Аце Педерот.

Така че има три варианта въпросните дегенерати от гей-дружинка „Содомити“ да са се сдобили с въпросните шал и знаме : 1. Да са ги намерили 2. Да са ги откраднали 3. Да са си ги закупили от София при някое посещение тук. Друг вариант няма.

Въпросът обаче не е в това. Не е в „селфи“ снимката на трите гейчета. Такива снимки е имало и ще има. Въпросът е, че целта на на тази снимка е да настрои за пореден път българите срещу братята им от другата страна на Деве баир. Да тръгнат интернет-закани, псувни срещу всички „македонци“, обиди, делене, обобщаване и прочее. Това се цели. Да се стреснат българите в Македония от злоба, ругатни и простотии в мрежата, изречени от непремерени и не особено умни и грамотни наши „интернет“-бойци. Да се опорочи честването на паметта на Мара Бунева. Да се сведе до кръчмарски псувни и футболно-запалянковски ругатни. да не се лъжем – интелектуалното и образователно ниво, както и историческата подготовка на част от нашенските футболни и интернет-герои също не е особено високо.

Това е вредно за българската кауза в Македония и не трябва да се допуска. Ако някой желае дерби с содомчетата от снимката, да си го организира. Настрани от националните теми и кауза. Не се подавайте на тази провокация, тя ще навреди и заплаши българите в Македония. Не е мястото за този спор в мрежата. Скопие е на 200 км, има си начини да се проведе дискусията на едно много високо ниво. Очи в очи. Точно с тези тримата и останалите от тяхната гей-дружинка.

Защото отбелязването на годишнината от смъртта и на паметта на Мара Бунева беше най-многолюдното правено досега. И то от местните българи. Тази година се престрашиха много повече българи от Македония да дойдат с лицата си и на панихидата и на плочата. Отразяването в местните медии също беше по-обективно от други години. Това дразни и вбесява „античните“. Затова са тези провокации, затова и десетимата антично-опикани, тоест отдавна опикани пиандурници висяха пред вратата на „Свети Димитър“ да плашат и провокират местните българи. Това ги боли и плаши. Затова и толкова злобно, бързо и злостно беше строшена поредната плоча. С толкова антична, просръбска, болшевишка, антибългарска омраза и злоба. Всичко обаче се помни, пише и снима. И в края на краищата се плаща и връща. Ще дойде време и за сметката. живот и здраве.

Отделно е крайно време Вигенин да извика скопския посланик в София и да заяви остър протест срещу вандализма върху български паметници в Скопие и срещу дискриминацията над местните българи. Да се повтори отново и на висок глас единствената българска позиция, а именно – правата на българите в Македония трябва да бъдат неприкосновени. Българската памет и културно-историческо наследство в Македония трябва да бъде защитено.

Вечна и памет на Мара Бунева. Борбата за българщината в Македония продължава.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари