Начало Медиите за ВМРО вижте новините за нас - 4-5 февруари 2011

вижте новините за нас – 4-5 февруари 2011

ТВ „Европа”: ВМРО ще построи селище от цигански тип в центъра на Варна


Нюз.бг: Циганско селище във Варна строи ВМРО


Агенция „Фокус“: ВМРО ще изградят селище от цигански тип в центъра на Варна


Списание „Мениджър”: ВМРО провокира властите във Варна – вдига циганско гето в центъра


Фрог Нюз : ВМРО-Варна ще изгради селище от цигански тип в града


„Черно море” (Варна): Циганско селище във Варна строи ВМРО


Агенция „Фокус“: Костадин Костадинов: Изграждането на храм на Евангелистката църква зависи от община Варна и заинтересованите граждани


Агенция „Фокус“: Книгата на Костадин Костадинов „Третата национална катастрофа” ще бъде представена във Варна


Агенция „Фокус“: Петър Колев: Само община Несебър прояви интерес и желание да помогне на семейството на Здравко и Добрила Здравески


ТВ „Европа”: ВМРО ще построи селище от цигански тип в центъра на Варна

5 февруари 2011
На 21 февруари ВМРО-Варна ще започне изграждане на селище от цигански тип, което ще бъде разположено в централната част на Варна. Това обявиха на пресконференция от партията. Целта на постройките е да се покаже пред варненската общественост колко лесно ще бъдат премахнати „незаконните жилища”, стига да има воля от страна на органите, като това ще бъде своеобразен протест срещу ромските постройки в „Максуда”.
От ВМРО коментираха, че към момента никой не знае дори колко са приблизително незаконните постройки в гетото, нито колко са обитаващите ги роми. Зам.-председателят на партията Костадин Костадинов изтъкна предположение, че дори и чрез преброяването трудно би могло да се установи точна статистика на живеещите в „Максуда”.
По данни на партията от район „Младост” са издадени 89 констативни протоколи, подготвящи събарянето на ромски къщи, а от район „Одесос” са заявили, че първо ще изчакат изясняване на собствеността на терените в „Максуда”.
Костадинов изтъкна още, че заради незаконните къщи в гетото ще бъдат загубени средства в размер на близо 1 млн. лв. предвидени за укрепването на ската в района. Той припомни, че от близо 7-8 години насам се извършват постоянни ремонти на пътния участък по ул. Девня към гр. Белослав, отново заради наличието на гетото, което не позволява укрепването на ската.
Пълен текст

Нюз.бг: Циганско селище във Варна строи ВМРО

5 февруари 2011
ВМРО-Варна ще започне изграждане на селище от цигански тип, което ще бъде разположено в централната част на морската столица, съобщиха от партията. По този начин войводите ще протестират срещу ромските постройки в „Максуда“.
Целта на изграждането на селището е да се покаже пред варненската общественост колко лесно ще бъдат премахнати „незаконните жилища“, стига да има воля от страна на органите, обясниха от партията.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: ВМРО ще изградят селище от цигански тип в центъра на Варна

5 февруари 2011
Варна. На 21 февруари ВМРО-Варна ще започне изграждане на селище от цигански тип, което ще бъде разположено в централната част на Варна. Това обявиха днес на пресконференция от партията, предаде репортер на радио „Фокус“-Варна. Целта на постройките е да се покаже пред варненската общественост колко лесно ще бъдат премахнати „незаконните жилища”, стига да има воля от страна на органите, като това ще бъде своеобразен протест срещу ромските постройки в „Максуда”. От ВМРО коментираха, че към момента никой не знае дори колко са приблизително незаконните постройки в гетото, нито колко са обитаващите ги роми. Зам.-председателят на партията Костадин Костадинов изтъкна предположение, че дори и чрез преброяването трудно би могло да се установи точна статистика на живеещите в „Максуда”. По данни на партията от район „Младост” са издадени 89 констативни протоколи, подготвящи събарянето на ромски къщи, а от район „Одесос” са заявили, че първо ще изчакат изясняване на собствеността на терените в „Максуда”. Костадинов изтъкна още, че заради незаконните къщи в гетото ще бъдат загубени средства в размер на близо 1 млн. лв. предвидени за укрепването на ската в района. Той припомни, че от близо 7-8 години насам се извършват постоянни ремонти на пътния участък по ул. Девня към гр. Белослав, отново заради наличието на гетото, което не позволява укрепването на ската.
Пълен текст

Списание „Мениджър”: ВМРО провокира властите във Варна – вдига циганско гето в центъра

5 февруари 2011
Варненската организация на ВМРО ще провокира общинските и държавни власти в града, за да покаже на гражданите колко лесно може да се реши проблемът с незаконните ромски гета.
На 21 февруари „войводите“ ще вдигнат „селище от цигански тип“ в центъра на Варна. Това ще бъде протест срещу ромските постройки в „Максуда”, обяви на пресконференция зам.-председателят на партията Костадин Костадинов. Предполага се, че органите за нула време ще премахнат „незаконните жилища”. Стига да има воля от страна на органите, по същия начин могат да бъдат съборени всички незаконни ромски бараки.
Пълен текст

Фрог Нюз : ВМРО-Варна ще изгради селище от цигански тип в града

5 февруари 2011
На 21 февруари ВМРО-Варна ще започне изграждане на селище от цигански тип, което ще бъде разположено в централната част на Варна.
Това обявиха днес на пресконференция от партията, пише Фокус.
Целта на постройките е да се покаже пред варненската общественост колко лесно ще бъдат премахнати „незаконните жилища”, стига да има воля от страна на органите, като това ще бъде своеобразен протест срещу ромските постройки в „Максуда”. От ВМРО коментираха, че към момента никой не знае дори колко са приблизително незаконните постройки в гетото, нито колко са обитаващите ги роми.
Пълен текст

„Черно море” (Варна): Циганско селище във Варна строи ВМРО

5 февруари 2011
ВМРО-Варна ще започне изграждане на селище от цигански тип, което ще бъде разположено в централната част на морската столица, съобщиха от партията. По този начин войводите ще протестират срещу ромските постройки в „Максуда”.
Целта на изграждането на селището е да се покаже пред варненската общественост колко лесно ще бъдат премахнати „незаконните жилища”, стига да има воля от страна на органите, обясниха от партията.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: Костадин Костадинов: Изграждането на храм на Евангелистката църква зависи от община Варна и заинтересованите граждани

5 февруари 2011
Изграждането на храм на Евангелистката църква зависи от община Варна и заинтересованите граждани. Това каза пред журналисти във Варна зам.-председателят на ВМРО Костадин Костадинов, предаде репортер на радио „Фокус”-Варна. По време на пресконференцията юристът Стелиян Любославов заяви, че според влязло в сила решение, в район „Младост” не може да продължава строителството на храм на „Свидетели на Йехова”. „Свидетели на Йехова” трябва да подадат нова молба в община Варна в три или шестмесечен срок и да получат ново разрешение. Така също трябва да се уведомят всички заинтересовани лица, което включва живущите в район „Младост”. Стелиян Любославов припомни, че предходното дело на „Свидетели на Йехова” е отнело близо 10 години.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: Книгата на Костадин Костадинов „Третата национална катастрофа” ще бъде представена във Варна

5 февруари 2011
Варна. След две седмици във Варна предстои представянето на книгата „Третата национална катастрофа” на зам.-председателя на ВМРО Костадин Костадинов. Пред журналисти във Варна Костадинов каза, че книгата показва огромния погром, който българската нация преживява през последните 20 години, предаде репортер на радио „Фокус“-Варна. В книгата се отразяват данните от последните две преброявания от 1992 и 2002 година. Костадин Костадинов коментира, че в България има 28 области. Българското население не бележи ръст в нито една от тях, докато ромското население се увеличава в 22 от областите. По думите му това показва официалната статистика на Националния статистически институт (НСИ) за периода 1992-2002 година. Костадинов коментира, че това са официални данни, а неофициалните са още по-стряскащи. 264 са общините в България, посочи Костадин Костадинов. Между 1992 г. и 2002 г. населението се увеличава единствено в три от общините – Велинград и Гърмен, които са населени с българи мюсюлмани, и Петрич, където прирастът е 40 души за 10 години и прирастът не е статистически значим. Циганите се увеличават в 191 общини, турското население се увеличава в 87 от общините.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: Петър Колев: Само община Несебър прояви интерес и желание да помогне на семейството на Здравко и Добрила Здравески

4 февруари 2011
Бургас. Петър Колев, представител на ВМРО за Македония, е бил изненадан, че само община Несебър е проявила интерес и желание да помогне на семейството на Здравко и Добрила Здравески, които са в страната от три-четири месеца, предаде репортер на радио „Фокус”-Бургас. Колев благодари на общината, Общинския съвет и местното Македонско културно-благотворително братство, че са направили това, което е трябвало българската държава да стори. „Спасихте образа на България. Ако нещата бяха продължили така, то първо щяхме да обезкуражим това семейство и да покажем на цяла Европа и цял свят, че нас българите не ни е грижа за нашите сънародници нито в Македония, нито където и да било другаде”, каза Колев. Според него в българското общество много малко се знае за Македония. „Докато преди време се стараехме за някаква свобода, сега е налице някаква измислена държава, която държава носи името Македония, в която държава се мисли, че живеят македонци, но тя се ръководи не от тях. Българите там са най-маргинализираната част. Върху тях се упражняват всички позволени и непозволени средства на терор, не защото не са желани, а само, защото са българи и те пречат на някого”, коментира Колев. По думите му освен семейство Здравески и Спаска Митрова, няма хора в Македония, които да говорят по тези проблеми от страх. Според него трябва да се даде публичност на проблемите, защото Македония е решила да става част от ЕС и тези неща трябва да се знаят. „Аз не мога да приема, че Македония ще бъде партньор на България, когато тероризира българите и семействата им и търси всички средства да ги изгони от там. Аз като българин не искам такъв партньор. Трябва македонските управници да разберат, че оттук нататък не само семейство Здравески, но и всеки българин, който е в Македония, не е сам, а зад него стоят община Несебър, зад него стои България и българският народ. Ако един от тези хора има проблем в Македония, то Македония ще има проблем с всички нас”, допълни представителят на ВМРО.
Пълен текст

Последни Новини

Доц. Милен Михов: АЕЦ „Белене“ трябва да бъде построена

ВМРО ще отмени решението на парламента да подари реакторите на Украйна, заявява в интервю за „ВеликоТърново.нет“ доц. д-р Милен Михов - водач...

Стефан Балабанов: Българската енергетика задължително трябва да се запази, иначе ще купуваме ток от Гърция и Румъния

Стефан Балабанов е втори в листата на ВМРО – БНД на предстоящите избори в Пазарджик. Той е зам.-министър на МВР в периода...

ВМРО настоява за детски надбавки от 500 лв. месечно и 10 000 лв. еднократна помощ

ВМРО настоява за 500 лв. месечно детски надбавки, както и за 10 000 лева еднократна държавна помощ при раждане на дете за...

Мястото на ЕС на световната сцена е на геополитически играч, смята Ангел Джамбазки

Мястото на ЕС в световния ред трябва да е на геополитически играч, но за тази цел ЕС и държавите членки трябва да...

Джамбазки и Слабаков представиха пернишката листа на ВМРО

В последния мандат на Европейския парламент като представители на ВМРО с колегата Андрей Слабаков водихме последователна и непоколебима политика по отношение на...

Красимир Каракачанов: Сливенската листа на ВМРО е една от най-добрите в страната

Мощна подкрепа за листата на ВМРО с водач Мария Балъкчиева в Сливен. Лично лидерът на партията Красимир Каракачанов бе в града на...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir