https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
ВИЖТЕ ПЪЛНИТЕ ТЕКСТОВЕ - 26-29 август 2011 -
Начало Медиите за ВМРО ВИЖТЕ ПЪЛНИТЕ ТЕКСТОВЕ - 26-29 август 2011

ВИЖТЕ ПЪЛНИТЕ ТЕКСТОВЕ – 26-29 август 2011


Дарик нюз Варна: Нова коалиция издига Костадин Костадинов за кандидат-кмет


Дарик нюз Русе: Общински съветници погнаха централни заведения


Актуално.ком: Съдът отхвърли жалба на йеховисти срещу ВМРО


Агенция „КРОСС”: Съдът отхвърли жалба на йеховисти срещу ВМРО


Русе инфо: „Синята коалиция + ВМРО“ обявиха кандидати за кметове за Басарбово, Тетово и Бъзън


Агенция „КРОСС”: Заместник на Каракачанов става кандидат-кмет за Варна


„Банкеръ”: Заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов обяви кандидатурата си за кмет на Варна


„Народно дело” (Варна): ВМРО скокна на ОИК – Варна


„Банкеръ”: 115 години от рождението на водача на ВМРО Иван МихайловДарик нюз Варна: Нова коалиция издига Костадин Костадинов за кандидат-кмет
26 август 2011
„Варна утре“ е името на новата дясна коалиция във Варна за изборите за кмет и общински съветници на 23 октомври, съобщават от пресцентъра на ВМРО. Коалиционното споразумение подписаха четири партии с ярко изразени десни позиции – ВМРО, „Новото време“, Гергьовден и БНД.
Документите за регистрация на новата дясна формация бяха подадени в четвъртък следобед в ОИК. Коалицията ще подкрепи кандидатурата на зам.-председателя на ВМРО Костадин Костадинов за кмет.

Дарик нюз Русе: Общински съветници погнаха централни заведения
26 август 2011
Вследствие многобройни сигнали на граждани общинските съветници от „Синята коалиция+ ВМРО“ Искрен Веселинов и д-р Теодора Константинова ще внесат питане към кмета за територията заета от летните градини на заведенията „Ла страда“ и „Пикадили“.
През последния месец загражденията, които собственикът е поставил за да обособи територията си са преместени напред и вече достигат до оста на „Александровска“. Минувачите са принудени да ги заобикалят, а евентуално преминаване на пожарникарски автомобил или линейка би било проблематично.

Актуално.ком: Съдът отхвърли жалба на йеховисти срещу ВМРО
28 август 2011
Административният съд в София отхвърли като неоснователна поредната жалба на сектата „Свидетели на Йехова“ по повод дейността на ВМРО и осъди йеховистите да платят разноските по делото, съобщават от партията. Религиозната институция обжалваше скорошното решение на Комисията за защита от дискриминация (КЗД), която в края на март отхвърли друг сигнал на йеховистите срещу ВМРО. Тогава КЗД не намери основания да определи като дискриминация поведението на ВМРО по отношение сектата, предаде АСН.

Агенция „КРОСС”: Съдът отхвърли жалба на йеховисти срещу ВМРО
28 август 2011
„Съдиите преценяват, че не са налице основания за налагане на мерки срещу ВМРО. В решението се отбелязва: „когато свободата на изразяване на идеи от страна на други лица засяга членовете на дадена религиозна институция, това обстоятелство само по себе си не представлява дискриминация“.
Решението на съда подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок“, допълват от партията.

Русе инфо: „Синята коалиция + ВМРО“ обявиха кандидати за кметове за Басарбово, Тетово и Бъзън
26 август 2011
„Синята коалиция + ВМРО“ обявиха кандидатите си за кметове на Басарбово, Тетово и Бъзън.
За гласовете на басарбовчани от името на дясното обединение ще се бори Александър Георгиев Камарашев.

Агенция „КРОСС”: Заместник на Каракачанов става кандидат-кмет за Варна
27 август 2011
Заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов обяви кандидатурата си за кмет на Варна, подкрепена от новата дясна коалиция „Варна утре“. Зад кандидатурата на Костадинов застават ВМРО – Българско национално движение, „Новото време“, Гергьовден и БНД.
Документите за регистрация на новата дясна формация бяха подадени на 25 август 2011 г. в Общинската избирателна комисия.
Официалното представяне на кандидатурата на Костадинов ще се състои следващата седмица във Варна, съобщават от ВМРО.

„Банкеръ”: Заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов обяви кандидатурата си за кмет на Варна
26 август 2011
Заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов обяви кандидатурата си за кмет на Варна, подкрепена от новата дясна коалиция „Варна утре“. Зад кандидатурата на Костадинов застават ВМРО – Българско национално движение, „Новото време”, Гергьовден и БНД.

„Народно дело” (Варна): ВМРО скокна на ОИК – Варна
26 август 2011
Първата жалба, подадена до Общинската избирателна комисия във Варна, вече е факт, а неин автор е ВМРО. Тя се отнася до регистрацията на коалиция „Промяна за Варна“, част от която е и организацията ВМРО – НИЕ. Според зам.-председателя на „класическото“ ВМРО и кандидат-кмет за Варна Костадин Костадинов комисията не е трябвало да регистрира коалицията, защото става въпрос за дублираща се абревиатура, а това противоречи на закона.

„Банкеръ”: 115 години от рождението на водача на ВМРО Иван Михайлов
26 август 2011
На 26 август (стар стил) се навършват 115 години от рождението на легендарния водач на ВМРО Иван Михайлов. Той е роден през 1896 година в град Щип, в махалата Ново село. Учи в Солунската мъжка гимназия. В Солун посреща Седма рилска дивизия по време на Балканската война и вижда, че свободата може да се извоюва единствено с борба и оръжие. След Първата световна война напуска армията и се записва студент в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. По това време е поканен от Тодор Александров да му стане секретар в Задграничното представителство на ВМРО в София.
Ванче Михайлов е продължител на делото на Тодор Александров и негов верен приятел и съратник. В неделя (28 август) ВМРО ще отбележи 87 години от смъртта на Тодор Александров. Възпоменанието ще се състои от 11.00 часа на гроба му над Мелник.

Последни Новини

ВМРО към Терзиев: И все пак ще има ли коледна украса преди Коледа?

От ВМРО обръщаме внимание за пореден път на Столична община, че за разлика от други години столицата фактически е без коледна украса....

Контрера, ВМРО: С този болшевизъм в СОС, София я чакат много тежки дни

Тумор се реже до здраво! С тези думи, публикувани в страницата му във Фейсбук, общинският съветник от ВМРО Карлос...

Каракачанов: Безгръбначни натегачи подарявят БТР-и на Украйна и купуват „Страйкъри“ на тройна цена

Най-вероятно крият какво дават, за да не стане ясно, че извършват престъпление, заяви  бившият министър на отбраната  Бившият министър...

Контрера: Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха

Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха. Позицията на ВМРО е ясна, забраната за стари...

Каракачанов: Няма да произлезе нищо от ветото за БТР-ите, защото мнозинството „Магнитски“ в НС отдавна е сложило наколенките

От това вето няма да произлезе нищо, защото мнозинството „Магнитски” в парламента отдавна е сложило наколенките и твърдо е решило да жертва...

Ангел Джамбазки: Страните, от които зависи влизането ни в Шенген, не се интересуват от българската тема

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген....

Д-р Красимир Каракачанов представи в Стара Загора новата си книга „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“

Д-р Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО, и Александър Сиди, съпредседател на ВМРО, бяха гости на поредната среща, организирана от Дискусионен клуб...

Коментари