Начало Видео ВМРО на протест срещу циганския терор в Катуница

ВМРО на протест срещу циганския терор в Катуница

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки и привърженици на българското национално движение бяха рамо до рамо до с протестиращите в село Катуница.
От години ВМРО предупреждава за опасностите от държавното нехайство по Циганския въпрос. Затова и Организацията излезе с остра позиция по повод размириците в пловдивското село.
Въпреки това представителите на ВМРО се въздържаха от пряко участие в протестните действия – за да не се изтълкува позицията им като политизация. ВМРО организира мирен протест пред областната дирекция на полицията в Пловдив, за да постави въпросите си към министър Цветанов.
По думите на Ангел Джамбазки Цветан Цветанов моментално трябва да отговори защо убийците от Катуница са на свобода, а полицията пази хората на т.нар. „цар Кирил Рашков. Жандармерията на България в момента охранява имотите на скандалната фамилия като дипломатическа територия.
Според ВМРО случващото се в Катуница е показателно за посоката, по която е тръгнала страната ни. Затова на 1 октомври в София се подготвя протест под надслов „Стига цигания. От години ВМРО напомня за опасностите от циганската престъпност. През това време управляващите продължават да разчитат на цигански гласове.
Представителите на тази фамилия най-накрая да бъдат разследвани и вкарани в затвора, където им е мястото. Време е държавата да спре да толерира циганската престъпност, маскирана като традиции.
В страната ни не може някой безнаказано да продължава да нарича себе си „цар, а ние да гледаме на него като на свещена крава. Свещени крави има само в Индия и може би не е зле фамилията на Кирил Рашков да се отправи натам.

Последни Новини

Джамбазки заяви пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка

Пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка. То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления...

Контрера: Преведохме София през тежки кризи, няма да допуснем да изпадне в хаос

ВМРО прояви отговорност към столицата и гласува за бюджет, който да не допусне София да изпадне в хаос. Въпреки...

Русенското село Червена вода бе домакин на седмия Комитски събор

В село Червена вода се проведе седмото издание на традиционния Комитски събор, организиран от ВМРО – Русе, Сдружение за военно-патриотично възпитание на младежта...

Каракачанов: Политическа формула „Орбан“ – това ни трябва в България!

Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 23.09.2023 г.  Кандидатурата на Карлос Контрера...

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Коментари