Начало По места ВМРО обжалва изборите за общински съветници в Мездра

ВМРО обжалва изборите за общински съветници в Мездра

За повторно ръчно преброяване на бюлетините за избор на общински съветници в Мездра настояват от ВМРО. Причината е големият брой недействителни бюлетини.

Искаме да разберем истината, коментира водачът на общинската листа на ВМРО в Мездра Красимир Тодоров. В някои села явно комисиите са били прекалено взискателни и не са спазили инструкцията за отчитане на недействителни бюлетини, заключи той.

Най-ощетени от големия брой недействителни бюлетини в община Мездра са от ВМРО, тъй като три гласа не са достигнали, за да имат общински съветник.

Подадена е жалба в Административен съд и вече е даден ход на делото. Назначена е експертиза, която да установи дали правилно са броени бюлетините за общински съветници. Следващото заседение по казуса е в края на тази седмица.

Вижте видеорепортаж на Телевизия „Враца“.

9 ноември 2011

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари