Начало Блог Александър Сиди: ДПС готви парламентарна хватка, за да има правителство

Александър Сиди: ДПС готви парламентарна хватка, за да има правителство

ДПС ще направи парламентарни хватки, за да има правителство. Всичко е договорено в Росенец. Депутатите от партията на Ахмед Доган ще излезнат от пленарната зала, за да има по-малък кворум.

Това заяви Александър Сиди – член на ръководството на ВМРО и бивш народен представител, пред БТВ. Сиди бе гост в парламентарното студио на открито в предаването „Тази сутрин“.

Той очаква ДПС да излезе от пленарната зала при гласуването на ново правителство, така ще се свали кворумът и така ще бъде избран кабинет.

Александър Сиди допълни, че коалицията на патриотите се провалила на изборите на 11 юли, защото не е успяла да обясни, че конфликти между ВМРО, НФСБ и Воля е имало на лидерско ниво и именно заради това председателите им са се отказали да са част от листите. Явно не успяхме да обясним на хората, че лидерите няма да участват в листите, заяви Сиди.

Ние сме скромни – представяме си България на три морета, а хората явно искат космоса, продължи той.

Хората, които свалиха Бойко Борисов, не са нови в политиката. Нека да видим какво ще направят, но съм резервиран, каза още Александър Сиди.

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

ВМРО – Стара Загора отдаде почит на патрона си Иван Гарванов

На 28 ноември се навършиха 115 години от убийството на двама от най-видните дейци на македоно-одринското революционно движение – Иван Гарванов и...

Коментари