Начало Блог Александър Сиди: Токът ще поскъпва още, ако хората гласуват за ДБ

Александър Сиди: Токът ще поскъпва още, ако хората гласуват за ДБ

Партиите на протеста ни обещаха промяна, но се случва подмяна

Всъщност „Демократична България“ поиска поскъпването на тока и парното, защото председателят на КЕВР Иван Иванов е от нейната квота. Тоест, от ДБ обясниха, че имат обективни причини да вдигат цените на тока. Това е опит за задоволяване на желанията на монополистите. Този прочит на аргументите на енергийния регулатор за вдигане на цените на топлото направи водачът на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в 16 МИР Пловдив, Александър Сиди в предаването „Темите“ по ТВ Европа. Повод за коментара му бе вчерашният протест на патриотите пред сградата на КЕВР.

Тези хора ни обещаваха чудеса от храброст преди 4 април и как на 4 април ще видим жестока промяна, как буквално ще секне корупцията в България, ще секнат всички проблеми, Борисов ще си отиде и всичко ще бъде цветя и рози. Е, Борисов си отиде, но продължават да вдигат цената на тока, коментира политикът от ВМРО.

И едни хора продължават да се държат, сякаш са били цял живот на жълтите павета, и забравят обикновения човек, който работи за 600-700 лв. заплата, прибира се вечер и трябва да си пусне печката да се стопли, допълни той по адрес на формацията на Христо Иванов, Атанас Атанасов и Зелените. Има едни разкази за нещо, което няма общо с истината. Това не е промяна, а подмяна, не е промяната, която търсеха хората, заключи Александър Сиди.

Да, епохата „Борисов“ свърши, трудно той би могъл да бъде част от управление, но нека да седнем да говорим за реалните проблеми на хората, защото какви обективни причини има да вдигнем цената на тока и парното? Затова и бяхме пред КЕВР – защото няма обективна причина за повишаването на цените на тока и парното, обобщи кандидат-депутатът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Сиди предупреди:

Ще говорим за още по-висока цена, ако българските граждани на 11 юли не мислят.

Истината е, че ДБ, и въобще партиите на протеста, работят активно за „Зелената сделка“, ДБ особено, констатира Сиди, като припомни и за участието на зелените в коалицията на Христо Иванов. Те говорят за „Зелената сделка“ като за нещо прекрасно. Тя е прекрасна за брюкселските чиновници, тя ще повиши цената на тока и защото, затваряйки тецовете, каквото е желанието на Брюксел и техните слуги в България, ще има десетки хиляди загубени работни места. И да, тя е прекрасна, защото е много по-скъпо. Затваряйки ТЕЦ-овете, ще има десетки хиляди работни места, тя е скъпа енергия и България не е чак толкова богата да си позволи такава зелена енергия, категоричен беше Сиди.

Кандидатът на ВМРО беше категоричен, че червените линии за организацията във вътрешен план са отпорът на либералната идеология, която посяга на семейството, а във външен – това е Македония.

Не е проблемът в джендърите, а в налагането на либералната политика по този безобразен начин, аз съм убеден, че обществото не е съгласно с модела на гей парада, коментира Сиди. Той декларира, че патриотите ще се противопоставят на налагането на нов модел с фокус върху детето и изваждането му от семейството, вместо да се подпомогне последното. Фокусът трябва да е върху семейството, а не то да се разделя, смята Сиди.

Македония, разбира се, че е червена линия за нас, която не само не можем да пресечем, а ще се борим с всички сили и средства срещу всеки опит за национално предателство, заяви водачът на листата на патриотите в 16 МИР Пловдив. Българският национален интерес е написан с кръвта на хилядите загинали по бойните полета на Македония, заяви Сиди и добави, че тук имат подкрепата на 80% от българските граждани.

В отговор на въпрос защо ВМРО вижда завръщането на ДПС във властта, Сиди посочи три причини – заявките на Атанас Атанасов от ДБ и Татяна Дончева от „Изправи се, мутри вън“, че са готови да сформират правителство с ДПС, както и визитата на лидера на движението при Ердоган. Сиди отново уличи партиите на протеста, че подсигуриха 121 секции в Турция, с което предоставиха възможността на Ердоган да ги пренасочи към ДПС. Според Сиди формациите на Слави Трифонов, Христо Иванов и Мая Манолова носят отговорността за това, че Турция ще се намеси във вътрешната ни политика. По думите му 121 секции, в които гласуват средно по 700-800 избиратели, прави около 100 000 гласа допълнително от Турция. Но и един глас да дойде, манипулиран от чужбина, е опасно и вредно, предупреди Александър Сиди.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Искаме среща с министър-председателя и министъра на вътрешните работи и свикване на щаб за овладяване на циганската престъпност

За 4 дни има 4 брутални престъпления, извършени от представители на този етнос – с. Рогош, с. Микрево, Шумен, с. Сливовик –...

Кр. Каракачанов: Призовавам прокуратурата да разследва забавянето на проекта за нови машини на пехотата

От инвестиционен проект № 1 за БА до преди година, днес той все още събира прах на нечие бюро в МС

ВМРО – София с подаръци за пенсионерите от клуба в „Младост“

За пореден път днес посетихме клуба на пенсионера в столичния район „Младост“. По инициатива на общинския съветник в Столичния общински съвет Карлос...

Ангел Джамбазки: ВМРО не може да се коалира с руски шпиони

Нашите бивши коалиционни партньори опитаха да ни „тропосат” проблемите и да си присвоят успехите, твърди съпредседателят на партията  Интервю...

Доброволци от ВМРО облагородиха детска площадка в близост до църква

Представители на ВМРО от София и Костинброд почистиха и боядисаха съоръженията за игра на детската площадка, която се намира в близост да...

Коментари