Начало Парламентарни избори - 2021 Богданов: Страната ни е в опасност и има нужда от обединение на...

Богданов: Страната ни е в опасност и има нужда от обединение на всички патриотични сили

Първият в листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за Врачанска област Красимир Богданов и кандидатите за народни представители д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов, Момчил Янков и Деян Митев се срещнаха с жителите на град Криводол. На събитието присъства и Петя Диковска от Плевенската патриотична листа.

Това, което събра ВМРО, Воля и НФСБ, е фактът, че нашата страна е наистина в опасност и има нужда от обединение на всички патриотични сили.

С тези думи Красимир Богданов откри срещата и допълни:

Безбройни са заплахите, които ни застрашават и никой от сега действащите политически формации не иска да се заема с разрешаването им. Българската нация изчезва и затова спешно трябва да се вземат мерки, младите хора да остават в България и да раждат децата си тук. А това ще се случи, когато се инвестира в тях и семействата им.

Ние успяхме да стартираме програмата за безплатни детски градини и дано това продължи, защото таксите са едно немалко перо от семейния бюджет. Не е тайна, че нацията ни застарява и смъртността е най-високата в ЕС, посочи още водачът на патриотичната листа във Враца.

Богданов подчерта, че проблемите са много и за тях освен да се говори, трябва и да се решават. И затова патриотичната формация трябва  да продължи  работата си  и да изпълни  програма си, защото са доказали, че основен приоритет са българските граждани.

Кандидатът за народен представител и председател на общинската организация на ВМРО в Криводол  д-р Тихомир Тодоров сподели, че в момента разединението в България е голямо и пагубно за нацията ни. Хората са обезверени и всичко това се случва, защото някои политически партии трупат лични дивиденти на гърба на народа. За да се спре тази порочна практика има едно решение.

Трябва да се обединим. Това винаги е била наша основна задача. Затова и хората трябва да ни гласуват по-голямо доверие, защото с 21 депутати в 44 НС ние постигнахме немалко и трябва да продължим започнатото. В името на България и българите – каза в заключение Тодоров.

Кандидатите за народни представители Красимир Ангелов и Момчил Янков споделиха на срещата в Криводол, че патриотичната идея е кауза и няма зависимости, защото България е над всичко.

За пореден път своята подкрепа за врачанската патриотична листа засвидетелства Петя Диковска, която е в листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в област Плевен, която каза, че и трите партии винаги са имали последователна социална политика и тя трябва да продължи за добруването на българския народ.

Преди срещата, която се състоя в залата на читалище „Никола Й. Вапцаров“, Красимир Богданов се срещна с още жители на Криводол на традиционния съботен пазар. Хората споделиха, че градът им се обезлюдява, младите хора бягат в големите градове, защото тук нямат перспектива. Проблемите са актуални за Северозапада. Част от проблемите в малките населени места идват от неравномерната държавна подкрепа за различните региони, беше категоричен водачът на листата на патриотите. Затова БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са готови за радикални промени, които да са насочени точно към обикновения гражданин.

Богданов подчерта, че въпреки съпротивата на управляващите и опозицията започнатото от тях трябва да бъде доведено докрай. Без компромиси и с решителни действия.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Искаме среща с министър-председателя и министъра на вътрешните работи и свикване на щаб за овладяване на циганската престъпност

За 4 дни има 4 брутални престъпления, извършени от представители на този етнос – с. Рогош, с. Микрево, Шумен, с. Сливовик –...

Кр. Каракачанов: Призовавам прокуратурата да разследва забавянето на проекта за нови машини на пехотата

От инвестиционен проект № 1 за БА до преди година, днес той все още събира прах на нечие бюро в МС

ВМРО – София с подаръци за пенсионерите от клуба в „Младост“

За пореден път днес посетихме клуба на пенсионера в столичния район „Младост“. По инициатива на общинския съветник в Столичния общински съвет Карлос...

Ангел Джамбазки: ВМРО не може да се коалира с руски шпиони

Нашите бивши коалиционни партньори опитаха да ни „тропосат” проблемите и да си присвоят успехите, твърди съпредседателят на партията  Интервю...

Доброволци от ВМРО облагородиха детска площадка в близост до църква

Представители на ВМРО от София и Костинброд почистиха и боядисаха съоръженията за игра на детската площадка, която се намира в близост да...

Коментари