Начало Видео БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са имунната система на народа. Без тях България загива!

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са имунната система на народа. Без тях България загива!

Обединението е в името на България

В центъра на най-европейския град „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ дадоха начало на своята кампания за предсрочните парламентарни избори в 19 МИР Русе.

Водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ Искрен Веселинов представи листата, с която националистите се готвят да щурмуват предстоящите на 11 юли избори за национален парламент. Сред нея личат имена на изтъкнати специалисти и професионалисти, всеки един доказан в своята сфера. Втори след Веселинов е бившият областен управител Галин Григоров.

Погледнете тази листа, с която тръгваме уверени към един отличен резултат на предстоящите избори! Тя е съставена от хора, които са постигнали много в своя личен и професионален живот. Те застават пред Вас с лицата и имената си, за да поискат Вашето доверие и да бъдат Вашите представители в следващия парламент. Защото там ще има спешна нужда от патриоти, които умеят да отстояват интересите на българите, това каза в своето слово Искрен Веселинов.

Той още подчерта, че на първо място България има нужда от национално помирение и единство. Спешно трябва да бъде прекратен езикът на омразата. Водачът припомни пред събралите се хора, че благодарение на патриотите започна плавното повишение на доходите. Веселинов засегна и темата с демографската катастрофа и ключовите за Русе важни инфраструктурни проекти, които в момента стоят замразени, като магистралата Русе – Велико Търново.

Председателят на ВМРО д-р Красимир Каракачанов заяви ясно, че последната преграда пред навлизането на ДПС във властта са именно БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, като подчерта, че обединението между тях е единствено в името на България. Той постави във фокуса на своето изказване проблема с циганската престъпност и острата нужда от нейното решаване.

Европейският депутат и зам.-председател на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки припомни, че неговата основна битка в Европейския парламент е именно тази за независима и национално-отговорна външна политика. Походът срещу традиционното българско семейство е в основата на т.нар. протестърски партии, а защитата му от посегателства е основна задача на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.

На предсрочните парламентарни избори КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ са с №16 на машината и в интегралната бюлетина.

Видео от откриването на кампанията в град Русе вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари