Начало Блог Владимир МИТОВ: Защо ДПС правят високи резултати в гетата и в Турция?

Владимир МИТОВ: Защо ДПС правят високи резултати в гетата и в Турция?

Владимир Митов, кандидат за депутат от 23 и 25 МИР София от „Българските патриоти“ и председател на ВМРО – София, разкрива какво искат хората при неговите срещи със софиянци.

Според него никой не се интересува от 3-ти, 4-ти и 5-ти пол, които проповядват различни партии и НПО-та по места. Хората се интересуват от доходите си и как добре да живеят семействата им. Според него на първо място Трябва да се подпомогне малкия, средния бизнес, историческия и балнео туризъм. Когато този бизнес се замогне, ще има много повече средства за вдигане на пенсиите и за помощи за млади семейства.

Лидерът на ВМРО в София е удивен защо и как ДПС правят високи резултати в райони, където нямат електорат и в гетата, след като те никъде не правят кампания. Самият той, който е постоянно сред хората, е виждал политици от различни партии да правят кампания, но никъде не е виждал представители на ДПС. Това означава вероятно, че ДПС работи със свои верни хора по места подмолно. В Турция той очаква Ердоган да организира за ДПС между 60 и 100 000 гласа.

Владимир Митов призова избирателите да гласуват с номер 16 за хората по места, които познават и на които имат доверие, че ще изпълнят исканията им.

Вижте какво сподели още той пред водещата Светослава Рудолф в ефира на „България 24“ >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари