https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
ВМРО организира автошествие във В. Търново под надслов: „Не предавайте Македония!“ -
Начало По места ВМРО организира автошествие във В. Търново под надслов: „Не предавайте Македония!“

ВМРО организира автошествие във В. Търново под надслов: „Не предавайте Македония!“

Протестът е на 16 април (събота) от 14.00 ч.

Повод за акцията е поредното посещение на министър-председателят Кирил Петков в РС Македония и предвидената в рамките на визитата среща с външния министър Буяр Османи. Последният открито вече говори за подготвен документ с неясно съдържание от страна на Скопие, който да даде старт от българска страна на преговорите за бъдещо членство на съседката ни в ЕС.

Автошествието ще започне в 14.00 ч. на 16 април (събота) от с. Арбанаси, паркингът на х-л „Севастократор“ и ще премине през основните булеварди и улици на старопрестолния град. Протестният поход ще завърши пред символа на единството на българския народ – паметника на Асеневци в 15.00 ч.

За нас от ВМРО е ясно от месеци и неслучайно даваме сигнали от самото начало на това правителство, че отдавна са поети ангажименти за безусловното пускане на Македония в ЕС с цената на националния интерес на България. Това е национално предателство и какъвто и лицемерен документ да има подготвен от политиците от другата страна на границата, за нас е ясно, че това ще е поредната декларация „на хартия“ без реални действия, които да гарантират правата на българите; прекратяване на езика на омразата; прочистването на учебниците от нарочната антибългарска пропаганда и измислена история; признаване на общата ни история до 1944 г. Още по-малко ще се съгласим с поредните локумени приказки как българите в Македония ще бъдат вписани в Конституцията като държавотворен народ, когато се стигне до промени в основния документ в Македония при приемането на страната в ЕС.

Въздушните кули, които Петков, Ковачевски и Османи рисуват за сигурността на Западните Балкани в контекста на войната в Украйна също не минават пред нас. За всички българи трябва да е ясно едно – тези, които днес са агресорите в украинската земя, са наследниците на онези московски коминтерновски сатрапи, които безмилостно откъснаха Македония от България.

Ето защо призоваваме всички българи, които милеят за историческата истина, националния идеал и са категорично против извършване на готвеното от кабинета Петков национално предателство на България по темата Македония, да се присъединят към нас.

„Не предавайте Македония!“

Мизия, Тракия, Македония!

България над всичко!

1 Коментар

 1. 15. April 2022 – 16:38
  Петков тврди дека не потпишал документ, Османи вели дека се водат интензивни разговори

  Засега во Брисел нема големо расположение за раздвојување на Македонија и Албанија, а вчера во групата земји кои се против оваа идеја се приклучи и Романија.

  http://sitel.com.mk/petkov-tvrdi-deka-ne-potpishal-dokument-osmani-veli-deka-se-vodat-intenzivni-razgovori

  Анти-български, а и анти-албански ход на министърът на външните работи на Румъния. Къде е добросъседството спрямо Бг.?
  Доколкото мога да си спомня, този Богдан Ауреску има картата на Велика Румъния в офиса си. Това можах да установя при едно тв интервю на него, което той е дал от офиса си, преди няколко години.
  Албания заслужава да бъде разделена от Северна Македония като е по-напредната, така че единственото обяснение на поведението на Румъния е фрустрацията, тоест министърът Ауреску ненавижда Бг., като ви смята крадци на Южна Добруджа.
  Това е обяснение обаче не и основание. Посланиците на Румъния в Бг. и Албания би следвало да са повикани от съответните външни министерства за да дадат обяснения.

Comments are closed.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари