Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО регистрира кандидатската си листа в област Ямбол

ВМРО регистрира кандидатската си листа в област Ямбол

Водачът Мария Цветкова представи останалите кандидати за народни представители

В 12:30 ч. на 02.03.21 г. патриотите от ВМРО внесоха документите си в РИК-Ямбол за участие в предстоящите избори. В навечерието на националния празник 3 март, те регистрираха листата си с кандидати за народни представители в 31-и изборен район – Ямбол. Тръгват смело напред с водещото послание в кампанията на ВМРО: „България над всичко!“

Водач на листата е настоящият народен представител от Ямбол в 44-то НС Мария Цветкова, която през мандата си от година и четири месеца успя да се наложи като депутат, който милее за родния си град и се бори за интересите на своите съграждани. Втори е кметът на с.Маломир и председател на Областния комитет на ВМРО-Ямбол Тодор Налбантов, а трети е Емил Попов – представител на ресторантьорския бизнес, член на Областната контролна комисия на ВМРО. Четвърта в листата е адвокат Доника Панайотова – председател на Женската организация в областта и секретар на областното ръководство, пета е Жана Борева, която работи в мебелна фабрика, живее в с. Безмер.

Всички кандидати на ВМРО в изборната надпревара в Ямбол са членове на партията, а средната възраст е 45 години.

След регистрацията патриотите дадоха пресконференция в новия си клуб, който се намира непосредствено до Областната администрация на Ямбол, на ул. „Жорж Папазов“ N:20.

При представянето на кандидатите на ВМРО в Ямбол, водачът на листата Мария Цветкова заяви, че те са честни и достойни хора, родолюбци, които ще отстояват българския национален интерес.

Войводите заявиха, че целите им в 45-то Народно събрание остават непроменени – защита на семейните християнски ценности, доходите, сигурността, българската кауза в Македония и отстояването на българския национален интерес във всяко направление.

Цветкова подчерта, че благодарение на ВМРО не са били приети Истанбулската конвенция и Пактът за миграция, минималната пенсия е увеличена от 161 лв. на 300 лв., въведени са годишни данъчни облекчения за семействата с деца – 450 лв. за едно дете, 900 лв, – за две, 1350 лв. за три деца и др.

Ето листата на ВМРО в област Ямбол:

  1. Мария Йорданова Цветкова – родена на 30 април 1975 г. в гр. Ямбол. Завършва ПТГ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. От ноември 2019 г. е народен представител в 44-то НС от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ от 31-и изборен район – Ямбол. Член е на Комисията по културата и медиите и Комисията по вероизповеданията и правата на човека. Семейна с едно дете.
  2. Тодор Иванов Налбантов – роден на 16 януари 1982 г. в гр. Ямбол. Завършва ТМСС „Христо Ботев“ в родния си град. В момента учи във Факултет „Техника и технологии“   – Ямбол към Тракийския университет в Стара Загора, специалност „Автотранспортна и земеделска техника“. Земеделски производител, работил е и в сферата на туризма. От ноември 2019 г. е избран за кмет на с. Маломир, общ. Тунджа, където живее със семейството си. Председател е на Областния комитет на ВМРО-Ямбол. Семеен с едно дете.
  3. Емил Костадинов Попов – роден на 19 октомври 1964 в с. Генерал Инзово. Семеен, по образование е машинен инженер. Живее в с. Генерал Инзово. Представител е на бизнеса, собственик на ресторант. Член е на Областната контролна комисия на ВМРО. Ползва гръцки и английски език.
  4. Доника Панайотова Панайотова-Цонева – родена през 1977 г. в гр. Ямбол. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Владее френски и английски език. Семейна с едно дете.
  5. Жана Павлова Борева – родена през 1979 г. в гр. Ямбол. Завършила е средното си образование в Техникум по облекло и текстил – Ямбол. Работи в мебелна фабрика. Живее в с.Безмер. Семейна с две деца.
България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

Атанас Стоянов бе единодушно подкрепен за кмет на Сандански

 Инициативен комитет от авторитетни за града личности и няколко партии подкрепят Стоянов На събрание в четвъртък общинската организация на...

Карлос Контрера: София трябва да има зам.-кмет по сигурността

По думите му служителите на полицията трябва да ползват общински жилища Като кандидат за кмет на столицата Карлос...

ВМРО – Троян подкрепя кандидатурата на Донка Михайлова за кмет

На проведеното събрание на членовете на ВМРО – Троян на 20 септември 2023 г. бе решено кандидатурата на Донка Михайлова да бъде...

С венци и цветя ВМРО почете 120 г. от смъртта на Александър Панайотов

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на подпоручик Александър Панайотов във Велико Търново ВМРО почете 12-ата годишнина от трагичната...

Карлос Контрера: Къде са министърът и главният секретар да защитят служителя на МВР?

Кой е жертвата и кой е престъпникът?! Заради политическа коректност се прави опит за изпиране на случая, като...

Красимир Каракачанов: Хората се нагледаха на лъжливи пророци

Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов бе във В. Търново по повод 120-ата годишнина от трагичната смърт на великотърновеца подпоручик Александър Панайотов...

Голяма коалиция атакува кметското място във Враца

Местна коалиция от осем партии издига кандидатурата за кмет на Община Враца на Красимир Богданов - депутат в две народни събрания и...

Коментари