Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО регистрира кандидатската си листа в област Ямбол

ВМРО регистрира кандидатската си листа в област Ямбол

Водачът Мария Цветкова представи останалите кандидати за народни представители

В 12:30 ч. на 02.03.21 г. патриотите от ВМРО внесоха документите си в РИК-Ямбол за участие в предстоящите избори. В навечерието на националния празник 3 март, те регистрираха листата си с кандидати за народни представители в 31-и изборен район – Ямбол. Тръгват смело напред с водещото послание в кампанията на ВМРО: „България над всичко!“

Водач на листата е настоящият народен представител от Ямбол в 44-то НС Мария Цветкова, която през мандата си от година и четири месеца успя да се наложи като депутат, който милее за родния си град и се бори за интересите на своите съграждани. Втори е кметът на с.Маломир и председател на Областния комитет на ВМРО-Ямбол Тодор Налбантов, а трети е Емил Попов – представител на ресторантьорския бизнес, член на Областната контролна комисия на ВМРО. Четвърта в листата е адвокат Доника Панайотова – председател на Женската организация в областта и секретар на областното ръководство, пета е Жана Борева, която работи в мебелна фабрика, живее в с. Безмер.

Всички кандидати на ВМРО в изборната надпревара в Ямбол са членове на партията, а средната възраст е 45 години.

След регистрацията патриотите дадоха пресконференция в новия си клуб, който се намира непосредствено до Областната администрация на Ямбол, на ул. „Жорж Папазов“ N:20.

При представянето на кандидатите на ВМРО в Ямбол, водачът на листата Мария Цветкова заяви, че те са честни и достойни хора, родолюбци, които ще отстояват българския национален интерес.

Войводите заявиха, че целите им в 45-то Народно събрание остават непроменени – защита на семейните християнски ценности, доходите, сигурността, българската кауза в Македония и отстояването на българския национален интерес във всяко направление.

Цветкова подчерта, че благодарение на ВМРО не са били приети Истанбулската конвенция и Пактът за миграция, минималната пенсия е увеличена от 161 лв. на 300 лв., въведени са годишни данъчни облекчения за семействата с деца – 450 лв. за едно дете, 900 лв, – за две, 1350 лв. за три деца и др.

Ето листата на ВМРО в област Ямбол:

  1. Мария Йорданова Цветкова – родена на 30 април 1975 г. в гр. Ямбол. Завършва ПТГ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. От ноември 2019 г. е народен представител в 44-то НС от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ от 31-и изборен район – Ямбол. Член е на Комисията по културата и медиите и Комисията по вероизповеданията и правата на човека. Семейна с едно дете.
  2. Тодор Иванов Налбантов – роден на 16 януари 1982 г. в гр. Ямбол. Завършва ТМСС „Христо Ботев“ в родния си град. В момента учи във Факултет „Техника и технологии“   – Ямбол към Тракийския университет в Стара Загора, специалност „Автотранспортна и земеделска техника“. Земеделски производител, работил е и в сферата на туризма. От ноември 2019 г. е избран за кмет на с. Маломир, общ. Тунджа, където живее със семейството си. Председател е на Областния комитет на ВМРО-Ямбол. Семеен с едно дете.
  3. Емил Костадинов Попов – роден на 19 октомври 1964 в с. Генерал Инзово. Семеен, по образование е машинен инженер. Живее в с. Генерал Инзово. Представител е на бизнеса, собственик на ресторант. Член е на Областната контролна комисия на ВМРО. Ползва гръцки и английски език.
  4. Доника Панайотова Панайотова-Цонева – родена през 1977 г. в гр. Ямбол. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Владее френски и английски език. Семейна с едно дете.
  5. Жана Павлова Борева – родена през 1979 г. в гр. Ямбол. Завършила е средното си образование в Техникум по облекло и текстил – Ямбол. Работи в мебелна фабрика. Живее в с.Безмер. Семейна с две деца.
България над всичко!
България над всичко!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари