Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО - Русе регистрира листата си с кандидати за народни представители

ВМРО – Русе регистрира листата си с кандидати за народни представители

Днес в 14.00 часа водачът на листата на патриотите за Русе Искрен Веселинов заедно с Галин Григоров и други кандидати за народни представители подадоха документи в Районната избирателна комисия в дунавския град.

С това на практика всички неизвестни относно подредбата изчезват. За пореден път ВМРО – Русе отваря своите листи за широко гражданско присъствие, с което патриотите изпълняват своя ангажимент към местното гражданско общество за по-голямо тяхно присъствие. Точно 50 % от регистрираната днес листа са лица, които не са партийно обвързани. Така например на избираемото 3 място е поставен известният русенски ортопед-хирург доц. д-р Севдалин Ангелов, а след него е и началникът на РУО – Русе д-р Росица Георгиева.

ВМРО влиза в тази поредна предизборна битка с високо вдигната глава и самочувствие за свършена работа в изминалия мандат на Народното събрание. Много от положителните промени в държавата дойдоха като резултат от неуморната работа именно на народните представители от патриотите.

За тях въпросът дали влизат в бъдещия парламент не стои. Тяхното присъствие в следващото народно събрание е сигурно. „Винаги в началото на кампанията ни дават точно на половина от това, което вземаме в края. Амбицията ни е да бъдем региона с най-силен резултат за ВМРО в страната. Ще се борим за поне двама народни представители от тук. Сигурен съм, че няма просто да присъстваме в следващия парламент, а ще продължим да сме фактор без който не могат да бъдат вземани важни решения в страната.“, коментира Искрен Веселинов. Той изрази още увереност, че по време на кампанията ще успеят да покажат всичко, което е постигнато, както и да разяснят неща, за които ще продължат да се борят. Със сигурност сред тях е позицията относно Република Северна Македония и македонизма като едно извращение на историята. Патриотите се обявяват и против Истанбулската конвенция и всички метастази, които тя би породила в родното законодателство. ВМРО се оказват и категоричния гарант срещу нелегалната миграция и проникването на радикалния ислям в страната.

Пълната листа на ПП „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за 19-и МИР е следната:

 1. Искрен Веселинов
 2. Галин Григоров
 3. Севдалин Ангелов
 4. Росица Георгиева
 5. Нина Крушева
 6. Деян Димитров
 7. Валентин Джамбазов
 8. Магдалена Георгиева
 9. Давид Александров
 10. Ангел Великов Петков
 11. Румен Григоров
 12. Владо Владов
 13. Деян Стайков
 14. Цветелин Радулов
 15. Кремена Любенова
 16. Траян Тотев

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари