Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО - София област закри предизборната си кампания в Ботевград с изпълнения...

ВМРО – София област закри предизборната си кампания в Ботевград с изпълнения на Илия Луков

Водачът на листата на ВМРО в 26 МИР София област Юлиан Ангелов и други кандидати за народни представители, сред които Богомил Бранков и Николай Борисов, закриха предизборната кампания в една от най-емблематичните общини в областта – Ботевград.

Представителите на ВМРО отдадоха почит към загиналите във войните за национално обединение и освобождение, като поднесоха цветя пред Паметника на незнайния войн.

Застанали сме пред Вас с цялото си убеждение, че България трябва да продължи напред, доходите на българските граждани трябва да продължат да растат, българското семейство трябва да бъде защитено, а документи като Истанбулската конвенция, с които се иска въвеждането на еднополови бракове, не трябва да бъдат приемани в България. Ние от ВМРО последните четири години изпълнихме обещанията, които дадохме на българските граждани. Надяваме се и на тези избори всички българи да подкрепят с номер 1 на бюлетината ВМРО – Българско национално движение! България над всичко! Бъдете живи и здрави, каза пред ботевградчани Юлиан Ангелов.

Кампанията на ВМРО – София област бе закрита с изпълнения на народния певец Илия Луков, известен с множество прояви в подкрепа на българщината у нас и в чужбина. Те бяха и своеобразен подарък за жителите на Ботевград.

„ВМРО проведе изключително силна кампания, каквото беше и участието ни в досегашното управление на страната. Доходи, семейство, сигурност – това ще бъдат и приоритетите на ВМРО в следващия мандат, заяви Юлиан Ангелов.

България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

ВМРО: Тази предизборна кампания доказа, че единствено правилното решение е да се гласува с „Не подкрепям никого“

Хули, лъжи, мотори, коне, хора на мегдана, танци на подиума, селфита, торбички, шкембе чорба и пълно отричане на реалните проблеми - картината...

Цените хвърчат заради схеми, спекула и липса на държава

Най-вероятно още тази зима хората ще излязат по улиците с тоягите, защото няма да може да се търпи повече 

Красимир Каракачанов: Задава се коалиция „Магнитски“ по принуда след изборите

Ще има правителство след изборите, но то ще бъде функция на Джим О’Брайън, на списъка „Магнитски“, а не на волята на народа...

Александър Сиди: Частната фондация на Манол Пейков ще купува къщата на Димитър Талев?

Това е поредният предизборен фалшив патриотизъм и поредното лицемерие на „силите на доброто“ Подобни „добри намерения“ трябва да бъдат...

България трябва да прекрати дипломатическите си отношения със Скопие до изкореняването езика на омразата!

Заличаването на българските клубове с твърдения за фашистка принадлежност на патроните им е открит неприятелски акт спрямо държавата ни!

ВМРО – Пловдив с ново ръководство

Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция ВМРО - БНД в Пловдив. Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е...

Джамбазки с разкрития за нов скандал с директора на Фонд „Култура“ към МК

Къде е ходил Драгунчев и с каква цел с правителствения самолет в края март тази година? Това пита българският...

Коментари