Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО - Шумен на избори за поне един мандат

ВМРО – Шумен на избори за поне един мандат

ВМРО – Шумен тръгва на избори с амбицията да вземе поне един мандат, това обяви на пресконференция пред медиите днес водачът на листата в Шумен Деан Станчев, който е областен лидер на партията и депутат в настоящото Народно събрание, съобщава „Шумен онлайн“.

Акценти в предизборната програма на войводите са безплатни учебници за всички ученици, също така детски градини и ясли, повишаване на доходите на гражданите, помощ за всяко едно дете. Не на последно място ще държим за преизчислението на пенсиите, заяви Станчев.

Организацията си поставя за цел повишаване на средната пенсия до 700 лв., нарастване на доходите на работещите до 2 500 лв., увеличение на заплатите на българските военни с 80%, както и на тези на учителите, лекарите и медицински персонал, ваучери за лекарства за пенсионерите и хронично болни българи. При работата си в следващия парламент ВМРО ще се бори за увеличение на парите за майчинство от втората година.

Листата на ВМРО Шумен се състои от 11 кандидати:

Деян Станчев, народен представител и областен координатор на партията за Шумен,

доц. д-р Стефан Минков, общински лидер и съветник в настоящия Общински съвет,

Иван Калайджийски – адвокат и член на областното ръководство,

Нина Цветанова, Росица Вескова – председател на женската организация на ВМРО, Христо Драгозов, Емил Енчев – председател на структурата във Велики Преслав, Петранка Халаранова – председател на структурата в Смядово, Венци Симеонов и на 11 място е Ернестина Шинова.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари