Начало Парламентарни избори - 2021 В дома на Милен Михов

В дома на Милен Михов

Претендентът за държавен глава от ВМРО показа двустайния си апартамент във Велико Търново

Претендентът за държавен глава от ВМРО доц. Милен Михов отвори вратите на дома си за зрителите на bTV. Кандидатът за президент посрещна екипа ни в апартамента си в 5-етажен блок в квартал „Картала“ във Велико Търново. Казва, че живее на покрива – на таванския етаж.  

На шега или наистина, на покрива. Това е едно приятно място, от което се вижда една прекрасна гледка към този наистина божествен и фантастичен град. Това е единственото ми жилище, тук живея и тук ми харесва, допълва той.

Михов споделя къде пие чаша вино вечер:

Терасата е любимото ми място за почивка. Колкото и да е труден денят, независимо от времето, панорамата се мени буквално с минути – изключително красива е. От връх Ботев, през Бузлуджа, целият Балкан е като на длан. Велико Търново е буквално в краката ти, а Царевец – някъде в далечината се е сгушил в планината. Това е мястото, което осмисля почивката.

Кандидатът за живее в двустайния апартамент със семейството си. По думите му споделя домашните задължения със съпругата си – и чистенето, и готвенето.

Жена ми успя да ме убеди, че правя най-хубавите салати и вечер салатата е моя грижа. Обичам да готвя. Рибата ми е любима за приготвяне. Обичам и да я приготвям, обичам и да я консумирам. Домашните задължения трябва да се вършат общо. Имам щастливо семейство, което ми дава спокойствие и домашен уют, каза още той.

Политикът от ВМРО колекционира военни сувенири от Първата и Втората световна война. Показва български бинокъл Б8 – същият като на „Карл Цайс“, които ги проектират 1917-1918 г., но ги правят в София. Притежава и оригинала.

Кутия от немски противогаз също е в колекцията му. Купил си я е от битака във Варшава. Споделя, че е член на специализиран клуб, който се занимава с реставриране, реконструиране и възстановки от Втората световна война.

Милен Михов притежава 31-гоишен трабант, любител е на марката.

Заради своята страст към тези автомобили като депутат в 43-ото Народно събрание, Михов внесе предложение за промяна в Закона за движение по пътищата, която се дефинира понятието „исторически автомобил“.

Видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари