Начало Блог Джамбазки: Ето я „промяната“ в целия ѝ блясък

Джамбазки: Ето я „промяната“ в целия ѝ блясък

Когато се събудим от опиянението, ще осъзнаем, че продават националното ни достойнство и националния ни интерес, алармира евродепутатът

Ето я промяната в целия ѝ блясък. Тя дойде още в деня на вота. Явно за чуждопоклонничеството няма свян, няма закони, а за национални каузи дори да не става дума. Окончателните изборни резултати още не са обявени, но носителите на „промяната“ вече започнаха с предателските си заявки. Те твърдят, че са готови да сменят парадигмата в отношенията със Скопие, да отстъпват и да опаковат всичко в красив целофан, който няма нищо общо с реалността. А в Северна Македония вече доволно потриват болшевишки ръчички от новата българска заявка.

Това коментира евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод изявленията на Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ – партията, спечелила изборите на 14 ноември т.г. Петков се е обявил за нов подход за решаване на проблема между Скопие и София, като е посочил, че ако зависи от българската страна, политиците няма да бъдат проблем.

Очевидно е, че най-важната тема за тези хора в отношенията със Северна Македония е въпросът за полетна връзка между Скопие и София. Точно както, апропо, преди няколко месеца за едни други най-важно беше да летим заедно в Космоса. И нито дума за твърдата защита на българския национален интерес, нито едно изречение за бруталната кражба на история и всекидневното нарушаване на човешки права, възмущава се Джамбазки.

Това са новите умни и красиви, които с усмивка на лице ще ни обяснят как хубавото тепърва предстои, и ще ни го продадат в прелестна опаковка. А когато се събудим от опиянението на цветната им приказка, ще осъзнаем, че единственото, което е продадено са националното ни достойнство и националният ни интерес, завършва той.

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

ВМРО – Стара Загора отдаде почит на патрона си Иван Гарванов

На 28 ноември се навършиха 115 години от убийството на двама от най-видните дейци на македоно-одринското революционно движение – Иван Гарванов и...

Коментари