Начало Блог Димитър Антов: Призивът на ЕП за приемане на еднополовите бракове е грубо...

Димитър Антов: Призивът на ЕП за приемане на еднополовите бракове е грубо вмешателство

Европейският парламент призова еднополовите бракове и партньорства да бъдат признати в целия Европейски съюз. До какво ще доведе резолюцията на ЕП и ще се стигне ли до еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?

Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държави да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно, заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Димитър Антов в студиото на „България сутрин.

Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание. Обяснението: „подмяна на основните проблеми в обществото“.

Огромният проблем в момента е голямата разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите, посочи общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото, категоричен е той.

Антов и ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България. Припомняме, че евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков гласуваха против тази резолюция в Европарламента.

Гледайте целия разговор във видеото >>>

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари