Начало Парламентарни избори - 2021 Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител

Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител

Убеден съм, че отново ще се представим много добре на изборите тук и Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител в лицето на Йордан Йорданов.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, който посети Добрич, за да подкрепи местната листа с кандидати, съобщава ИА „Добруджа“.

Има области, в които сме изпратили национално известни личности, но тук няма нужда, защото имаме достатъчно познати и авторитетни хора, които нямат нужда от помощ отвън, обясни лидерът на войводите защо всички в листата за 8 МИР са добруджанци.

Водачът Йордан Йорданов е млад и почтен човек, един от малкото политици в България, за които никой не може да каже нищо лошо. Той е човек, който когато е поемал ангажимент към обществото като общински съветник или народен представител, съвестно, точно и почтено е изпълнявал задълженията си. Гражданите на Добрич го познават и като учител, общественик и човек, който повече от 20 години е активен в граждански и патриотични инициативи, заяви Красимир Каракачанов, който в натоварената си програма като военен министър и водач на листите във Варна и Плевен намери време да посети Добрич и да се срещне с членове и симпатизанти на Организацията.

По традиция ВМРО винаги залага само на местни хора в своята листа в Добрич – без външна намеса и парашутисти, спуснати от партийна централа, отбеляза Йордан Йорданов. Това показва пълно доверие и пълна подкрепа на националното ръководство към град Добрич и областта, допълни водачът в листата на патриотите. Средната възраст на листата е 36 години. Кандидатите са специалисти в различни сфери – право, икономика, образование и др., като обединяващото между тях е, че всички са предпочели, след като завършат висшето си образование, да се завърнат по родните си места в Добруджа, да се докажат и да създадат семейства тук.

Ние не сме просто листата на ВМРО. Ние сме отборът на ВМРО. Всички действаме в колектив, никой не работи за своя преференциална кампания. Това ни дава още по-голяма увереност, че ще успеем да постигнем добри резултати, каквито наблюдаваме в региона в последните години. Присъствието на ВМРО става все по-осезаемо във всички общини на областта и можем да кажем, че сме една от водещите политически сили в област Добрич, сподели Йордан Йорданов.

Самият той е имал номинации и в други области, но въпреки възможността да бъде на избираема позиция в няколко листи, е решил да се кандидатира само от Добрич и да продължи да представлява и да защитава своя роден край в Народното събрания.

Личен приоритет на Йордан Йорданов ще бъде увеличаването на доходите на учителите да продължи и през следващия мандат, за да бъде преподавателската професия желана от младите.

Приоритетите на ВМРО на национално ниво в следващия парламент ще бъдат продължение на свършеното през изминалите 4 години – доходи, семейство и сигурност – средна пенсия от 700 лв., по-големи данъчни облекчения за едно, две или три деца, защита от джендър идеологията, модерна и боеспособна армия, справяне с циганската престъпност и интеграцията на това население чрез труд и образование, а не с доклади и раздаване на пари на калпак, заяви Красимир Каракачанов.

Основният външен приоритет на ВМРО остава Македония. Няма да допуснем в Европейския съюз да влезе Северна Македония, докато се държи като Северна Корея и докато политиците й създават омраза между един народ, разделен от изкуствена граница, категоричен е Красимир Каракачанов.

Видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Премиерът ни като историческа грамотност е нула

А като екип, който да го съветва, е две нули, допълни лидерът на ВМРО Имаме договор между две...

Слабаков с въпрос към европейските регулатори относно борбата с дезинформацията

Дезинформацията е огромен проблем. Сега всеки може да напише статия или да качи видео онлайн, което да събере хиляди, ако не и...

Красимир Каракачанов пред Dir.bg: През следващите 60 г. ще се обясняваме, че у нас не е имало фашизъм

Кирил Петков ще смени българските историци от комисията, които държат на историческите факти, президентът и премиерът имат различно разбиране по проблема Северна...

Мария Цветкова: Посещението на Кирил Петков в Скопие е пълен провал и обида за българите в РС Македония

Въпросът за техните права изцяло е отсъствал от разговорите на българския премиер с новото македонско правителство Недопустимо е...

Македонски българин към Кирил Петков: Решаването на спора трябва да започва с правата ни и да върви назад към историята

Докато Македония не ги реабилитира македонските българи, не заслужава започване на преговори Г-н Петков, като българин от Македония ще...

Доц. Михов: В Скопие историята е инструмент за формиране на антибългарско самосъзнание

Много „говорители“ за отношенията между България и Северна Македония напоследък обясняват как не трябва толкова да се държи на историята. Това е...

Ангел Джамбазки: Притеснен и разочарован съм от посещението на българския премиер в Скопие

Македония е безкрайно важна за България, за всеки един българин Притеснен и разочарован съм, а се двоумя само от...

Коментари