Начало Парламентарни избори - 2021 Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител

Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител

Убеден съм, че отново ще се представим много добре на изборите тук и Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител в лицето на Йордан Йорданов.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, който посети Добрич, за да подкрепи местната листа с кандидати, съобщава ИА „Добруджа“.

Има области, в които сме изпратили национално известни личности, но тук няма нужда, защото имаме достатъчно познати и авторитетни хора, които нямат нужда от помощ отвън, обясни лидерът на войводите защо всички в листата за 8 МИР са добруджанци.

Водачът Йордан Йорданов е млад и почтен човек, един от малкото политици в България, за които никой не може да каже нищо лошо. Той е човек, който когато е поемал ангажимент към обществото като общински съветник или народен представител, съвестно, точно и почтено е изпълнявал задълженията си. Гражданите на Добрич го познават и като учител, общественик и човек, който повече от 20 години е активен в граждански и патриотични инициативи, заяви Красимир Каракачанов, който в натоварената си програма като военен министър и водач на листите във Варна и Плевен намери време да посети Добрич и да се срещне с членове и симпатизанти на Организацията.

По традиция ВМРО винаги залага само на местни хора в своята листа в Добрич – без външна намеса и парашутисти, спуснати от партийна централа, отбеляза Йордан Йорданов. Това показва пълно доверие и пълна подкрепа на националното ръководство към град Добрич и областта, допълни водачът в листата на патриотите. Средната възраст на листата е 36 години. Кандидатите са специалисти в различни сфери – право, икономика, образование и др., като обединяващото между тях е, че всички са предпочели, след като завършат висшето си образование, да се завърнат по родните си места в Добруджа, да се докажат и да създадат семейства тук.

Ние не сме просто листата на ВМРО. Ние сме отборът на ВМРО. Всички действаме в колектив, никой не работи за своя преференциална кампания. Това ни дава още по-голяма увереност, че ще успеем да постигнем добри резултати, каквито наблюдаваме в региона в последните години. Присъствието на ВМРО става все по-осезаемо във всички общини на областта и можем да кажем, че сме една от водещите политически сили в област Добрич, сподели Йордан Йорданов.

Самият той е имал номинации и в други области, но въпреки възможността да бъде на избираема позиция в няколко листи, е решил да се кандидатира само от Добрич и да продължи да представлява и да защитава своя роден край в Народното събрания.

Личен приоритет на Йордан Йорданов ще бъде увеличаването на доходите на учителите да продължи и през следващия мандат, за да бъде преподавателската професия желана от младите.

Приоритетите на ВМРО на национално ниво в следващия парламент ще бъдат продължение на свършеното през изминалите 4 години – доходи, семейство и сигурност – средна пенсия от 700 лв., по-големи данъчни облекчения за едно, две или три деца, защита от джендър идеологията, модерна и боеспособна армия, справяне с циганската престъпност и интеграцията на това население чрез труд и образование, а не с доклади и раздаване на пари на калпак, заяви Красимир Каракачанов.

Основният външен приоритет на ВМРО остава Македония. Няма да допуснем в Европейския съюз да влезе Северна Македония, докато се държи като Северна Корея и докато политиците й създават омраза между един народ, разделен от изкуствена граница, категоричен е Красимир Каракачанов.

Видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Шофьорите рецидивисти да работят в моргите, реанимациите и травматологиите, за да видят какво са причинили на жертвите си!

Нужни са и по-високи глоби за шофиране след употреба на наркотици и вдигане на минималното наказание за причинено ПТП от 3 на...

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

Коментари