Начало Парламентарни избори - 2021 Кандидатите на ВМРО гласуват (ОБЗОР)

Кандидатите на ВМРО гласуват (ОБЗОР)

Искрен Веселинов

Искрен Веселинов

Днес е специален ден, тъй като цялата власт е в ръцете на хората и те ще определят кой ще управлява. Това заяви водачът на листата на ВМРО в Русе Искрен Веселинов, след като упражни правото си на глас в секция №13 в ОУ „Иван Вазов“.

Моят личен вот беше вот за България – вярна на ценностите, които нашите деди са ковали векове, вот за вярност към националните идеали, към християнската традиция. Всъщност това е, което ме мотивира да упражня вота си. Гласувах за първи път с дъщеря си, тя навърши миналата година 18, така че това ѝ е първото гласуване и това е още нещо, което ме мотивира, защото това беше и вот за младите хора на България. Аз съм обнадежден, че секциите всъщнсост са доста пълни, има опашки от хора, трябва да гласуват максимален брой хора, за да има максимална легитимност властта. Това е общото виждане и смятам, че наистна българите ще постъпят отговорно, заяви Веселинов.

Юлиан Ангелов

Юлиан и Лидия Ангелови и техните дъщери – Дивна и Смиляна

Юлиан Ангелов и съпругата му Лидия гласуваха в с. Драговищица в община Костинброд. Изборът, който семейство Ангелови направи, е за съхранение на българщината, защита на българското семейство от джендър пропаганди и повишаване доходите на българските граждани. Юлиан Ангелов се доказа като един от най-активните народни представители в предишното Народно събрание, като според всички социологически проучвания е сигурно неговото участие и в следващия парламент.

Александър Сиди

Александър Сиди

Водачът на листата на ВМРО в 16 МИР Пловдив Александър Сиди гласува в 11 часа в 40-та секция в СУ „Свети Софроний Врачански“ в Пловдив. Той упражни правото си на вот с традиционната хартиена бюлетина.

Гласувах за доходи, семейство, сигурност. Да продължим да работим за държава с повече доходи, държава, която защитава българското семейство и държава с повече сигурност. Гласувах за политическа стабилност и развитие. Гласувах за реално свършена работа, а не празни обещания, заяви Сиди.

Той подчерта, че през изминалия мандат е свършено много и следващото Народно събрание трябва да продължи в същата посока. Сиди призова всички българи да излязат и да гласуват с разум. Той честити светлия празник на всички католици, които честват Воскресение Христово.

Доц. д-р Милен Михов

доц. д-р Милен Михов

Доц. д-р Милен Михов, който води листата на воеводите в старопрестолния град – Велико Търново даде своя глас за:

За 1-а организация, за 1-а нация, за 1-а България!

Красимир Богданов

Красимир Богданов

Водачът на листата на ВМРО в град Враца заяви, че гласува единна, силна и просперираща България! За ценностите, традициите и семейството. За доходите, грижата за децата и възрастните хора. За нормалността. Защото за нас България е над всичко!

Боян Чуков

Боян Чуков

Боян Чуков от ВМРО упражнява правото си на вот. Той гласува в СПГЕ „Джон Атанасов“.

Александър Сабанов

Александър Сабанов

Гласувах за по-високи доходи на българите, за по-спокоен и сигурен живот! Гласувах за запазване на традиционното българско семейство и за стимулиране на раждаемостта! Гласувах за реално свършената работа,за изпълнените предизборни обещания, обвързани с лична отговорност, заяви водачът на листите на ВМРО в Силистра и Хасково Александър Сабанов.

Анита Станчева

Анита Станчева

Аз упражних правото си на глас, написа във „Фейсбук“ водачът на листата на ВМРО за Търтовище адв. Анита Станчева и призова хората да излезнат и да гласуват и те.

Йордан Йорданов

Йордан Йорданов

Гласувах за повече принципни и почтени хора, които да представляват Добрич и областта в Народното събрание. Гласувах да има повече местни хора – добруджанци, които милеят за родния край, за които България, Добрич и Добруджа са над всичко, заяви за Медийна група „Добруджа“ Йордан Йорданов – водач на листата на ВМРО за 8-ми МИР-Добрич.

Той гласува заедно със своята съпруга в 11 часа в секция № 69 в Средно училище „Климент Охридски“. И докато Йордан Йорданов заложи на традиционната хартиена бюлетина, то тя избра възможността за машинно гласуване.

Надявам се повече добричлии да излязат и да дадат своя глас, за да не оставим контролираният и корпоративен вот да се окаже решаващ. Тези избори определят бъдещето на страната ни през следващите години, а предвид ситуацията с пандемията, е важно вотът да бъде по-представителен, заяви водачът в листата на ВМРО в Добрич.

Давид Александров

Давид Александров

Кандидатът за народен представител от гражданската квота на ВМРО също гласува и заяви, че това са избори за опазване на традиционното християнско семейство.

Деан Станчев

Деан Станчев

Деан Станчев, който води листата за народни представители на ВМРО в Шумен, гласува във Второ базово училище.

Гласувах за една силна България. България, която ще се ръководи единствено и само от интересите на своите граждани и няма да се влияе от чужди интереси, заяви Деан Станчев.

Новият парламент изключително и само трябва да се ръководи от интересите на своите граждани и по никакъв начин да не се влияе нито от запад, нито от изток, камо ли от Брюксел, Москва, Вашингтон. Целите, които съм си поставил, са интересите на шуменци. Главните проблеми – водата и неразвития туризъм в района, допълни Деан Станчев.

Георги Петров

Георги Петров

Водачът на листата на ВМРО за Кюстендилска област Георги Петров упражни правото си на глас в секция номер 2 в кв. „Могилата“ в Кюстендил.Той бе придружен от съпругата си Александра. Георги Петров гласува машинно.

Гласувах за една нова България, в която българите ще живеят достойно, ще бъдат спокойни за своята сигурност. И най-вече за една България,която няма да прогонва децата в чужбина като обслужващ персонал, а ще им създава възможности за работа, образование и живот в България, заяви Георги Петров.

Димитър Чуркарски

Димитър Чукарски

С гласа си да решим как искаме са живеем! За живот в Северозапада. С тези думи водачън на листите на ВМРО във Видин и в Монтана разкри за какво е гласувал.

д-р Султанка Петрова

Гласувах за просперираща България. България, която да даде възможност на хората да имат достъп до образование и здравеопазване, да имат качествени социални услуги. Гласувах за традиционното българско семейство. Защото искам децата ми да ми казват „мамо“, а внуците ми – „бабо“. Гласувах, за да имаме силна армия, да има повишаване на доходите. В 45-ото Народно събрание трябва да работим за това българите от чужбина да се завърнат, а младите хора да останат в България и тук да създават своите семейства. Гласувах за това да живеем в сигурност.

Това заяви в Перник водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение д-р Султанка Петрова след като упражн правото си на глас.

Мария Цветкова

Във „Фейсбук“ водачът на листата на ВМРО в Ямбол Мария Цветкова написа:

Гласувахме за съхраняване на традиционното българско семейство и християнските семейни ценности, за повече доходи и сигурност на българските граждани, за грижа за възрастните хора, за младите семейства и за хората от малките населени места. Гласувахме, защото думите род, Родина, Отечество за нас имат смисъл и означават много! Гласувахме, защото не желаем кантролираният вот от Турция и купеният неграмотен вот да определя съдбата на нашите деца, на нашите семейства и на българските граждани!

Гласувахме, защото за нас България е над всичко!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Коментари