Начало Блог Каракачанов: Къде САЩ видяха това „македонско малцинство“ - в докладите на грантови...

Каракачанов: Къде САЩ видяха това „македонско малцинство“ – в докладите на грантови НПО-та ли?!

Семейството е от мъж и жена и няма да признаем 32 пола и осеменяващи родители, заявава в интервю пред Пик.тв лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов посича воплите на джендъриата, замаскирани в нови опорни точки от годишния доклад за правата на човека на САЩ. И коментира подробности от шпионския скандал с български офицери, продавали България на руските служби.

Гледат на България като на Занзибар, не знаят проблемите и пишат ей така. Да попитам тези хубостници в Държавния департамент на САЩ какво е това македонско малцинство – те гледат някакви доклади от соросоидни организации и грантови НПО-та, които се хрантутят, за да плюят по България, коментира Каракачанов.

Шизофренията американски чиновник да кара България да признава такива неща, не е приемлива, отсече той.

Какво са „ОМО Илинден“ – всичките са на заплата в Скопие, това е платено „малцинство“, което ни карат да признаваме, допълни лидерът на ВМРО. И се възмути:

Какви репресирани македонци има в България?! Някакви си пишат доклади – нека пишат каквото си искат. Нека те въведат тексаско малцинство и аризонско малцинство. Само че политиката там е да интегрира всички и да ги направи американци. Откъде накъде те си укрепват държавността, а ние да я разбиваме.

В света нахлу краен либерализъм, една догма, която се налага силово, отсече Каракачанов.

Аз имам един Господ и той се нарича Исус Христос. В Библията пише: „Имай един Бог и не признавайте други лъжепророци“. Нека пишат там каквото си искат, отсече военният министър. 

Що се отнася до гей браковете, той припомни, че и в САЩ не са разрешени. Да сте ме чули да критикувам държави, които са разрешили гей браковете? Не. Само че за моята държава не намирам за нормално някой да си прави експерименти. Ние не сме ограничили нито един гражданин. Семейството по божиите и природните закони е създадено от мъж и жена, жена и жена не могат да имат възпроизводство, както и мъж и мъж. Кои се тези 32 пола, които признават? Аз за два съм чул. На мен няма да ми е приятно да наричат жена ми 1, а аз 2 или да ме наричат осеменяващ родител, а нея раждащ родител, възмути се Каракачанов. 

Светът воюва с радикалния ислямски тероризъм и какъв мозък трябва да имаш да разбиваш борбата с това. Какво ще спечелиш като разрешиш гей браковете. 

Три партии – на Манолова, на Цветанов и Да България подкрепят политиката за гей бракове и за македонско малцинство. Аз не я подкрепям. Аз нямам ли право на мнение, запита реторично лидерът на ВМРО. И допълни, че никой няма да го спре да мисли, нито да изразява своето мнение.

Кой ще ми говори сега да се изправи България. Манолова ли? Тя докато беше в БСП наведе България. Нека първо тя да се изправи. Мутри вън! Ама кои мутри, на които бяхте адвокати ли, да не говорим за цялата менажерия там да признаваме еднополови бракове, посочи той.

Всички шпиони по света се стремят да научат тайните на други държави и търсят неща, свързани с отбраната и сигурността. Съдът трябва да докаже за какво става въпрос. Да, МО е било обект на интереси дълго време. Военното разузнаване и ДАНС разкриват тези опити и трябва да ги разкриват и парират. Нямам право са влизам в подробности, но мога да Ви кажа, че тази група е наблюдавана повече от 6 месеца и там участва и военното разузнаване с някои мероприятия, които ще влязат в учебниците, посочи той по шпионския скандал в полза на Русия.

Имах информация още преди това, защото на наша територия се извършваха контрамероприятия. Тука заслугите не са мои, а са за професионалистите от военното разузнаване и ДАНС. Аз мога само да дам оценка и дотук, коментира още гостът на ПИК TV.

Преди повече от месец говорителката на външно министерство на Русия направи изявление, че България се въоръжава в района на Черно море. Те го знаеха старото въоръжение, защото те го доставяха на България. Сега за Ф-16 имаше дебати в парламента, това не е тайно оръжие, както и МиГ-29 и 35. Те са познати на света. Но интересен факт е, че ние се въоръжаваме и модернизираме, армията стана най-авторитетна институция на страната, личният състав се окомплектова и проблемите започнаха да се решават. Това им е интересно на руснаците – какви възможности придобиваме в региона на Черно море, обясни министърът на отбраната. 

Самият Милушев е бивш полковник от българската армия, но не съм виждал никакви документи, какво ще излезе, ще видим, коментира той и случая с проверката на президентския съветник Илия Милушев, заради когото на Дондуков 2 нахлу прокуратурата. 

По случая с черните чували пред дома на премиера Каракачанов заяви, че това е свързано с партията, която се изправя или навежда. Групичката е заедно с разпопения поп, който е разпопен заради непристойни действия с еднополова ориентация и злоупотреби в храма, каза Каракачанов.

Имаше и мирно протестиращи, които провокираха полицаите, слагайки слама пред тях. Полицаите бяха обект на агресия – те не мятаха бомбички, а срещу тях мятаха. Наблюдавал съм агитките от Министерския съвет. Агитки атакуваха полицията с бомбички и колове. Идеята беше да се нарани полицай и те да станат груби, коментира още той и припомни как в Германия Меркел не се церемони, а разгонва протести с водно оръдие и сълзотворен газ без да я набеждават в нищо. 

През 2019 г. ВМРО бяха сами на изборите, ние имаме двама евродепутати, другите патриоти, които искаха сами да се изявяват, имат нула депутати, отговори той на въпрос за самостоятелното явяване на изборите. 

Запитан дали ще приемат преговори от ГЕРБ, ако те получат мандата, Каракачанов отговори, че ще започнат разговорите. ВМРО не може да излезе на тези избори и да каже, че това, което сме искали да се случи, не се е случило. Случиха се много неща. Разминахме се по това, че колегите от ГЕРБ са доста по-плахи за интеграцията на ромското население. Най-вероятно заради доклади, които пишат хора, които не могат да я намерят на картата. Да, половината от това население се държи нормално. Но, докато съществуват гета, в които живеят като в 18 век, ще има престъпност, там всичко е примитивно и незаконно. Тези гета трябва да бъдат премахнати, защото са незаконни и второто, по този начин, живеейки в такива условия, тези хора подражават на тарторите си и се занимават с кражби. Труд и образование са начините за тези хора. Нито с програми, нито със сила ще стане, смята лидерът на ВМРО. 

Докато Заев моли Борисов да ги признаем, същият този Заев плаща на едно НПО в Словения да плюе по България – те са съветници в неговото правителството, разкри военният министър. 

Не е лошо след изборите политиците да седнат на една маса и да се разберат какво трябва да се случи в България. Дали ще е ляво или дясно правителството, трябва да се седне на диалог, да се разберат какво ще правят с държавата. Българските политици 30 години това не го направиха. Нека се каже ще се вдигат ли доходите, ще се вдигат ли пенсиите – въпросът е да се движим в тази посока. Искам да има нормален диалог, който да успокои топката и тогава да се връчва мандатът на първата, ако не на втората политическа сила, смята Каракачанов. Нормално е да има диалог и с президента.

За мерките Каракачанов посочи, че не е трябвало да се отхлабват на 1 март. Бих се опрял на мнението на лекарите за новото отваряне, бих се опрял на мнението на генерал Мутафчийски. Преди 2-3 дни ситуацията не беше за отваряне – това беше неговото мнение. Но има и други компетентни хора в щаба. Истината е, че трябва да се вземат мерки за преодоляване на икономическата криза, заяви той. 

Трябва да се облекчи визовия режим с Русия и Турция – това са 80 милиона плюс 130 милиона пазар. Говоря за летния сезон и трябва да има компенсация за туризма, заяви още Каракачанов. Миналата година предложихме помощ за чартърите, за да могат те да доведат туристи, посочи той.

Видео >>>

Последни Новини

Сиди: ВМРО предлага за първа работа на млад човек да не се дължат осигуровки 2 години

Това е част от пакета демографски мерки, които ще задължат младите хора в България Работодателят да не плаща осигуровки...

Джамбазки: Има опасност от мигрантска вълна, да усилим охраната на границата

На изборите в неделя трябва да се гласува за България и за българите, срещу монополите. Това призова Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО...

ВМРО закрива кампанията си в Крепчанския скален манастир, в който се пази най-старият текст, изписан на кирилица

В тези размирни времена е нужно да си припомним кои сме и какво сме дали на Европа и света. Без родова памет,...

Младежи от ВМРО – Русе благодариха на инициаторките на първия протест за чист въздух в града преди 35 години

Областната и общинската структура на ВМРО - Русе оказа уважение на русенките, проявили смелост преди 35 години първи да надигнат глас срещу...

Кузо Божинов: Чрез сегрегация интеграция не се постига

Общинският съветник от ВМРО в община Септември Кузо Божинов се противопостави на плана за действие по стратегията за равенство, приобщаване и участие...

В препълнена зала ВМРО закри кампанията си в Сандански

ВМРО закри предизборната си кампания в Сандански пред членове и симпатизанти на Организацията в Пиринския край. В препълнената зала водачът на листата...

Доц. Милен Михов: Галопиращата инфлация, непозната от времето на Жан Виденов, изяжда парите на хората

Чака ни управление, основано или на безпринципна коалиция, или триумф на задкулисието Доц. д-р Милен Михов за предстоящите парламентарни...

Коментари