Начало Парламентарни избори - 2021 Красимир Каракачанов: След изборите е нужна стабилност на България

Красимир Каракачанов: След изборите е нужна стабилност на България

Председателят на ВМРО и водач на листата в Плевен и Варна гласува в град Плевен,  училище „Патриарх Евтимий“ в 10:00 ч. Пред медиите той заяви, че е гласувал за това, което от ВМРО водят като политика, а именно: доходи, семейство, сигурност.

Дали ще има обрати и изненади на тези избори – това го решава българският избирател. Каквото реши той, това ще е. Политиците обичат да правят прогнози и да се правят на социолози, но решаващата роля е на българския народ. Аз съм убеден, че свършихме много работа и ще продължаваме да го правим, заяви Каракачанов.

Ще бъде шарен следващият 45-и парламент. Ето защо следващият парламент и неговите представители трябва  да бъдат национаолно отговорни. Бяхме свидетели, че на моменти политическите партии се интересуваха повече от това да нанесат поражения на управляващите, а не да мислят като български партии. Всички партии, които са избрани, всички избрани депутати полагат клетва, че ще служат на българския народ, а не на идеологии, партии или чужди интереси. При толкова шарен парламент единственият шанс да се сформира е, ако партиите са национално отговорни и поставят интересите на държавата над всичко, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Освен пандемията, другата причина, която може да демотивира хората да не гласуват е това, че наблюдават повече от 30 г. партиите. Партии, които се бият първо по между си и после се интересуват от хората. Крайно време е това да се промени. Трябва да има повече отговорност, все пак сме в пандемия, икономическа криза и демогрфаска криза. След 30 г. боричкания, противопоставяние – време е за разум, каза лидерът на ВМРО и добави:

Стабилност е нужда за България след изборите, за да се решават проблемите, ако има продължителна политическа криза – следва и икономическа.

След днешния ден призовавам за повече отговорност и българщина, иначе няма смисъл от партиите, така завърши Каракачанов.

Видео вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари