Начало Парламентарни избори - 2021 Красимир Каракачанов: След изборите е нужна стабилност на България

Красимир Каракачанов: След изборите е нужна стабилност на България

Председателят на ВМРО и водач на листата в Плевен и Варна гласува в град Плевен,  училище „Патриарх Евтимий“ в 10:00 ч. Пред медиите той заяви, че е гласувал за това, което от ВМРО водят като политика, а именно: доходи, семейство, сигурност.

Дали ще има обрати и изненади на тези избори – това го решава българският избирател. Каквото реши той, това ще е. Политиците обичат да правят прогнози и да се правят на социолози, но решаващата роля е на българския народ. Аз съм убеден, че свършихме много работа и ще продължаваме да го правим, заяви Каракачанов.

Ще бъде шарен следващият 45-и парламент. Ето защо следващият парламент и неговите представители трябва  да бъдат национаолно отговорни. Бяхме свидетели, че на моменти политическите партии се интересуваха повече от това да нанесат поражения на управляващите, а не да мислят като български партии. Всички партии, които са избрани, всички избрани депутати полагат клетва, че ще служат на българския народ, а не на идеологии, партии или чужди интереси. При толкова шарен парламент единственият шанс да се сформира е, ако партиите са национално отговорни и поставят интересите на държавата над всичко, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Освен пандемията, другата причина, която може да демотивира хората да не гласуват е това, че наблюдават повече от 30 г. партиите. Партии, които се бият първо по между си и после се интересуват от хората. Крайно време е това да се промени. Трябва да има повече отговорност, все пак сме в пандемия, икономическа криза и демогрфаска криза. След 30 г. боричкания, противопоставяние – време е за разум, каза лидерът на ВМРО и добави:

Стабилност е нужда за България след изборите, за да се решават проблемите, ако има продължителна политическа криза – следва и икономическа.

След днешния ден призовавам за повече отговорност и българщина, иначе няма смисъл от партиите, така завърши Каракачанов.

Видео вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари