Начало Блог Николай Николов: Всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния...

Николай Николов: Всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния суверенитет

Николай Николов е кандидат за народен представител от ВМРО в 4 МИР Велико Търново. Той е политолог, с две магистратури – едната „Политическа дипломация и национална сигурност”, другата „Езикът на медиите и рекламата, подготовка и редактиране на текстове”. Николов е само на 28 години и е един от младите членове на ВМРО, който се впуска в битката за новото Народно събрание. Роден е в горнооряховското село Правда и е възпитаник на Професионалната гимназия по електроника и електротехника „Н. Ломоносов”, където е завършил системно програмиране. След това рязко е сменил посоката и избрал да учи политология. Член е на ВМРО от 2014 г., малко след като работил като доброволец за Организацията в изборите за Европейски парламент. В момента работи в немска фирма за дигитална обработка на данни.

Аз съм политолог, при това с магистратура по политическа дипломация, затова следя външната политика и това е сферата, в която мога да бъда полезен. Външната политика, защитаването на националните интереси, това България да бъде горда страна, а българите – горда нация, са каузите на ВМРО, които са и мои каузи, категоричен е Николай Николов.

И признава, че е особено горд с факта, че въпреки сериозния натиск отвън страната ни още не е ратифицирала Истанбулската конвенция. И това е благодарение на куража и смелостта на ВМРО и лидера ѝ Красимир Каракачанов, който като вицепремиер повдигна и защити достойно позицията на партията.

Не може да предаваме историята си, да се съгласяваме с фалшификациите и провокациите спрямо нас. И пак г-н Каракачанов беше този, който говори за поругаването на българските военни гробища в Република Северна Македония, казва Николай Николов и уточнява, че единствената партия, която има смелостта да говори за българските територии, останали извън пределите на днешната държава, и за българите в Македония, Бесарабия, Северна Добруджа, Албания, е ВМРО.

Когато прочетох програмата на ВМРО, разбрах, че членовете на Организацията изповядват една идея, в която и аз безрезервно вярвам – нуждата от образователен ценз за гласуване. Тогава си казах, че това е моята партия, признава още Николай Николов.

За него това са вторите избори, в които участва, след като през 2019 г. се е включил в битката за Общинския съвет в Горна Оряховица.

Сега е категоричен, че всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния суверенитет и недопускане намесата на други държави във вътрешната политика на страната. Глас срещу нелегалната емиграция от Близкия изток, срещу контролирания вот в Турция и купения цигански вот в България. Глас за ВМРО означава защита на традиционните семейни ценности и борба с джендър пропагандата.

Източник: „Янтра днес

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари