Начало Блог Николай Николов: Всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния...

Николай Николов: Всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния суверенитет

Николай Николов е кандидат за народен представител от ВМРО в 4 МИР Велико Търново. Той е политолог, с две магистратури – едната „Политическа дипломация и национална сигурност”, другата „Езикът на медиите и рекламата, подготовка и редактиране на текстове”. Николов е само на 28 години и е един от младите членове на ВМРО, който се впуска в битката за новото Народно събрание. Роден е в горнооряховското село Правда и е възпитаник на Професионалната гимназия по електроника и електротехника „Н. Ломоносов”, където е завършил системно програмиране. След това рязко е сменил посоката и избрал да учи политология. Член е на ВМРО от 2014 г., малко след като работил като доброволец за Организацията в изборите за Европейски парламент. В момента работи в немска фирма за дигитална обработка на данни.

Аз съм политолог, при това с магистратура по политическа дипломация, затова следя външната политика и това е сферата, в която мога да бъда полезен. Външната политика, защитаването на националните интереси, това България да бъде горда страна, а българите – горда нация, са каузите на ВМРО, които са и мои каузи, категоричен е Николай Николов.

И признава, че е особено горд с факта, че въпреки сериозния натиск отвън страната ни още не е ратифицирала Истанбулската конвенция. И това е благодарение на куража и смелостта на ВМРО и лидера ѝ Красимир Каракачанов, който като вицепремиер повдигна и защити достойно позицията на партията.

Не може да предаваме историята си, да се съгласяваме с фалшификациите и провокациите спрямо нас. И пак г-н Каракачанов беше този, който говори за поругаването на българските военни гробища в Република Северна Македония, казва Николай Николов и уточнява, че единствената партия, която има смелостта да говори за българските територии, останали извън пределите на днешната държава, и за българите в Македония, Бесарабия, Северна Добруджа, Албания, е ВМРО.

Когато прочетох програмата на ВМРО, разбрах, че членовете на Организацията изповядват една идея, в която и аз безрезервно вярвам – нуждата от образователен ценз за гласуване. Тогава си казах, че това е моята партия, признава още Николай Николов.

За него това са вторите избори, в които участва, след като през 2019 г. се е включил в битката за Общинския съвет в Горна Оряховица.

Сега е категоричен, че всеки глас за ВМРО е глас за защита на националния суверенитет и недопускане намесата на други държави във вътрешната политика на страната. Глас срещу нелегалната емиграция от Близкия изток, срещу контролирания вот в Турция и купения цигански вот в България. Глас за ВМРО означава защита на традиционните семейни ценности и борба с джендър пропагандата.

Източник: „Янтра днес

Последни Новини

Джамбазки заяви пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка

Пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка. То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления...

Контрера: Преведохме София през тежки кризи, няма да допуснем да изпадне в хаос

ВМРО прояви отговорност към столицата и гласува за бюджет, който да не допусне София да изпадне в хаос. Въпреки...

Русенското село Червена вода бе домакин на седмия Комитски събор

В село Червена вода се проведе седмото издание на традиционния Комитски събор, организиран от ВМРО – Русе, Сдружение за военно-патриотично възпитание на младежта...

Каракачанов: Политическа формула „Орбан“ – това ни трябва в България!

Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 23.09.2023 г.  Кандидатурата на Карлос Контрера...

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Коментари