Начало Блог Сиди: Вярвам, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на...

Сиди: Вярвам, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на работните места в областта

Надявам се, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на работните места в областта, коментира Сиди

ВМРО има шанс за два мандата в Стара Загора. Вярвам, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на работните места в областта.

Това заяви в ефира на Радио Стара Загора водачът на листата на воеводите в старозагорски регион Александър Сиди. Народният представител определи „Зелената сделка“ и рисковете, които тя създава за бъдещето на комплекса „Марица изток“, като най-важната тема за региона, коментира Сиди.

Народният представител беше категоричен, че явяването на ВМРО самостоятелно дава предимство на партията. Основен опонент на формацията остава ДПС.

За да бъдем реалисти, ВМРО има шанс да реализира в Стара Загора два мандата. Имаме силна позиция по темата, която касае всички старозагорци – „Зелената сделка“.

Тази сделка е акт на зелено лицемерие, защото се опитва да остави хората в областта без работа.

За съжаление брюкселските чиновници се вслушват в гласа на една млада девойка, която вместо да посещава училище, ходи и разказва неверни твърдения за климата на Земята, каза Сиди.

Всички знаем, че икономиката на Стара Загора в по-голямата си степен се крепи на бизнеса в Маришкия басейн. Аз вярвам, че два мандата е достижима цел за ВМРО в Стара Загора. Всъщност тръгваме с такава заявка на изборите, категоричен е Сиди.

Предимство за ВМРО ли е, че тръгва самостоятелно на изборите, запита водещата на предаването „Час пик“. Сиди отговори:

Предимство е от гледна точка, че последните четири години се обясняваме коалиционният партньор какво е искал да каже. Така че на тези избори се явяваме със собственото си лице. С хора, които знаят и могат да покажат какво ще постигне ВМРО в 45-ото Народно събрание. В крайна сметка всичко, което постигнахме в 44-ото Народно събрание, е това, с което ще излезем и ще се отчетем пред хората.

Аз искам да благодаря на всички съратници от ВМРО – Стара Загора за номинацията за водач на листата. Аз съм роден в града на липите и с голяма емоция приех тази новина, защото тук е мястото, където отраснах, учих и създадох приятелства и спомени, разказа Сиди.

Оттук нататък смятам, че ще се справим, защото ВМРО доказа, че е най-голямата политическа сила в патриотичното пространство, категоричен е народният представител.

Най-големият ни опонент е апатията. Ще се опитаме да убедим хората да гласуват, защото техният глас има значение. В политически план – голямата битка ще е ДПС. Вярвам, че старозагорци трудно ще дадат мандат на ДПС – политическа сила, която в исторически план, по-скоро работи да сегрегира обществото, отколкото да интегрира хората от различните малцинствени групи, заяви Александър Сиди.

Цялото интервю на Светлана Димитрова с водача на листата на ВМРО Александър Сиди може да учете в прикачения звуков файл >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО издигна 105 признати патриоти в гражданската листа

Нашата кампания ще бъде позитивна, декларира Красимир Каракачанов ВМРО представи част от кандидатите си от гражданската листа на партията...

Съветниците от ВМРО в Русе с призив заседанията на Съвета да не се влияят от предстоящите парламентарни избори

В рамките на по-малко от един месец ни предстоят три сесии. Едната от тях е може би най-важната в рамките на календарната...

Красимир Каракачанов: ВМРО не си сменя политиката, Македония няма да влезе в ЕС, ако не се коригира

Не се срамувам от нищо, което съм направил като политик, категоричен е лидерът на ВМРО Най-глупавото е политиците да...

Юлиан Ангелов: Управлението не е самоцел за ВМРО, въпросът е да работим за хората

За нас от ВМРО никога не е било самоцел да участваме на всяка цена в управлението. За нас е важно да има...

Искрен Веселинов: Явяваме се в кампанията със самочувствието, че сме изпълнили поетите ангажименти

Ние сме решени да се раздадем в тази кампания. Явяваме се със самочувствието, че сме изпълнили поетите ангажименти пред хората. Ще докажем,...

Александър Сиди: Дебатът за съдебната реформа не трябва да става на улицата

Дебатът за съдебната реформа няма да се реши чрез площадното правосъдие Причина за протестите са и тежките обвинения в...

Сиди: Вярвам, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на работните места в областта

Надявам се, че старозагорци ще подкрепят ВМРО в битката за запазване на работните места в областта, коментира Сиди ВМРО...

Коментари