Начало Българското семейство Шествие в подкрепа на традиционното християнско семейство премина през Велико Търново

Шествие в подкрепа на традиционното християнско семейство премина през Велико Търново

Шествие в подкрепа за запазване на традиционното християнско семейство, съставено от баща – мъж, майка – жена, и техните деца, премина по главната улица на Велико Търново в събота. Проявата бе организирана от Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ – Велико Търново, подкрепена от представители на Коалиция „Българските патриоти“ и много семейства.

Шествието тръгна от площад „Майка България“, премине по бул. „Васил Левски“ до Съдебната палата. То се проведе паралелно с голямото шествие, организирано по същото време в София от Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ и голям брой подкрепящи организации.

Отстояваме правото си да бъдем жени и мъже, майки и бащи, за да защитим светостта и неприкосновеността на брака и семейството, като свещен съюз между мъж и жена и създадените, отглеждани с любов техни деца. Семейството е подложено на масирана атака с цел разрушаването му като основна градивна единица на обществото. Атакувани са поотделно членовете на семейството. Мъжете са заклеймени като насилници, на жените им се втълпява, че са силни и нямат нужда от мъж до себе си и в резултат на това, при най-малкия проблем, решението е развод. Още по-масово явление са хората, които решават да не създават семейство и деца. В момента семейството е застрашен от изчезване вид. За децата пък са измислени още много начини. Те са чисти и невинни, наивни, податливи на манипулация, а тя е навсякъде – в училище, по телевизията, в социалните мрежи, навън. Децата са отворена книга, в която без наше съгласие някой реши да пише, че няма само мъж и жена, че мама и татко са родител 1 и родител 2. Някой  изнамери десетки полове и полови идентичности. И, понеже при повечето възрастни това не минава, се насажда в главите на децата още от детската градина. Това е поредното изпитание за родителите и семействата. Родителите са сведени до хора, единствено осигуряващи материалния просперитет на децата си.

Подложени сме от години на  тежко обезродяване, безверие и безбожие. Модерни ценности, мултикултурализъм и толерантност са заложени в учебните програми. Децата ни не се гордеят, че са българи. Не вярват в БОГ, не вярват в нищо. А насажданата толерантност  към всичко и всички, прави и децата ни неспособни да различават добро от зло, нормално от ненормално. Днес живеем в света на новото „нормално“, Борихме се срещу Истанбулската  конвенция, която прокара джендър идеологията. Борихме се срещу Стратегията за детето  2019 – 2030. Борихме се и срещу Закона за социалните услуги,  променил още 30 закона. Всичко това все още е в сила и тегне като дамоклев меч над главите ни. Сега от Европа ни спускат нова чума – новата европейска Стратегия за детето. В нея родителите са споменати 4 пъти, в 3 от които като насилници. Децата отново продължават  да се разглеждат като самостоятелна единица, отделно от родители и семейство. Повече от година борбата ни за здраво и свободно семейство прекъсна принудително. Но нито една от заплахите не е отминала.  Дори се добавят още.

От памтивека ние, родителите, сме тези, които милеят за децата си.  Ние сме техните най-добри приятели. Връзката между родители и деца е свещена. Семейството е неприкосновена територия. Бог е отредил то да е от обичащи се мъж и жена и създадените от любовта им деца. Българската православна църква също застава зад нас. Длъжни сме да защитим светостта и неприкосновеността на нашите семейства и да отблъснем всеки опит за чуждо вмешателство и насаждане на ненормалност.

С тези думи Красимира Станева-Ахмедова, координатор в Сдружение РОД за Велико Търново, се обърна към всички присъстващи.

В тази нелека борба срещу изкривяването на семейните ценности немалка подкрепа оказват трите партии в Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ, които от години водят неравна, но самоотвержена битка на всички нива, срещу отявлените опити за заличаване на българското семейство, като създател и пазител на българските християнски ценности.

Има много хора, които не вярват в Бог. Има много хора, които се съмняват в Бог. Има много хора, които почитат десетте Божи заповеди. Има много хора, които смятат, че те са човешко творение. Но, който и да е прав – дали те са Божиите слова или мъдростта на хората, те несъмнено представляват ценност от най-висш ред, каза в обръщението си водачът на коалиционната листа във Велико Търново доц. д-р Милен Михов.

По думите му петата Божия заповед гласи: „Обичай майка си и баща си и ще живееш добре и дълго на този свят“. Днес това ни го втълпяват, че е предразсъдък, че е нещо остаряло и то трябва да бъде променено. Днес ни обясняват, че така, както мислим, мислим грешно, мислим с предразсъдъци, които трябва да бъдат променени.

Днес ни казват, че ние нямаме право да учим децата си как да мислят и как да се възпитават. Това е нещо, което не можем да приемем и няма да приемем, защото ние, както и нашите деца, сме една брънка от безкрайната верига, започнала някога, далеч във времето, и ще продължи далеч в бъдещето. И тази верига се нарича България. Затова днес ние подкрепяме РОД. Защото човек без род, е дърво без корен, каза още доц. Михов, призовавайки повече хора да чуят истината, да я подкрепят, за да бъдат отхвърлени манипулацията и лъжата. Само така българският род и България ще останат живи.

Кандидатът в листата от НФСБ инж. Тервел Марчев също изрази категоричната позиция, че толерантното отношение към прокарването на подобни джендър идеологии е и ще остане нулево, а „тези норвежки организации да не си хабят парите, няма да стане тук.“

Искам децата ми да знаят, че семейството е основната градивна единица на всяко едно общество и че сексът се прави между мъж и жена. Всичко останало е болестно състояние, за което трябва най-малкото затвор, заяви безапелационната си позиция мъжът и баща.   

Напълно е нормално да подкрепя единствено и само семейство от жена и мъж. Предимно жените от ПП ВОЛЯ работихме и в предишния парламент по този доста наболял проблем, затова всички изцяло подкрепяме това, допълни и представителят на третия партньор в Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ Елка Нешева. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари