Начало Българското семейство Шествие в подкрепа на традиционното християнско семейство премина през Велико Търново

Шествие в подкрепа на традиционното християнско семейство премина през Велико Търново

Шествие в подкрепа за запазване на традиционното християнско семейство, съставено от баща – мъж, майка – жена, и техните деца, премина по главната улица на Велико Търново в събота. Проявата бе организирана от Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ – Велико Търново, подкрепена от представители на Коалиция „Българските патриоти“ и много семейства.

Шествието тръгна от площад „Майка България“, премине по бул. „Васил Левски“ до Съдебната палата. То се проведе паралелно с голямото шествие, организирано по същото време в София от Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ и голям брой подкрепящи организации.

Отстояваме правото си да бъдем жени и мъже, майки и бащи, за да защитим светостта и неприкосновеността на брака и семейството, като свещен съюз между мъж и жена и създадените, отглеждани с любов техни деца. Семейството е подложено на масирана атака с цел разрушаването му като основна градивна единица на обществото. Атакувани са поотделно членовете на семейството. Мъжете са заклеймени като насилници, на жените им се втълпява, че са силни и нямат нужда от мъж до себе си и в резултат на това, при най-малкия проблем, решението е развод. Още по-масово явление са хората, които решават да не създават семейство и деца. В момента семейството е застрашен от изчезване вид. За децата пък са измислени още много начини. Те са чисти и невинни, наивни, податливи на манипулация, а тя е навсякъде – в училище, по телевизията, в социалните мрежи, навън. Децата са отворена книга, в която без наше съгласие някой реши да пише, че няма само мъж и жена, че мама и татко са родител 1 и родител 2. Някой  изнамери десетки полове и полови идентичности. И, понеже при повечето възрастни това не минава, се насажда в главите на децата още от детската градина. Това е поредното изпитание за родителите и семействата. Родителите са сведени до хора, единствено осигуряващи материалния просперитет на децата си.

Подложени сме от години на  тежко обезродяване, безверие и безбожие. Модерни ценности, мултикултурализъм и толерантност са заложени в учебните програми. Децата ни не се гордеят, че са българи. Не вярват в БОГ, не вярват в нищо. А насажданата толерантност  към всичко и всички, прави и децата ни неспособни да различават добро от зло, нормално от ненормално. Днес живеем в света на новото „нормално“, Борихме се срещу Истанбулската  конвенция, която прокара джендър идеологията. Борихме се срещу Стратегията за детето  2019 – 2030. Борихме се и срещу Закона за социалните услуги,  променил още 30 закона. Всичко това все още е в сила и тегне като дамоклев меч над главите ни. Сега от Европа ни спускат нова чума – новата европейска Стратегия за детето. В нея родителите са споменати 4 пъти, в 3 от които като насилници. Децата отново продължават  да се разглеждат като самостоятелна единица, отделно от родители и семейство. Повече от година борбата ни за здраво и свободно семейство прекъсна принудително. Но нито една от заплахите не е отминала.  Дори се добавят още.

От памтивека ние, родителите, сме тези, които милеят за децата си.  Ние сме техните най-добри приятели. Връзката между родители и деца е свещена. Семейството е неприкосновена територия. Бог е отредил то да е от обичащи се мъж и жена и създадените от любовта им деца. Българската православна църква също застава зад нас. Длъжни сме да защитим светостта и неприкосновеността на нашите семейства и да отблъснем всеки опит за чуждо вмешателство и насаждане на ненормалност.

С тези думи Красимира Станева-Ахмедова, координатор в Сдружение РОД за Велико Търново, се обърна към всички присъстващи.

В тази нелека борба срещу изкривяването на семейните ценности немалка подкрепа оказват трите партии в Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ, които от години водят неравна, но самоотвержена битка на всички нива, срещу отявлените опити за заличаване на българското семейство, като създател и пазител на българските християнски ценности.

Има много хора, които не вярват в Бог. Има много хора, които се съмняват в Бог. Има много хора, които почитат десетте Божи заповеди. Има много хора, които смятат, че те са човешко творение. Но, който и да е прав – дали те са Божиите слова или мъдростта на хората, те несъмнено представляват ценност от най-висш ред, каза в обръщението си водачът на коалиционната листа във Велико Търново доц. д-р Милен Михов.

По думите му петата Божия заповед гласи: „Обичай майка си и баща си и ще живееш добре и дълго на този свят“. Днес това ни го втълпяват, че е предразсъдък, че е нещо остаряло и то трябва да бъде променено. Днес ни обясняват, че така, както мислим, мислим грешно, мислим с предразсъдъци, които трябва да бъдат променени.

Днес ни казват, че ние нямаме право да учим децата си как да мислят и как да се възпитават. Това е нещо, което не можем да приемем и няма да приемем, защото ние, както и нашите деца, сме една брънка от безкрайната верига, започнала някога, далеч във времето, и ще продължи далеч в бъдещето. И тази верига се нарича България. Затова днес ние подкрепяме РОД. Защото човек без род, е дърво без корен, каза още доц. Михов, призовавайки повече хора да чуят истината, да я подкрепят, за да бъдат отхвърлени манипулацията и лъжата. Само така българският род и България ще останат живи.

Кандидатът в листата от НФСБ инж. Тервел Марчев също изрази категоричната позиция, че толерантното отношение към прокарването на подобни джендър идеологии е и ще остане нулево, а „тези норвежки организации да не си хабят парите, няма да стане тук.“

Искам децата ми да знаят, че семейството е основната градивна единица на всяко едно общество и че сексът се прави между мъж и жена. Всичко останало е болестно състояние, за което трябва най-малкото затвор, заяви безапелационната си позиция мъжът и баща.   

Напълно е нормално да подкрепя единствено и само семейство от жена и мъж. Предимно жените от ПП ВОЛЯ работихме и в предишния парламент по този доста наболял проблем, затова всички изцяло подкрепяме това, допълни и представителят на третия партньор в Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ Елка Нешева. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Ангел Джамбазки: Разсъжденията на Петков за фашизма са от областта на хумора, сатирата и забавата

Ако правителството предаде българския интерес, ще го свалим, категоричен е той Това посещение в РСМ и срещите му...

В Македония няма „македонци“ с българско самосъзнание. Българите са държавотворен народ за РСМ!

Подминаването на костите на Гоце Делчев от премиера не е протоколен гаф – историческо предателство е! Това са част...

Гергана Симеонова е Мис македонско девойче за 2021 г.

Плевенчанката Гергана Симеонова е носител на титлата Мис македонско девойче за 2021 г. Това стана ясно след приключването на...

ВМРО иска засилване на контрола за по-чист въздух в Бургас

За детайлно замерване на качеството на атмосферния въздух в централната градска част (ЦГЧ) настояват общинските съветници от ВМРО д-р Георги Дракалиев и Николай...

Делегацията на ВМРО в ЕП иска среща с посланика на САЩ Херо Мустафа

Поводът е поредица от провокации от страна на висши американски служители за признаване на „македонско малцинство“ в България Ние...

Сиди: Натискът от САЩ да вкараме Македония в ЕС е безумен

Откъде накъде някаква депутатка ще заплашва България със санкции Визитата на премиера Кирил Петков в Скопие е абсолютно излишна,...

Мария Цветкова: 144 години след Освобождението на Ямбол да помним героите си и Бояджишкото клане

Мария Цветкова от ВМРО, която беше народен представител от Ямбол в 44-ото НС, поздравява своите съграждани по повод 144-тата годишнина от Освобождението...

Коментари