Начало Блог Юлиан Ангелов: Българите да решат с референдум дали искат еврото

Юлиан Ангелов: Българите да решат с референдум дали искат еврото

Българският лев е символ на държавността за БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ

Нямаме гаранция, че вотът с машините ще бъде честен и прозрачен

Българските граждани да си кажат тежката дума с референдум дали да бъде въведено еврото. Това предлага Юлиан Ангелов, организационен секретар на ВМРО и водач на листата в 25 МИР София на коалицията „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.

За мен, като български патриот, българският лев е по-ценен и по-важен, защото той е символ на държавността. И според нас би следвало да се направи референдум за въвеждането на еврото в България, а не самоцелно да кажем – „ние ще въвеждаме еврото“, коментира Ангелов в „Още от деня“ по БНТ. Дали ще е полезно, дали не въвеждането на еврото, нека българите да го кажат, категоричен е той. 

Ангелов посочи, че за БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ не е самоцел участието в управлението. По-важното е партиите да загърбят егото си и да седнат на една маса и да се разберат за 10-15 важни приоритета за държавата. В този смисъл патриотите са готови да подкрепят винаги правилната политика, независимо кой я предлага. БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са готови да разговарят с всички без ДПС, защото това е партия, която обслужва чужди интереси, посочи още организационният секретар на ВМРО. Той поименно изреди и партиите, които дадоха рамо на ДПС за неограничения брой секции в Турция. 

Аз съм длъжен да кажа истината кои партии направиха така, че в Турция да има неограничен брой секции, заяви Ангелов и показа колаж с ликовете на Слави Трифонов, Мустафа Карадайъ, Мая Манолова и ДБ на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Тези хора промениха Изборния кодекс и дадоха възможност на Ердоган да се върне на бял кон в българската политика, защото виждаме, че има задкулисие и явно договорки, коментира Юлиан Ангелов. Това, което те направиха, е предателство към националния интерес, констатира организационният секретар на войводите. Виждаме, че явно има чадър от МВР над тарторите на ДПС по махали и ще наблюдаваме резултатите, особено във Видин, Враца, Монтана, Кюстендил и София област дали се справили с купуването на гласовете, защото там има само по десетина симпатизанти на ДПС, подчерта той.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ще изпратят свои наблюдатели в Турция, за да се опитат да ограничат поне малко нарушенията в секциите там. Имаме готовност да блокираме границата, както сме го заявили вече, ако видим, че идват екскурзианти от Турция, които идват да гласуват и да наклонят вота в определени области. Защото тези хора ги изпраща Ердоган и турските служби да гласуват за конкретна партия, подчерта той.

Водачът на патриотичната листа в 25 МИР София предупреди още за възможни злоупотреби с машините за гласуване. Новите партии, уж морални и протестни, лишиха хората от право на избор. Нима машините не могат да бъдат хакнати, не могат да бъдат спрени ли, попита Ангелов. Още по-лошото е, че виждаме, че от ЦИК не искат да броят изрезките, които излизат от машината, и да ги сравнят с данните от протокола, отбеляза патриотът. Нямаме гаранция, че вотът с машините ще е честен и прозрачен, отсече организационният секретар на ВМРО.

Юлиан Ангелов упрекна служебното правителство, че се занимава с всичко друго, но не и с провеждането на честен и прозрачен вот, нито със спекулата и поскъпването на живота, което тормози българите. Коментарът му бе по повод вдигането на цените на тока и парното от КЕВР. Ангелов напомни, че докато патриотите бяха 7 години в парламента, попречиха на поскъпването на ел. енергията за битовите абонати. В същото време сега председателят на КЕВР се възползва, че няма парламент, за обяви покачване на цените без аргументация защо го прави.

И да припомня, че Иван Иванов, шефът на КЕВР, е от квотата на партиите, които днес са от „Демократична България“, от тяхната квота е избран, заяви Юлиан Ангелов. И тези хора трябва да обяснят на българите защо са предложили човек, който подкрепя монополите и картелите, и вдига рязко цените без да дава обяснение защо го прави, категоричен беше водачът на патриотичната листа в 25 МИР София.

Всички българи да излязат и да гласуват на 11 юли, за да не позволят гласовете от Турция да променят българския вот. Да гласуват с номер 16 за „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ срещу ДПС и джендър идеологиите, призова Юлиан Ангелов. 

Цялото интервю проследете във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Не вярвам загиналите в Кот д’Ивоар българи да са участвали в бойни действия

Не е новина, че български бивши военни обучават пилоти в няколко африкански държави, Кот д’Ивоар е една от държавите. Доколкото знам, те...

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Коментари