Начало Блог Quo vadis, Соломоне?

Quo vadis, Соломоне?

Остра позиция от страна на ВМРО – Пловдив предизвика публикация на бившия външен министър Соломон Паси, в която се призовава „да бъде скопен българският лъв“.

Пловдивските войводи определят това като груба гавра и безпардонно оскверняване на български национален символ. Те напомнят, че езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват главно заради безпардонността, арогантността и бездарието на местни подлоги и трафиканти на чуждо влияние.

Как ще реагират Байдън, Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината Паси е отбелязал в публикацията си, ако призивът е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавият орел, за да се свари пилешка супа за бедстващото мирно население в Украйна, питат от пловдивската структура на ВМРО.

Пълния текст на позицията:

ПОЗИЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ КОМИТЕТ НА ПП ВМРО – БНД, ГР.ПЛОВДИВ ОТНОСНО АНТИБЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА СОЛОМОН ПАСИ

Може ли да бъде тълкувано, че бивш външен министър на България е национален предател и трябва ли да обръщаме внимание на интелектуално и душевно скопените продажници и откровени българохули?

Риторични въпроси, касаещи Соломон Паси и публикацията му в Twitter от 21 март, чрез която призовава да бъде скопен лъвът, който е символ на България, тоест достойнството му да бъде отнето, да бъде поставен на колене, обезкървен, като по този начин Родината ни бъде унизена и заличена.

Груба гавра, безпардонно оскверняване на български национален символ и потъпкване на българщината! Всяка подобна провокация, целяща варварско посегателство върху българските национални светини и ценности, трябва да бъде заклеймявана и категоризирана като национално предателство с всички предвидени от закона последствия. Нека се знае, че лъвът може и да е заспал или да се прави на такъв, но още не е кастриран!

Между другото това са идеите на трансхуманизма и джендаризма, да се скопява наред и да няма полове и детераждане.

Ако езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват, това се дължи главно заради безпардонността, арогантността и бездарието на местните подлоги и трафиканти на чуждо влияние. Затова трябва да бъдат анатемосвани винаги когато еякулират преждевременно.

Как ще реагират Байдън, Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината Паси е тагнал в публикацията си, ако призивът е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавият орел, за да се свари пилешка супа за бедстващото мирно население в Украйна?

Казват, че когато Господ искал да накаже някого, първо му вземал акъла. Всъщност мнозина политици се държат като мародери със собствената си чест. А Соломон Паси се самоуби публично и ритуално още когато изтърси мерзката си фраза „Майната му на православието“ – още по-мерзка и заради това, че бе произнесена от евреин, роден от българска майка. Можем да предположим каква ще е следващата му словесна полюция: „Майната му на българския народ“.

Само преди броени дни, на 10 март, отбелязахме Деня на спасяването на българските евреи и почетохме паметта на жертвите на Холокоста. Преди да тегли майната на православието, като обругава толкова цинично една религия и да призовава за кастрация на българския лъв, нека Соломон Паси да си припомни, че благодарение на твърдата си позиция през Втората световна война в разрез с всички европейски страни, с чест и достойнство България спасява 50 000 евреи от депортация в лагерите на смъртта. Митрополитите Стефан и Кирил от Светия синод на Българската православна църква и целият български народ имат основна заслуга за спасяването на българските евреи.

Quo vadis, Соломоне?

22 март 2022 г.

Гр. Пловдив

ПП ВМРО-БНД

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Десето юбилейно издание на Патриотичните игри във Враца

Патрон на Програмата за патриотично възпитание е Красимир Богданов С много настроение, спортен дух и положителни емоции премина четвъртото...

Искрен Веселинов: Призовавам Президента да започне консултации за промяна на Конституцията

Видя се, че срещите с партиите са ялови и такива ще останат без реална промяна на системата За това...

Александър Сиди: Българският парламент се продаде, предаде, създаде ден на националния позор

Оставихме в ръцете на брюкселските чиновници да решават съдбините на един народ, който е бил разделен позорно преди 100 години! Народ, разделен...

Кмет на ВМРО възстанови традиция в памет на Желю войвода в Маломир

129-ата годишнина от смъртта на Желю войвода беше отбелязана в ямболското село Маломир, където е живял и починал големият български революционер. В...

Коментари