Начало Блог Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ние знаем решенията на софийските проблеми и ги предлагаме. Има кандидати, които не знаят кои населени места са в общината им. Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Панорама“ по БНТ.

Той предупреди, че ДПС се опитват да спечелят циганския вот. Според него ДПС се опитват да направят пробив през циганските махали като купят циганските гласове. Тяхната цел е пробив в София и изграждането на втора джамия в столицата.

Не ме интересуват други имагинерни битки, аз съм кандидат за кмет на София. Между моята кандидатура и тази на останалите, има отчетливи разлики. За да разберете разликата попитайте ги за тяхното отношение към два големи паметника в София, попитайте си какво мислят за т.нар. джендърска политика, попитайте ги какво мислят за гей парадите, призова той.

Джамбазки предупреди, че никой от кандидатите няма да се премахне нито едно циганско гето, както и че няма да накарат жителите на тези квартали да спрат да горят отпадъци.

Битката на тези избори е силна навсякъде. На повечето места се явяваме срещу ГЕРБ. Политиката не е битка, а възможност да работиш за хората. Градът не се управлява от кмета, а от сработката между кмета и общинските съветници, подчерта Ангел Джамбазки.

За да не влизат нафтовите печки в центъра на града, трябва да се движат автобуси на метан и газ, предложи кандидатът за кмет от ВМРО. По думите му друг важен въпрос освен транспорта е свързаността с Витоша и крайните квартали на града.

Мръсният въздух идва и от некачествената нафта, която се продава по определени бензиностанции, каза Джамбазки, подавайки топката към Пламен Христов, кандидатът на „Воля“ за кмет на София, който също бе в „Панорама“.

Ако играехме за някой кандидат-кмет, нямаше да се кандидатирам. Има неща, които трябваше да се направят за града, но не са факт. Това е политически пост и са нужни политики, носи се и политическа отговорност, посочи Ангел Джамбазки.

От ВМРО предлагат още безплатен транспорт от и до училище за децата, облекчаване на предвижването в града за родителите. Увеличаване на щата на полицията, видеонаблюдение на всяка лампа, автомобилът трябва да бъде изведен от центъра на града и т.н.

Победа ще бъде възстановяването на сигурността в града и подобряването на качеството на живот, каза още Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари